• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de içmicem artık ozaman. :KK76: Ben de tedbiren coraspin kullanıyordum ona devam et dedi. Bir onu bir de bulantım olursa onun ilacını içerim artık. Sağol canım :KK54:
Evet canım iğneye rağmen var gene puhtılaşma. Mecbur doğuma kadar gidecek benle bu kan sulandırıcılar 🤦
Bişey değil canımcım 😘

_Sitare_ _Sitare_ noldu kuzum neden moralin bozuldu :KK43:
Doktor ultrasondan baktı ensesi biraz kalın dedi kaç ölçtünüz dedim rakamı söylemedi , burun kemiği oluşmuş bu güzel dedi kan değerlerine bakıcaz dedi ultrason görüntüsü de vermedi makine eskiymis çıktı alamıyorlarmış bence yanlış ölçtü bebeği, hareket etmesini de gördüm ekranda en güzel şey oydu

Ayrıca bi tane vitamin verdi gelince ilacını getir gorcem dedi firmayla anlaşmalı prim aliyor galiba

Doktor ultrasondan baktı ensesi biraz kalın dedi kaç ölçtünüz dedim rakamı söylemedi , burun kemiği oluşmuş bu güzel dedi kan değerlerine bakıcaz dedi ultrason görüntüsü de vermedi makine eskiymis çıktı alamıyorlarmış bence yanlış ölçtü bebeği, hareket etmesini de gördüm ekranda en güzel şey oydu
Kuzum sen iki doktorada gidiyodun digerinede gider sorarsin sikma canını

Evet canım iğneye rağmen var gene puhtılaşma. Mecbur doğuma kadar gidecek benle bu kan sulandırıcılar 🤦
Bişey değil canımcım 😘

Sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz ❤ bende doğuma kadar kullanacam kan sulandiricilari. Progestani ilk 3 aydan sonra kesecek doktor.

Sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz ❤ bende doğuma kadar kullanacam kan sulandiricilari. Progestani ilk 3 aydan sonra kesecek doktor.
Bana devam dedi progestana canım. Tabiki sağlıklı olsunlar da varsın morarsın göbüşüm iğneden 😝

Moralini bozma hiç, inşallah bir sorun yoktur. Bikac testle ölçüm oluyomuş sadece ense kalınlığına göre karar verilmez canım.

Bende hazımsızlık ve kabizligimi söyledim ilk 3 ay ilaç önermiyorum dedi. Magnezyum kullanacam o da rahatlatirmis bakalım 😇

Bana devam dedi progestana canım. Tabiki sağlıklı olsunlar da varsın morarsın göbüşüm iğneden 😝

Kendin mi yapiyosun canım sen progestani da? Ben 1 kere kalçadan yaptırdım 3 gün ağrıdı. Crinone vajinal jel kullanıyorum bende. Yeterli olur dedi doktorum.

Ultrason çok fark ediyo bence hiç canını sıkma canim

Kızlar Banu Çiftçi diye bi kadın doğumcunun hamilelik uygulamasını çok beğendim. Çok aydınlatıcı tavsiye ederim. Icimi rahatlatıyor🥰

Bide bu nub 8 haftada çıkmaz demi 😇

Kendin mi yapiyosun canım sen progestani da? Ben 1 kere kalçadan yaptırdım 3 gün ağrıdı. Crinone vajinal jel kullanıyorum bende. Yeterli olur dedi doktorum.
Yok kuzum progestan sadece hap ve fitil olarak kullanıyorum. İğne sadece kan sulandırı yapıyorum göbüşten

Yok kuzum progestan sadece hap ve fitil olarak kullanıyorum. İğne sadece kan sulandırı yapıyorum göbüşten

Bende coraspirin ve kan sulandırıcı kullanıyorum canım, kan sulandırıcı doğuma kadar devam 🤓 ya inşallah sağlıkla doğsun da yavrucaklarimiz dayanacaz azcık 🤩

Canım ense kalınlığı normal olup kan testi riskli çıkan bir kaç kişi okudum burda. Ense kalinligi bir ölçüt değil tek başına. Birden fazla kriterle birlikte değerlendiriyorlar.

Kuzum sen iki doktorada gidiyodun digerinede gider sorarsin sikma canını
Moralini bozma hiç, inşallah bir sorun yoktur. Bikac testle ölçüm oluyomuş sadece ense kalınlığına göre karar verilmez canım.

Bende hazımsızlık ve kabizligimi söyledim ilk 3 ay ilaç önermiyorum dedi. Magnezyum kullanacam o da rahatlatirmis bakalım 😇
Ultrason çok fark ediyo bence hiç canını sıkma canim
Kızlar ben doktora güvenemedim , ultrason görüntüsü bile veremeyen makine nasıl doğru ölçecek ama bozuldum biraz da yani . Bide bi vitamin var bana elinde ilaç varsa da kullanma bunu kullancaksin gelince getir ilacını gorcem dedi bu ne demek sizce prim aliyo demekki bu adam ilaç firmasından.
Kan testlerim perşembe çıkcak ondan sonra kendi doktoruma gidicem devletteki zaten test için gittim ben bugün o hastanede isim yok

Canım ense kalınlığı normal olup kan testi riskli çıkan bir kaç kişi okudum burda. Ense kalinligi bir ölçüt değil tek başına. Birden fazla kriterle birlikte değerlendiriyorlar.
Normal gittigim doktora gidicem sonucu alıp, çok güvenemedim. Bnm doktor idrar yolu enfeksiyon için ilaç yazmadı bebek küçük dedi bu dr kabızlık için baş ağrısı için baya ilaç verdi bana bugün anlamadim

Kızlar 2li taramayi özele mı devlete mı gittiniz ?Ben kararsız kaldım devlete gitsem diyorum da sizleri merak ettim

Normal gittigim doktora gidicem sonucu alıp, çok güvenemedim. Bnm doktor idrar yolu enfeksiyon için ilaç yazmadı bebek küçük dedi bu dr kabızlık için baş ağrısı için baya ilaç verdi bana bugün anlamadim
Bence güvendiğiniz memnun kaldığınız tek bir doktorla devam edin bu şekilde çok yorucu

Canım bende söyledim ilk 3 ay önermiyorum dedi kabızlık ilacını. Çok zorda kalmadıkça icmicem, sen de geçebilecek ağrılar için içme derim. Ultrason cihazı da çok önemli ya diğer doktoruma da gidip bidaha baktırmak seni rahatlatır.

Ben riskli gebelik grubjndayim hem özele hem devlete gidiyorum. Ayrıca endokrin ve diyestisyen de var 🤪🤭 bozma moralini.

Back
X