• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kizlar kanamam durdu ama asiri bel agrim var ve lekelenmem devam ediyor of ya butun forumlari eski kk hamilelerini okudum. benm gbi olanlarn hepdevam etmis hamilelgi tek tesellim o
Kuzum lekelenmen 10 güne kadar sürebilir korkma :) Allahın izninle sende kucağına alacaksın sadece daha fazla dikkat etmen gerekiyor kendine 🤗

Kuzum senin konuna baktim cok endiselenecek bi durum yok tabiki dikkat edeceksib o ayri. Soyle bi güzelliği var daha bu aydan sezeryan olacagin kesinlesti gibi bisey😊
evet onh bende okudum zaten bende anamdan ters dogmusum sezaryan olmsm. anasna cekti galiba cocum😊 size neyi anlatmayi unuttm. bugun gittik ya doktora ben aklmdan binbir kotu sey geciriyorm bi actk ultorsonu kipirdamiyo kalp atisina baktk atiyor ben basladm aglamaya duyunca. sonra dr durttu durdu ensesini gorsun diye asla kipirdamiyor dedm ne inat cocuk 😂 sonra uyandi galiba uyaninca hickiriga benzer hareketler yapti dedm doktora hckiriyormu bu olablr dedi gormenz lazmdi😂

evet onh bende okudum zaten bende anamdan ters dogmusum sezaryan olmsm. anasna cekti galiba cocum😊 size neyi anlatmayi unuttm. bugun gittik ya doktora ben aklmdan binbir kotu sey geciriyorm bi actk ultorsonu kipirdamiyo kalp atisina baktk atiyor ben basladm aglamaya duyunca. sonra dr durttu durdu ensesini gorsun diye asla kipirdamiyor dedm ne inat cocuk 😂 sonra uyandi galiba uyaninca hickiriga benzer hareketler yapti dedm doktora hckiriyormu bu olablr dedi gormenz lazmdi😂
Ayy icimizde kipir kipirlar 😅 ense kalinligini falan olcebildimi

olctu ama onca hafta heucanla bekledgm seyi pek dinlemedm. galiba 1.18 gibi bsey dedi
Iyi canim oda aradan cikmis oldu artik tek yapman gereken kendine bol bol dikkat etmek ama varsa senin givi olanlarin bir topigi onuda takip edebilirsin gelismeler icin

Kızlar,bir sıkıntınız yoksa normali zaten 4 haftada 1 gitmek ama maalesef ben en geç 2 haftada 1 gidiyorum öyle çağırıyorlar önceki riskten dolayı. hatta cvs ve amniyon sentezi reddettiğim için cuma çağırmış tekrar sıkıldım artık 😕 ama bir tandaysa bebeği görüyorum diye seviniyorum:)

Şiddetli bir kasik ağrım var. Bugün çok yordum kendimi ondan mı acaba ya. Uzandım şimdi ayaklarımı yükseğe kaldırdım korkuyorum 😑

Ben dayanamıyorum 2 haftada bir gidiyorum😔 Ama haftaya gittikten sonra 3-4 hafta gitmem artık 😂 Benim için önemli olan 12 haftayı cıkarmaktı kendimi hep öyle odaklamıştım.

Ya bende hic yoktu o duygular hic cocuk kucagima almayi istemezdim sevmezdim fazla simdi hala korkuyorum ama sanki yavas yavas o annelik hissi geliyor gibi hissediyorum. Umarim oyle olur evladıma iyi bir anne olabilirim :dua:
Ben de bebek ağlama sesine tahammül edemiyorum. Hem de hâlâ 🤭 kaçasım geliyor o noktadan. nasıl olacak bilmiyorum. Annem kendi çocuğun sana başka olur diyor.

Ben de bebek ağlama sesine tahammül edemiyorum. Hem de hâlâ 🤭 kaçasım geliyor o noktadan. nasıl olacak bilmiyorum. Annem kendi çocuğun sana başka olur diyor.
Aynen umarim oyle olur cevremdeki insanlarda öyle diyolar kendin anne olunca daha iyi anliyomussun diye 😊

Back
X