• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba arkadaşlar. Hamileliğin ilk haftalarında mide bulantısı için ne yaptınız. Yarım çay bardağı kola içtim sabahtan beri olan bulantım geçti. Asitli soda falan içsem zararlı olur mu
Maden suyu icebilirsin canim gaz sıkintın yoksa o iyi geliyo diye biliyorum en azindan koladan daha sagikli mineral deposu oldugundan benim bulaniyo ben leblebi cubuk kraker mentollu sekerlerle gecmesini sagliyorum yesil elma ve dondurmada da rahatlatiyo ayrica zencefilli seker

Canım sen kaç haftalıksın şuan benim 9+5 şuan doktorum zorlamadı yaptırmak istersen 2 hafta sonra gel dedi eşim yaptıralım diyor bende hayat hastanesine gidiyorum bursadayım sen nerdesin 135 TL muayene benim öbürünü sormayı unuttum
Tokatta yasiyorum canim . Hastaneden sehirdem degisiyodur arayip sorabilirsin ben suan 8+2 deyim iki haftaya tekrar randevum var . Acikcasi aldirma konusundada secimi sana birakiyolar cogu iki hepsinide yaptiriyo sadece ikiliyide yaptiriyo yada 4 lude hepsi cikiyo diye sadece onu yaptiranlarda var

Kızlar merhaba birşey soracaktım bana doktorum dün 2 Li tarama testi için 2 hafta sonra gel dedi istiyorsan yaptırmak dedi özele gidenler yaptıran arkadaşlar kaç para dediler acaba size ?😊
Merhaba 😊 ben haftaya yaptıracağım nasipse inşaallah. 200TL ödeyeceğim.
Kizlar göbüsler ciktimi benim pantolonlarim filan olmuyo netten kac beden alacagim hakkinda en ufak bi fikrim yok birde kalcamda genisleme hissediyorum sutyenlerimde sıkıyo. Gece yatarken cıkartiyomusunuz ben rahat edemiyorum aciyo diye cogu kisi de öyle yatilmasi sakıncalı diyo? Bende durum böyle 😂Eki Görüntüle 2637354
Maaşallah, göbüşün çok tatlı olmuş 🤭 benim zaten mevcut bir göbeğim var ama artık yüz üstü yatamiyorum ve karnım sertleşti. Ayrıca kalçam maalsef genişlemiş pantolonlarım zor oluyor.

Merhaba 😊 ben haftaya yaptıracağım nasipse inşaallah. 200TL ödeyeceğim.

Maaşallah, göbüşün çok tatlı olmuş 🤭 benim zaten mevcut bir göbeğim var ama artık yüz üstü yatamiyorum ve karnım sertleşti. Ayrıca kalçam maalsef genişlemiş pantolonlarım zor oluyor.
O zaman 200 falandır herhalde bi yandanda korkuyor insan

Tokatta yasiyorum canim . Hastaneden sehirdem degisiyodur arayip sorabilirsin ben suan 8+2 deyim iki haftaya tekrar randevum var . Acikcasi aldirma konusundada secimi sana birakiyolar cogu iki hepsinide yaptiriyo sadece ikiliyide yaptiriyo yada 4 lude hepsi cikiyo diye sadece onu yaptiranlarda var
Teşekkür ederim canım

Ben de zayıfım 53 kiloyum ama benim çıkmadı hiç hem de 11+3 😂 Cıkınca ben de paylaşırım suan paylaşacak birşey yok malesef dümdüz 😂😂 Cıkanların 2.cocuk mu öyle daha erken cıkıyormuş?

Ben de zayıfım 53 kiloyum ama benim çıkmadı hiç hem de 11+3 😂 Cıkınca ben de paylaşırım suan paylaşacak birşey yok malesef dümdüz 😂😂 Cıkanların 2.cocuk mu öyle daha erken cıkıyormuş?
Canım bazı kadınların iç karnı daha geniş oluyor o yüzden geç çıkabilir. belki senin öyledir

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğin ilk haftalarında mide bulantısı için ne yaptınız. Yarım çay bardağı kola içtim sabahtan beri olan bulantım geçti. Asitli soda falan içsem zararlı olur mu
Cok Zorda kalırsan cok abartmadan kola iç demişti doktorum bana.

Kizlar göbüsler ciktimi benim pantolonlarim filan olmuyo netten kac beden alacagim hakkinda en ufak bi fikrim yok birde kalcamda genisleme hissediyorum sutyenlerimde sıkıyo. Gece yatarken cıkartiyomusunuz ben rahat edemiyorum aciyo diye cogu kisi de öyle yatilmasi sakıncalı diyo? Bende durum böyle 😂Eki Görüntüle 2637354
Canım gaz ve ödem de olabilir. Çünkü daha erken yani benim haftamda incir büyüklüğünde mesela 😁😁 ben 2 güm davul gibi şiş oluyorum. Sonra iniyor. Vücut gaz ve ödem yapıyor. Ben öyle düşünüyorum

Back
X