- 12 Mart 2019
- 128
- 143
- 103
- 34
Ay evet nolcak tadını çıkaralımveririz yine inşallah ya 30 kilo alacak değiliz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet nolcak tadını çıkaralımveririz yine inşallah ya 30 kilo alacak değiliz ya
Canim bildiğim den değil zaten kimse bilmiyor o anki hisTeşekkürlerilk erkek yorumu senden geldi bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum
![]()
Dün bende farklılıklar hissettim erken dedim ama 12 den sonra hissedilir misKızlar galiba bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım bugün minik segirme şeklinde.ilk bebekte 4.aydan sonra hissettim ama bunda sanırım daha erken hissediyor gibiyim bağırsak hateketi değil bu sanki.gobek deliğinin aşağısına doğru sırt üstü yatinca oldu bir deneyin 13. Hafta içine girenler![]()
Sana kesin kız mı dedi canmÇok mantıklı canım valla![]()
Ben de 12 haftadayım 62 ile hamile kaldım 58 kılıyım halan 3 gün önce tartıldım inşallah böyle giderHayırlı bayramlar kızlar nasılsınız iştahlar açıldı mı kilo durumunuz ne kilo alan var mı ben almadım henüz çok fazla yiyemiyorum hele sabah hiç midem almıyo akşam biraz düzeliyorSanırım üç ayı böyle cıkarcaz
Yok canım kıza benzetti ama çok erken dedi 13. Hafta da ayrıntılı ultrason var orda belli olur dedi oda 5 haziran gidecem bakalımSana kesin kız mı dedi canm
Heyecenlaninca hareket etmiştirben de aynisinı dun soledim. bugyn solemedi ayptir agda yapiyorm agdayi cekerken canm yandi hop karnim hareket etti gobek deligmin alti![]()
Evet aslında erken ben 4ayda hissettim ilkinde kelebek kanat cirpmis gibi olduCanım ben de hissediyorum ama erken diyolar ya bana![]()
Evet ben de hissedince baktım netten olabilir mı diye 13ten itibaren hissedilebilir diyor özellikle 2. GebelikteDün bende farklılıklar hissettim erken dedim ama 12 den sonra hissedilir mis
Hayırlısıyla ama genelde anlıyorlar dedikleri çıkıyorYok canım kıza benzetti ama çok erken dedi 13. Hafta da ayrıntılı ultrason var orda belli olur dedi oda 5 haziran gidecem bakalım![]()
Canım benim ilk ya erken dedikleri için bende inanıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimdenEvet aslında erken ben 4ayda hissettim ilkinde kelebek kanat cirpmis gibi olduAma şimdi başından beri bağırsak hareketlerini biliyorum zaten bugün olan biraz daha rahime doğru bi pit pit
![]()
Aynı iğneyi aylardır yapıyorum canım bazen morarıyor bazen de iyi vuruyorum. 3-4 parmak evet ama dikkat etmen gereken nokta önceden vurduklarının üzerine denk gelmemesi en azından son yaptıklarının. Temiz yere yaptığında ve çok yavaş iterek içindekini, bide iğnenin ucunu tam sokmayacak şekilde yarısı vücudunda yarısı havada olsun. Yavaşca yap, yarım saatten erken kalkma ve dokunma iğneyi yaptığın yere. Daha az ağrı ve morarma oluyorKızlar bir şey soracağım ,ben artık 14. Haftama girdim göbekten iğne yapıyorum ama artık ağlatacak derecede açıyor ,nasıl geçecek nasıl yapacağım altı ay daha ,acitmamasi için bir çare yok mu ? Üç parmak sağ veya sola yapıyorum ama morariuor ve çok acıyor artık
Ben de ilk günden beri yapıyorum bunu, dediklerinin de çoğunu yapıyorum ama iki gündür iğneyi yaparken ağlıyorum resmenAynı iğneyi aylardır yapıyorum canım bazen morarıyor bazen de iyi vuruyorum. 3-4 parmak evet ama dikkat etmen gereken nokta önceden vurduklarının üzerine denk gelmemesi en azından son yaptıklarının. Temiz yere yaptığında ve çok yavaş iterek içindekini, bide iğnenin ucunu tam sokmayacak şekilde yarısı vücudunda yarısı havada olsun. Yavaşca yap, yarım saatten erken kalkma ve dokunma iğneyi yaptığın yere. Daha az ağrı ve morarma oluyor
Kilo almadım ama vermedim de. Midem bulanıyor ama birşeyler yemezsem daha çok bulanıyor yiyorum ama zevk alamıyorum yediğimden sonra midem yanıyor arada kusuyorum![]()
Ben de 12 haftadayım 62 ile hamile kaldım 58 kılıyım halan 3 gün önce tartıldım inşallah böyle gider![]()
Canım benim ilk ya erken dedikleri için bende inanıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimden
Evet yaa kelebek kanat çırpmış gibi oluyor bende deay minnoşum mu o ozaman?
![]()
benimde öyle 2-3 gündür acı eşiğiminde çok düştüğünü fark ediyorumBen de ilk günden beri yapıyorum bunu, dediklerinin de çoğunu yapıyorum ama iki gündür iğneyi yaparken ağlıyorum resmen
Olabilir benceCanım benim ilk ya erken dedikleri için bende inanıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimden
Evet yaa kelebek kanat çırpmış gibi oluyor bende deay minnoşum mu o ozaman?
![]()
Canım ya ins çabucak geçer bu günler.ben de her gün iğne yapıyorum. birkaç gündür iğneyi batirirken ve ilaci verirken de acimaya başladı anlamadım ben iyi batiramiyorum dedim.korkarak yaptimmi daha çok aciyor galiba.ama morarma eskisi gibi çok olmuyor çünküKızlar bir şey soracağım ,ben artık 14. Haftama girdim göbekten iğne yapıyorum ama artık ağlatacak derecede açıyor ,nasıl geçecek nasıl yapacağım altı ay daha ,acitmamasi için bir çare yok mu ? Üç parmak sağ veya sola yapıyorum ama morariuor ve çok acıyor artık
Benim de aynı 2 gündür aciyor aci eşiği mi düşüyor gerçektenbenimde öyle 2-3 gündür acı eşiğiminde çok düştüğünü fark ediyorum![]()
Amin canım hepimizeAllah yardım etsin canım Aynı ben de öyle az kaldı geçecek inşallah
inşallah harikasın
yaa çok heyecanlı ben de öyle duyarmıyım![]()