Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antibiyotikten korkma 12 haftalikken dis cektirmek icin antibiyotik kullandim. Doktorum iltihap antibiyotikten daha zararli demisti. Zaten hamilelere uygun antibiyotik verir zarari olmaz.Öylesine tahlil vermiştim idrarda lökosit cıktı. Hem de baya fazla. 36ilk kez oluyor bu .doktora mesaj attım daha cevap gelmedi. Ya antibiyotik verirse ya antibiyotik çocuğa zararı olursa
![]()
Onu sorayim canım haklısınCanım bir araştır istersen, parol içiliyor ama parol fort icilmeyebilir.
Ben valize koydum küçük boyMerhaba kızlar hastane çantası için düzenleyici önerileri alabilir miyim ?Eşyalaı nelere koyabilirim
Bir tanidigimiz nikahında nikah şekeri olarak mıknatıslı açacak dagitmisti valla hâlâ kullanıyorumKöpek illa bulunurdu da beni korkutan anlamamalarıydı ben de açacak magnet yaptırcam sanırım kullanışlı olur 10 15 tane yaptırıp geçcem bir de çikolata kolonya bitti de gitti![]()
Nasıl birşey acaba boyutları var mı hangi boy almak lazım olur? Ben de onlardan alayım.Kullan at olduğu icin rahat ettirecek beni su süreçte. Yoksa valiz organizerleri de cok güzel
Demek ki doğru karar vermişimBir tanidigimiz nikahında nikah şekeri olarak mıknatıslı açacak dagitmisti valla hâlâ kullanıyorumnormalde buzdolabında nikah, bebek şekeri magnet hiç bulundurmam. Açacak atılmıyor gerçekten
Canım tek kullanımlık şase veriyorlar, sıkıntı olmuyor, birkaç kez kullandım.Öylesine tahlil vermiştim idrarda lökosit cıktı. Hem de baya fazla. 36ilk kez oluyor bu .doktora mesaj attım daha cevap gelmedi. Ya antibiyotik verirse ya antibiyotik çocuğa zararı olursa
![]()
Valla çok kötü ıkındım hem de canım bilmiyordum. Bundan sonra yapmam öyleyse Allah korusun.Canım ıkınmak tetikliyor bebek doğumun başladığını zannedermiş ıkınınca. Bu haftaları bilmem de ben 11. Haftamda 4 gün süren kabızlıktan sonra ıkınmadan mütevellit kanama yaşamıştım ıkınmıyorsundur bence zaten de yine de söyleyeyim dedimAllah korusun
![]()
Evet yapma canım Allah korusun. Çok kötüysen duphalac iç ben onla çözüm bulmuştm o süreçteValla çok kötü ıkındım hem de canım bilmiyordum. Bundan sonra yapmam öyleyse Allah korusun.
Büyük boy mu almak mantıklı?esinsema carrefourda 11 tlydi ben bi tek carrefourda bulabildim
Evet bence büyük boy mantıklı üstüne yazı da yazılabiliyor. Ben beğendim. Zaten diğeriyle de 3 4 cm fark ediyor sanırımBüyük boy mu almak mantıklı?
Büyük boy al büyük. Migrosta indirimden 8e almistim ben. Belki yine indirime girer. Bak boyutu bu şekilBüyük boy mu almak mantıklı?
Gecmis olsun canim benim ilk uc ayda cikmisti antibiyotik kullandim doktor kullanmazsan enfeksiyon daha tehlikeli demisti.Allahin izniyle bir sey olmaz eger doktor ilac verirse mutlaka kullan zaten ilac kullanimi ilk aylarda daha tehlikeliÖylesine tahlil vermiştim idrarda lökosit cıktı. Hem de baya fazla. 36ilk kez oluyor bu .doktora mesaj attım daha cevap gelmedi. Ya antibiyotik verirse ya antibiyotik çocuğa zararı olursa
![]()
Doktorum çağırdı ilaç için zaten gel yazalım dediarmin83 ben de antibiyotik kullandım hamilelere uygun kategorilerde ilaçlar var sorun etme bence, miniklerimiz Allah a emanet
zaten ilk 3 ay ilaç kullanımı pek önermiyorlar. Biz sonlara yaklaştık, hiçbir sorun olmaz
![]()