Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım iğneye rağmen var gene puhtılaşma. Mecbur doğuma kadar gidecek benle bu kan sulandırıcılarBen de içmicem artık ozaman.Ben de tedbiren coraspin kullanıyordum ona devam et dedi. Bir onu bir de bulantım olursa onun ilacını içerim artık. Sağol canım
![]()
Doktor ultrasondan baktı ensesi biraz kalın dedi kaç ölçtünüz dedim rakamı söylemedi , burun kemiği oluşmuş bu güzel dedi kan değerlerine bakıcaz dedi ultrason görüntüsü de vermedi makine eskiymis çıktı alamıyorlarmış bence yanlış ölçtü bebeği, hareket etmesini de gördüm ekranda en güzel şey oydu
Kuzum sen iki doktorada gidiyodun digerinede gider sorarsin sikma canınıDoktor ultrasondan baktı ensesi biraz kalın dedi kaç ölçtünüz dedim rakamı söylemedi , burun kemiği oluşmuş bu güzel dedi kan değerlerine bakıcaz dedi ultrason görüntüsü de vermedi makine eskiymis çıktı alamıyorlarmış bence yanlış ölçtü bebeği, hareket etmesini de gördüm ekranda en güzel şey oydu
Evet canım iğneye rağmen var gene puhtılaşma. Mecbur doğuma kadar gidecek benle bu kan sulandırıcılar
Bişey değil canımcım![]()
Bana devam dedi progestana canım. Tabiki sağlıklı olsunlar da varsın morarsın göbüşüm iğnedenSağlıklı olsunlarda bebeklerimiz ❤ bende doğuma kadar kullanacam kan sulandiricilari. Progestani ilk 3 aydan sonra kesecek doktor.
Doktor ultrasondan baktı ensesi biraz kalın dedi kaç ölçtünüz dedim rakamı söylemedi , burun kemiği oluşmuş bu güzel dedi kan değerlerine bakıcaz dedi ultrason görüntüsü de vermedi makine eskiymis çıktı alamıyorlarmış bence yanlış ölçtü bebeği, hareket etmesini de gördüm ekranda en güzel şey oydu
Bana devam dedi progestana canım. Tabiki sağlıklı olsunlar da varsın morarsın göbüşüm iğneden![]()
Ultrason çok fark ediyo bence hiç canını sıkma canimDoktor ultrasondan baktı ensesi biraz kalın dedi kaç ölçtünüz dedim rakamı söylemedi , burun kemiği oluşmuş bu güzel dedi kan değerlerine bakıcaz dedi ultrason görüntüsü de vermedi makine eskiymis çıktı alamıyorlarmış bence yanlış ölçtü bebeği, hareket etmesini de gördüm ekranda en güzel şey oydu
Yok kuzum progestan sadece hap ve fitil olarak kullanıyorum. İğne sadece kan sulandırı yapıyorum göbüştenKendin mi yapiyosun canım sen progestani da? Ben 1 kere kalçadan yaptırdım 3 gün ağrıdı. Crinone vajinal jel kullanıyorum bende. Yeterli olur dedi doktorum.
Yok kuzum progestan sadece hap ve fitil olarak kullanıyorum. İğne sadece kan sulandırı yapıyorum göbüşten
Canım ense kalınlığı normal olup kan testi riskli çıkan bir kaç kişi okudum burda. Ense kalinligi bir ölçüt değil tek başına. Birden fazla kriterle birlikte değerlendiriyorlar.Doktor ultrasondan baktı ensesi biraz kalın dedi kaç ölçtünüz dedim rakamı söylemedi , burun kemiği oluşmuş bu güzel dedi kan değerlerine bakıcaz dedi ultrason görüntüsü de vermedi makine eskiymis çıktı alamıyorlarmış bence yanlış ölçtü bebeği, hareket etmesini de gördüm ekranda en güzel şey oydu
Kuzum sen iki doktorada gidiyodun digerinede gider sorarsin sikma canını
Moralini bozma hiç, inşallah bir sorun yoktur. Bikac testle ölçüm oluyomuş sadece ense kalınlığına göre karar verilmez canım.
Bende hazımsızlık ve kabizligimi söyledim ilk 3 ay ilaç önermiyorum dedi. Magnezyum kullanacam o da rahatlatirmis bakalım![]()
Kızlar ben doktora güvenemedim , ultrason görüntüsü bile veremeyen makine nasıl doğru ölçecek ama bozuldum biraz da yani . Bide bi vitamin var bana elinde ilaç varsa da kullanma bunu kullancaksin gelince getir ilacını gorcem dedi bu ne demek sizce prim aliyo demekki bu adam ilaç firmasından.Ultrason çok fark ediyo bence hiç canını sıkma canim
Normal gittigim doktora gidicem sonucu alıp, çok güvenemedim. Bnm doktor idrar yolu enfeksiyon için ilaç yazmadı bebek küçük dedi bu dr kabızlık için baş ağrısı için baya ilaç verdi bana bugün anlamadimCanım ense kalınlığı normal olup kan testi riskli çıkan bir kaç kişi okudum burda. Ense kalinligi bir ölçüt değil tek başına. Birden fazla kriterle birlikte değerlendiriyorlar.
Bence güvendiğiniz memnun kaldığınız tek bir doktorla devam edin bu şekilde çok yorucuNormal gittigim doktora gidicem sonucu alıp, çok güvenemedim. Bnm doktor idrar yolu enfeksiyon için ilaç yazmadı bebek küçük dedi bu dr kabızlık için baş ağrısı için baya ilaç verdi bana bugün anlamadim
Normal gittigim doktora gidicem sonucu alıp, çok güvenemedim. Bnm doktor idrar yolu enfeksiyon için ilaç yazmadı bebek küçük dedi bu dr kabızlık için baş ağrısı için baya ilaç verdi bana bugün anlamadim
Canım ben direk labrotuvara gidicem. Orda yaptırıp tahlillerimi doktora göstericemKızlar 2li taramayi özele mı devlete mı gittiniz ?Ben kararsız kaldım devlete gitsem diyorum da sizleri merak ettim