• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya canım ben bu sabah biraz korktum resmen karnımın sol tarafında portakal büyüklüğünde bir sertlik vardı ve banada sürdü o sertlik
Sertlik belki de bebek kesesidir. Benim genel anlamda eşit sertlikte alt taraf.senin belki cocugunun oldugu kisimdjr 😍

Günaydin Hanimlar Kadir Geceniz mübarek olsun. Bugünde bizim Randevumuz Doktorda. Rabbim bugünün hürmetine hayirli haberler almayi nasip etsin insallah. Ya bide fark ettim, Yaklasik 3 Kilo kadar almisim Hamile oldugumu ögrendigimden beri ama cok su tüketiyorum bebegim icin ondan olabilir dimi? 4 haftada 3 Kilo almak da bi marifet yani
Ne yaptın canım nasıl geçti 🥰

Kızlar merhaba birşey soracaktım bana doktorum dün 2 Li tarama testi için 2 hafta sonra gel dedi istiyorsan yaptırmak dedi özele gidenler yaptıran arkadaşlar kaç para dediler acaba size ?😊

Kızlar merhaba birşey soracaktım bana doktorum dün 2 Li tarama testi için 2 hafta sonra gel dedi istiyorsan yaptırmak dedi özele gidenler yaptıran arkadaşlar kaç para dediler acaba size ?😊
200 tl canim ben medicale gidiyorum henuz yaptirmadim ama fiyatini ogrendim universite hastanesinde yaptircam bi yonden ozel ucluyu dortluyude yaptirmak icin zorluyomus en ufak seyde o yuzden tedirgin olmak istemiyorum muaynede 155 tl . Zaten ikilide bisey cikmazsa gerek duyulmuyomus tabi herkesin kendi dusuncesi

Kizlar göbüsler ciktimi benim pantolonlarim filan olmuyo netten kac beden alacagim hakkinda en ufak bi fikrim yok birde kalcamda genisleme hissediyorum sutyenlerimde sıkıyo. Gece yatarken cıkartiyomusunuz ben rahat edemiyorum aciyo diye cogu kisi de öyle yatilmasi sakıncalı diyo? Bende durum böyle 😂 2020-05-19 20.23.16.webp

Kizlar göbüsler ciktimi benim pantolonlarim filan olmuyo netten kac beden alacagim hakkinda en ufak bi fikrim yok birde kalcamda genisleme hissediyorum sutyenlerimde sıkıyo. Gece yatarken cıkartiyomusunuz ben rahat edemiyorum aciyo diye cogu kisi de öyle yatilmasi sakıncalı diyo? Bende durum böyle 😂Eki Görüntüle 2637354

Gobegimle meydan okuyum dedim ama yok 🤭
20200519_125612.webp

Kizlar göbüsler ciktimi benim pantolonlarim filan olmuyo netten kac beden alacagim hakkinda en ufak bi fikrim yok birde kalcamda genisleme hissediyorum sutyenlerimde sıkıyo. Gece yatarken cıkartiyomusunuz ben rahat edemiyorum aciyo diye cogu kisi de öyle yatilmasi sakıncalı diyo? Bende durum böyle 😂Eki Görüntüle 2637354
Sanki erken çıkmış sende :)

11. Haftaya bu gece giriyorum ınsallah. Ama kullandigim hamilelik programlari 11 li haftalara 12 diyor 🤷‍♀️
Oo ben yeni sandim canim öyle hesaplaniyo burda kullandigimiz da 8+2 yim suan ama 9 hafta tanimliyo ben philisin uygulamasini kullaniyorum orda her seyin ayrintisina yer verilmis memnunum

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğin ilk haftalarında mide bulantısı için ne yaptınız. Yarım çay bardağı kola içtim sabahtan beri olan bulantım geçti. Asitli soda falan içsem zararlı olur mu

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğin ilk haftalarında mide bulantısı için ne yaptınız. Yarım çay bardağı kola içtim sabahtan beri olan bulantım geçti. Asitli soda falan içsem zararlı olur mu
Canım çok önerilmiyor sarı leblebi,çubuk kraker dene birde

200 tl canim ben medicale gidiyorum henuz yaptirmadim ama fiyatini ogrendim universite hastanesinde yaptircam bi yonden ozel ucluyu dortluyude yaptirmak icin zorluyomus en ufak seyde o yuzden tedirgin olmak istemiyorum muaynede 155 tl . Zaten ikilide bisey cikmazsa gerek duyulmuyomus tabi herkesin kendi dusuncesi
Canım sen kaç haftalıksın şuan benim 9+5 şuan doktorum zorlamadı yaptırmak istersen 2 hafta sonra gel dedi eşim yaptıralım diyor bende hayat hastanesine gidiyorum bursadayım sen nerdesin 135 TL muayene benim öbürünü sormayı unuttum

Back
X