Maşallah bebişine canım normal mi senin ilk doğumun? Ben de çok kilolu olursa normal doğum yapamam diye korkuyorum
Yok canım ilki sezeryandi, bu da öyle olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bebişine canım normal mi senin ilk doğumun? Ben de çok kilolu olursa normal doğum yapamam diye korkuyorum
Aynen canım kullan at terlikle işimi görürüm sanırım ama götürsem bile bunlara makinada hiç bişey olmaz ben çok beğendim çok da rahatBende bu tarz terlik düşünüyorumnasıl beğendin mi ? Bir de hastaneye terlik götürecek misiniz. Ordaki kullan at terlikler daha mantıklı sanki bu dönem
Mide bulantısı yok ama kalp sıkışması çarpıntı bende de başladı. Tansiyon düşük çıkıyor ama nabız yüz ve üzeri çıkıyorKizlar 2 gündür gun icinde bir anda biseyim yokken bi sıkışma hissi geliyor. Kalbim hızlı çarpıyor midem bulanıyor halsizlesiyorum aniden. Neden olabilir bilginiz var mi
En önemlilerini al canım diğerleri bebiş geldikten sonra da azar azar alınır inşallah yetişirsinSizin geleneğinizden dolayı almıyorsun canım ben de çok oyalandım daha yeni 2 takım 5 li hastane çıkışı aldım eksikler bir sürü yıkayıp ütüleyeyim derken kıl payı yetişecek galiba
Çok güzeller kızlar sağlıkla giysin kuzucuklar![]()
Doktoruma sordum sol yanina uzan dinlen gecer dediMide bulantısı yok ama kalp sıkışması çarpıntı bende de başladı. Tansiyon düşük çıkıyor ama nabız yüz ve üzeri çıkıyor
Ay kizlar markete yuruyerek gidiyimde yuruyus olsun dedim giderken oturdum dinlendim gelirken oturdum dinlendim ona ragmen eve nasil geldigimi bilemedim. 15 dkda gider gelirim diyodum 45 dk da geldim nasil olacak boyle daha 3 ay var![]()
Hanımlar karnı düşen var mı benim aşağı dogru indi genel de doğuma yakın düşer derler![]()
Ay çok teşekkür ederiz kapı süsünü vs de kendimiz yapıcaz biz el emeği daha güzel bence![]()
İster istemez insan çok merak ediyo ben pek fazla benzetemedim sıvıdan doalyi burnu filan sis duruyo bakış açısındanaman sağlıklı olsunlar da zamanında kavusalim başka ne istenir ki çok çabuk degisiyolarmis zaten bolca fotoğraf çekmek lazım anlayabilmek için benim ilk olcak
![]()
Çok teşekkür ederim. Zahmet verdim sana. Simdi sipariş verdim dediğin gibi 1 numara büyük istedim. Gelsin bakalım nasıl olacak.Geldi canım giydim bile rengi biraz koyu resme göre oda dokunsundan dokununca peluş tarzı olduğundan acıklı koyulu oluyobilmiyorum benim çok hoşuma gitti çok ideal fiyatına göre
Canım bizde durum biraz farklı. Aile geleneğidir. Doğmamış bebeğe hiçbirşey alınmaz. Uğursuzluk getirir diyorlar. Bu hep böyle olmuştur. O yüzden henüz hiçbişeyi yok bebeğimin. Bizde zaten adettir biliyorsun ilk bebeğin herşeyini kızın ailesi alır diye. Ben hastanedeyken alacaklar hepsini. Doğuma gitmeden bi doğum çantamı hazırlıycam inşallah. O kadar. Saçma ama öyle. Hep böyle olmuştur diye bende sesimi çıkarmıyorum.
İlk gebeliğimde daha 2 aylıkken heveslenip patik ördüm yavruma. Gelişimini durdurdu kürtaj oldum. Onun da psikolojisiyle bişey yapmamaya karar verdim
oturduğum yerde menapozlu teyzeler gibi oldum![]()
Önemli değil canim ne zahmeti inşallah memnun kalırsınÇok teşekkür ederim. Zahmet verdim sana. Simdi sipariş verdim dediğin gibi 1 numara büyük istedim. Gelsin bakalım nasıl olacak.
Kızlar bebek odası perdesi nasıl olmalı sizce, fonlu güneşlikli tüllü bir şey mi almalıyım yoksa stor mu? odamın konseptine uygun zebra stor düşünüyorum ama kararsızımhangisi daha kullanışlı olur
![]()
İnşallah canım, ilkinde 42 hafta bekledim normal olmadı, bunda sezeryan olur diyorum.O zaman çok iyi canım kuzucuk kiloluda olsa hiç sıkıntı yok vaktinde sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah![]()
Valla kuzum kızlarımda hep çok aldım düşünmeden de almışım demek ki hiç kullanmadan kaldırdıklarım varEn önemlilerini al canım diğerleri bebiş geldikten sonra da azar azar alınır inşallah yetişirsin![]()
Ben humana kullandım kızımda ve çok memnun kaldımGünaydın bayanlar nasılsınız
Birsey soracaktım inşallah çık ihtiyacımız olmaz ama ben zorunlu sezeryan alacağım için mama almam şart kızımda aptamil kullandım ama gece yorumlara baktım çok gaz yapıyormuş şimdiki oğlan benim oğlanlar zaten çok gazlı okur sizler hangi mamayı kullanacaksınız
Kesinlikle çok sıkıcı oluyordu ben de sevmezdim ilk hamileligimde hala da düşündükçe deli oluyorum20 dk sürdü, ama bana çok uzun geldi, ilk gebeligimde de nst yi sevmezdim.