- 20 Ocak 2020
- 5.242
- 2.555
- 173
- 32
Benim bebiş nasıl yatıyorsan açık vermiyor hiçBelli değil pek nub canim ama ben erkek diyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebiş nasıl yatıyorsan açık vermiyor hiçBelli değil pek nub canim ama ben erkek diyorum![]()
Valla ben geçen eldivenle aldım görmesen de oluyor zaten onda kaynanamla dayım burda ağda yapamam ne yapayım biraz uzun sürüyor ama fazla acıtmıyoroy masallah darisi basimiza hepimizin. esimden cekiniyorum yaama baska carem yoj gbii demi
Hem sata göre hem ultrason da öyle çıktı canımsağlıkla kucağına alırsın inşallahCrl'lerimiz aynı. SAT'a göre mi 11+5'tesin? Benim ultrasonda SAT'a gore 1 hafta onde cikiyor.
Atayım inşallah papatya ve rezene çayı içip buharlarını çekebilirsiniz bir nebze sakinleştiriyor alerjiyi. Birde 12 hafta geçince allerset kullanılabilir çok rahat demişlerdi ben geçen yılki gebelikte ürtikerden dolayı baştan bile kullanmıştım 2 tane prof gitmiştik hiç bir şey olmaz demiştiBen pencere açsam da açmasam da hapşuruyom her sabah ve akşam illaki. Küçüklüğümden bu yana böle yani. Eğer memnun kalırsanız lütfen bana da dönüş yapın rica ersem çok ihtiyacım var bnm de hapşurmaktan mahvoluyom artık bebeği etkileyecek diye korkuyorum
Canım benim de felaket akıntım var. Normalmiş ama ben de anlamadım.Merhaba :) benim bu aralar akintilarim cogaldi sizde durumlar nasil????
Erkek diye mi yorumladın canmBen bu işi bırakıyorum![]()
Canım vajinal muayene zor birsey değil , bu zamana kadar hiç kadın doğum doktoruna muayene olmasın mıKızlar mrb ben şu an 3 buçuk haftalık hamileym henüz ve doktor haftaya gel keseye baklm dedi. Ama tahminimce vajinal ultrasondan bakabilir. Ama ben bundan çok korkuyorum acı verici birşey mibe de sameer testi fln yaparlar mı hiç yapamdm bu tarz şeyler onu da yaparlar diye duydum ki o daha korkutucu gibi
Aydınlatabilir misinz
![]()
Tuzlu ayran içip dinlenince geçti canım ama bugün bende acayip bir açlık hissi var bebek büyüdü ondan mı diyorum ama resmen karnım acikinca kotu oluyorum o an hemen yemek yemezsem düşüp bayılacak gibi hissediyorum.Canım bebeğe besin akışı oldumu tansiyon daha çok düşer diyorlar,inşaAllah düzelirsin
Hangi doktora gidiyorsun Medical Park taCanım bende Medicalpark da benzer bir doktora denk geldim sinirlendim ve doktorumu değiştirdim çok iyi bir hastane değil ama çok memnun kaldım hatta ben muayeneden sonra toparlandım çıkmak için buyrun oturun konuşacağız falan dedi google ile çevremdeki tüm doktor yorumlarını okuduk o şekilde hareket ettim pişman değilim eşim bile doktor varmış doktor varmış dedi![]()
Darısı başımıza inşallah. Bulantı mide yanması şişkinlik hepsi var. Resmen yaptığım hiçbirşeyden keyif alamıyorum. Normal halime dönüp hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum. Kızımda 4. Ayda rahata ermiştim inşallah kısa zamanda rahata ererizKızlar bu arada benim karnımda aşırı şişlik oluyordu kocaman oluyordu çok rahatsız ediyordu.2 gündür Şislik geçti mide bulantim da geçti tam 3 aylık oldu inşallah hepimiz sağlıkla artık rahat döneme geçeriz![]()
Benim de aynı şekilde hatta bu sabah karnım ağrıyordu sanırım biraz üşüdüm ondan oldu diye düşünüyorumMerhaba :) benim bu aralar akintilarim cogaldi sizde durumlar nasil????
Şimdi kime gidiyorsun, ben de Medical Park a gidiyorum daArtık gitmiyorum canım ama figen şahin kır'a gittim
Teşekkür ederm daha çok küçük 6 haftalığım ama inşallh ileriki zamanlarda kullanırım iyi gelir umarım saolunAtayım inşallah papatya ve rezene çayı içip buharlarını çekebilirsiniz bir nebze sakinleştiriyor alerjiyi. Birde 12 hafta geçince allerset kullanılabilir çok rahat demişlerdi ben geçen yılki gebelikte ürtikerden dolayı baştan bile kullanmıştım 2 tane prof gitmiştik hiç bir şey olmaz demişti
Progesteron baş dönmesi yapiyor canım ama sen yine de arada tansiyonunu ölç istersen.2 gundur benmde bas donmem cok oluyor ama ben progestandandir diye dusundum
tansiyonm cok dusuk degil 10/6 gbi cikiyor. ama nasl bir bas donmesi anlatamam muhtemelen ilactan bencedeProgesteron baş dönmesi yapiyor canım ama sen yine de arada tansiyonunu ölç istersen.
Insan korkuyor cnm cunku benim daha once 2 kaybim oldu cok tedirginim.. idrar tahlili verdim arastirma sonucu enfeksiyon baslangici varmis ilac yazdilar..Canım benim de felaket akıntım var. Normalmiş ama ben de anlamadım.
olabilir cnm dikkatli olunBenim de aynı şekilde hatta bu sabah karnım ağrıyordu sanırım biraz üşüdüm ondan oldu diye düşünüyorum
Inşallah canım ben de oglanda 4. Ayda rahata ermistim.Simdi 2 günlük bir rahatlama oldu ama dün yemekten sonra yine biraz midem yandı ama eskisi kadar çok değildi sanırım yavaş yavas azala azala gecicek inşallahDarısı başımıza inşallah. Bulantı mide yanması şişkinlik hepsi var. Resmen yaptığım hiçbirşeyden keyif alamıyorum. Normal halime dönüp hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum. Kızımda 4. Ayda rahata ermiştim inşallah kısa zamanda rahata ereriz