• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar galiba bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım bugün minik segirme şeklinde.ilk bebekte 4.aydan sonra hissettim ama bunda sanırım daha erken hissediyor gibiyim bağırsak hateketi değil bu sanki.gobek deliğinin aşağısına doğru sırt üstü yatinca oldu bir deneyin 13. Hafta içine girenler😍
Dün bende farklılıklar hissettim erken dedim ama 12 den sonra hissedilir mis

Hayırlı bayramlar kızlar nasılsınız iştahlar açıldı mı kilo durumunuz ne kilo alan var mı ben almadım henüz çok fazla yiyemiyorum hele sabah hiç midem almıyo akşam biraz düzeliyor 🤷🏻‍♀️ Sanırım üç ayı böyle cıkarcaz
Ben de 12 haftadayım 62 ile hamile kaldım 58 kılıyım halan 3 gün önce tartıldım inşallah böyle gider 😊

Canım ben de hissediyorum ama erken diyolar ya bana 😔
Evet aslında erken ben 4ayda hissettim ilkinde kelebek kanat cirpmis gibi oldu😍 Ama şimdi başından beri bağırsak hareketlerini biliyorum zaten bugün olan biraz daha rahime doğru bi pit pit 😊

Kızlar bir şey soracağım ,ben artık 14. Haftama girdim göbekten iğne yapıyorum ama artık ağlatacak derecede açıyor ,nasıl geçecek nasıl yapacağım altı ay daha ,acitmamasi için bir çare yok mu ? Üç parmak sağ veya sola yapıyorum ama morariuor ve çok acıyor artık

Evet aslında erken ben 4ayda hissettim ilkinde kelebek kanat cirpmis gibi oldu😍 Ama şimdi başından beri bağırsak hareketlerini biliyorum zaten bugün olan biraz daha rahime doğru bi pit pit 😊
Canım benim ilk ya erken dedikleri için bende inanıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimden 😂
Evet yaa kelebek kanat çırpmış gibi oluyor bende de 😍🤗 ay minnoşum mu o ozaman? 💜

Kızlar bir şey soracağım ,ben artık 14. Haftama girdim göbekten iğne yapıyorum ama artık ağlatacak derecede açıyor ,nasıl geçecek nasıl yapacağım altı ay daha ,acitmamasi için bir çare yok mu ? Üç parmak sağ veya sola yapıyorum ama morariuor ve çok acıyor artık
Aynı iğneyi aylardır yapıyorum canım bazen morarıyor bazen de iyi vuruyorum. 3-4 parmak evet ama dikkat etmen gereken nokta önceden vurduklarının üzerine denk gelmemesi en azından son yaptıklarının. Temiz yere yaptığında ve çok yavaş iterek içindekini, bide iğnenin ucunu tam sokmayacak şekilde yarısı vücudunda yarısı havada olsun. Yavaşca yap, yarım saatten erken kalkma ve dokunma iğneyi yaptığın yere. Daha az ağrı ve morarma oluyor

Aynı iğneyi aylardır yapıyorum canım bazen morarıyor bazen de iyi vuruyorum. 3-4 parmak evet ama dikkat etmen gereken nokta önceden vurduklarının üzerine denk gelmemesi en azından son yaptıklarının. Temiz yere yaptığında ve çok yavaş iterek içindekini, bide iğnenin ucunu tam sokmayacak şekilde yarısı vücudunda yarısı havada olsun. Yavaşca yap, yarım saatten erken kalkma ve dokunma iğneyi yaptığın yere. Daha az ağrı ve morarma oluyor
Ben de ilk günden beri yapıyorum bunu, dediklerinin de çoğunu yapıyorum ama iki gündür iğneyi yaparken ağlıyorum resmen

Kilo almadım ama vermedim de. Midem bulanıyor ama birşeyler yemezsem daha çok bulanıyor yiyorum ama zevk alamıyorum yediğimden sonra midem yanıyor arada kusuyorum 😞

Allah yardım etsin canım Aynı ben de öyle az kaldı geçecek inşallah 🧡

Ben de 12 haftadayım 62 ile hamile kaldım 58 kılıyım halan 3 gün önce tartıldım inşallah böyle gider 😊

inşallah harikasın 🧡😀

Canım benim ilk ya erken dedikleri için bende inanıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimden 😂
Evet yaa kelebek kanat çırpmış gibi oluyor bende de 😍🤗 ay minnoşum mu o ozaman? 💜

yaa çok heyecanlı ben de öyle duyarmıyım 😃🧡

Olabilir bence😍çok güzel bir his inşallah en kısa sürede hissederiz. Şu an hissettigimiz en hafifi ama çok çok dikkat edenler farkediyor bence.sonra ne tekmeler ne yumruklar gör bak😂sabahin erken saatinde uyanip başlardı benimki vurmaya 😂 insan gerçekten özlüyormus o duyguyu

Canım ya ins çabucak geçer bu günler.ben de her gün iğne yapıyorum. birkaç gündür iğneyi batirirken ve ilaci verirken de acimaya başladı anlamadım ben iyi batiramiyorum dedim.korkarak yaptimmi daha çok aciyor galiba.ama morarma eskisi gibi çok olmuyor çünkü Judy_K Judy_K arkadaşımın tavsiyeleri ise yaradi gerçekten

Back
X