Emzirme haftasinda indirimdeydi yaaİndirime girince alayım bari o zaman eksik kalmayayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirme haftasinda indirimdeydi yaaİndirime girince alayım bari o zaman eksik kalmayayım![]()
Yaa cok güzelmiş nerden aldin kulplariDolap kulplarını değiştirmek için sipariş vermiştim resmen aşk yaşıyorum altları eğilemediğim için yapamadım henüz ama
ikea ürünü kullanacaklara belki fikir olur
Bende çok sevdim ya ahşap bir de yakından çok daha güzelYaa cok güzelmiş nerden aldin kulplari
Kuzum görmüştüm kullanmam diye gerek görüp almamıştımEmzirme haftasinda indirimdeydi yaa
Ben de bundan sipariş vermeyi düşünüyorum canim.Ben ebebeğin gümüş kalkanını aldım şuan indirimde 100 ₺. Fiyatı Aventin plastik kalkanıyla nerdeyse aynı diye gümüş kalkan alayım dedim. İnşallah işe yarar
Çok güzel olmuslar bayıldımDolap kulplarını değiştirmek için sipariş vermiştim resmen aşk yaşıyorum altları eğilemediğim için yapamadım henüz ama
ikea ürünü kullanacaklara belki fikir olur
Satıcı dekovasyon demi kuzum. Yanlis olmasınBende çok sevdim ya ahşap bir de yakından çok daha güzelN11'den aldım canım ekleyeyim
Benn 100den aldimKuzum görmüştüm kullanmam diye gerek görüp almamıştımbugün en ucuzunu aldım 83,5 tl ye
Evet canımSatıcı dekovasyon demi kuzum. Yanlis olmasın
Canım hindistan cevizi cidden çok iyi geliyo çok nemli tutuyo ben başında bebek yağı kullaniyodum ama hindistan cevizine gectim karnına basen bölgesine filan da kullanabilirsin catlamadim çok şükür ama son anda catlayanlar yada doğumdan sonrada catlayanlar duydum genetik biraz ama önlem almak mantikliBen çıkmaz DİE bunu almıştım daha ilk başlarda ama şimdi çıkmaya başladı kullanan arkadaşlarım faydalı göğüs ucunu çıkarmada dediYara olmasın DİE hindistan ceviz yağı aldım onu sürmeye başlıcam inşallah yara falan olmaz
![]()
İyi çıkmış hepsi güle güle kullansın bebiş inşallahKızlar sarı lekeler Omo toz deterjanla direk geçti ürünleri ıslatıp lekeli yerlere koydum katlayıp citilemedim bile 15 dk filan tencerede kaynattim etkili olsun diye öncesi sonrası yapacağım demiştim hepsi geçti sizin icin iki tane çok lekeli olanları çektim. Şimdi de ayrıca hepsi sabun tozuyla makinada yikanacak.
Benimde tam tarih belli degil ama 46 diye hesapladım bende aynı gun dogum yapabiliriz☺Günaydınortalama 46 canm tam gün belli değil sezeryan
Bende deneyim bakim ama kaybatmadan da ćıkar mi acaba lekelerKızlar sarı lekeler Omo toz deterjanla direk geçti ürünleri ıslatıp lekeli yerlere koydum katlayıp citilemedim bile 15 dk filan tencerede kaynattim etkili olsun diye öncesi sonrası yapacağım demiştim hepsi geçti sizin icin iki tane çok lekeli olanları çektim. Şimdi de ayrıca hepsi sabun tozuyla makinada yikanacak.
Ben de çok sicakliyorum, soguk olsa da üşüsem diyorum o derece.3 gündür içim de dışımda yanıyor resmen benim ya, böle kana kana soğuk su ya da soğuk gazlı şeyler içsem geçcek ya da dondurma yesem. Ama hasta olurum diye korkumdan yapamıyorum, havalar soğusun artık ya![]()
Aynen ben de canım, ben normalde de çok sıcağımdır, normalde erkekler öyle olur. Eşim çok hayret etmişti, Ocak'ta evlendik biz, ben hatunu ısıtırım diyordum o beni ısıtıyor diyordu annelerine falan daBen de çok sicakliyorum, soguk olsa da üşüsem diyorum o derece.