• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bir şey soracağım ,ben artık 14. Haftama girdim göbekten iğne yapıyorum ama artık ağlatacak derecede açıyor ,nasıl geçecek nasıl yapacağım altı ay daha ,acitmamasi için bir çare yok mu ? Üç parmak sağ veya sola yapıyorum ama morariuor ve çok acıyor artık
Allah yardımcın olsun canım

Günaydin arkadaslar bereketli günleriniz olsun. Bugün yine daha iyiyiz sükür, Cogu seyi kafama takmamayi calisiyorum. Artik yillar arasi o kadar kuvetli duvarlar örmüsüm ki sasilacak olaylar olmasina ragmen sarsilmiyorum artik. Belkide icimdeki Annelik duygusu beni bu güce sahiplendiriyordur. Sizcede öyle midir? Önümüzdeki günler biraz daha sıkıcı gececek ailemden dolayi ama Allah esimden razi olsun herseye kosuyor, bana ve bebegimize o kadar ilgi ve sevgi gösteriyor ki kendi kapimizi kapatigimizda huzurlu ve mutlu olabiliyorum.

kizlar alinganlikmi yapiyorum bilmiyorum ama. ben simdi hep yatmak durumunda oldgmdan esim isteyken annemi cagiriyoruz. bayramdan snra gelceksn ya sole yaparz bole yapariz diyorm sanki surati asiliyir gbi geliyor. sanki istemiyor gbi geliyor. annen bile olsa birine muhtac olmak cok kotu biran once su bebegmin plesantasi dogru yerine gelir de kmseye muhtc olmam insallah

kizlar alinganlikmi yapiyorum bilmiyorum ama. ben simdi hep yatmak durumunda oldgmdan esim isteyken annemi cagiriyoruz. bayramdan snra gelceksn ya sole yaparz bole yapariz diyorm sanki surati asiliyir gbi geliyor. sanki istemiyor gbi geliyor. annen bile olsa birine muhtac olmak cok kotu biran once su bebegmin plesantasi dogru yerine gelir de kmseye muhtc olmam insallah
allah yardimcin olsun canim insallah sagliginiza kawursunuz bi an once bu zamanlarda hormonlar zirwede zaten en destege ihtiyac duydugumuz gunlerdeyiz sabret bugunlerinde.gececek insallah

Merhabalar ikili teste kaçıncı hafta gittiniz acaba ben önümüzdeki hafta gideyim diyorum ama erken mi olur bilemiyorum

Allah kolaylık versin. Annenizin alındığını düşünmüyorum ama alternatif üretemez misiniz bazı günler gelmese bi arkadaşınız kardeşiniz yada eşinizin akrabası gelse vs. Çünkü hep onun gelmesi biraz yorucu oluyor olabilir :)

Kaç aydır yemek yemiyorum açlıktan ağladığım günler oldu ama sadece 2 kg verdim. Bayramda 2 gün güzel kahvaltı yaptım hemen 1 kg almışım. Adaletsizlik değil de nedir 😂

Hiiiic alınganlık yapma. Yapacak başka bir şey var mı? Yok...🤷‍♀️ mecburen olan şeyler bunlar. Rahat ol sen

Allah kolaylık versin. Annenizin alındığını düşünmüyorum ama alternatif üretemez misiniz bazı günler gelmese bi arkadaşınız kardeşiniz yada eşinizin akrabası gelse vs. Çünkü hep onun gelmesi biraz yorucu oluyor olabilir :)
annem 2 gun geldi gecen hafta. bu 4 gun bayram doneminde esim bakti. simdi yarn ise gidince gelmesi gerekicek baska yaknmda kmse yok

selam kızlar, herkese iyi bayramlar gerçi pek tat alamadık ama olsun :) çatlak kremi ve guneş kremi tercihinde bulundunuz mu ya da doktorunuz önerdi mi? arayışa girdim de ben :KK66:
Ben ilk hamileliğimde biooil kullandım sabah akşam sürdüm çok memnun kaldım hiç çatlağım olmadı yine ondan almayı düşünüyorum

annem 2 gun geldi gecen hafta. bu 4 gun bayram doneminde esim bakti. simdi yarn ise gidince gelmesi gerekicek baska yaknmda kmse yok
Çok uzun süredir geliyor sandım:) öyleyse sana öyle gelmiştir asla surat yaptığını sanmıyorum.. ana onlar fedakarlığa alışıklar sen kendine dert etme dinlenmene bak :)

Arkadaşlar kulak tıkanıklığı yaşayan var mı ? Kızıma hamileyken sık sık olurdu şimdi yine başladı

selam kızlar, herkese iyi bayramlar gerçi pek tat alamadık ama olsun :) çatlak kremi ve guneş kremi tercihinde bulundunuz mu ya da doktorunuz önerdi mi? arayışa girdim de ben :KK66:
Lierac ın güneş kremini kullanıyorum ben. Çatlak için daha almadım ama takip ettiğim bi kaç doktor var kakao yağının ispatlanmış etkisi varmış çatlaklar üzerinde. Krem gibi kimyasal birşey yerine doğal yağ kullanacağım ben. Kakao yağı, Hindistan cevizi ve badem yağı karışımını kullanmayı düşünüyorum.

Canım doktor sana sürekli yatmanı mü söyledi? Ben normal hayatıma döndüm tamam ev işi falan yapmıyorum ama yemeğimi yapıyorum ufak tefek şeyler yapıyorum iş yapıp kendimi yormuyorum sadece. Çok şükür iyiyim lekelenmelerim falan bitti

Kızlaarr nassınız bakeem? :KK3:
Benim bugün sabahtan beridir (daha yatağımdan kalkmadan) belim ağrıyor. Neden olabilir acaba? Sizde durum nedir?

Back
X