Bunun adı ne olarak geçiyor canımBen fotograftakinden aldim canim, ilk 6 ay icin uygun yaziyor. Astronot montu bir sonraki kis icin dusunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun adı ne olarak geçiyor canımBen fotograftakinden aldim canim, ilk 6 ay icin uygun yaziyor. Astronot montu bir sonraki kis icin dusunuyorum
Hayır doktor neden dönmüosun demir diye kızdı hatta onaBebek dönmüş mü canım senin aramızda 1 gün var![]()
Sağol canımOh gozun aydin![]()
Aynılar demek ki dönmeye niyeti yok rahatı yerinde dedi bana da doktor, kordonu duyunca da artık dönmesini beklemeyi bıraktım zaten hayırlısıyla sağ salim nasıl istiyorsa öyle gelsin de yeter dönmüş dönmemiş napayım dedimHayır doktor neden dönmüosun demir diye kızdı hatta ona
Bir sağ kaburgamın altına girio bi sol kaburgamın![]()
Masallah onaKızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm![]()
Owli markası canım, dış kundak diye geçiyor.Bunun adı ne olarak geçiyor canım
Sağol canımOwli markası canım, dış kundak diye geçiyor.
Ben bundan aldim canim kis bebegi olucaklar sonucta illa lazim olur benceKızlar bebeiklerimiz kış bebeği ya dışarda giydirmek icon bişey aldınız mı ben astronot mont düşündün 3-6ay bedende
Asisiydi kontroluydu derken ayda birkerede olsa cikacaGiz aklımda olan böyle bir şey var ama gereksizmi olur
Güle güle kullansın insBen bundan aldim canim kis bebegi olucaklar sonucta illa lazim olur bence
Sen 4 6 al büyüğü çaresi var ama küçüğün yok belki çabuk kilo alıp hızlı buyucek aldıkların hemen kuculecekKızlar h&m kaliplari nasil bilginiz var mi? 4-6 ay alt ust sweatshirt takim almayi istiyorum ama yaza mi denk gelir. Giyemez mi? 2-4 mü almalıyım
Proctoglyvenol krem verdi doktor bana. Onunla düzeldi bir tek yoksa zeytinyağı, kantoron falan sürdüm geçirmemişti.Kızlar oturtamıyorum yürüyemiyorum hemoroid çok acıyor ne tavsiye dersiniz
Yaaa masallah kuzuyaKızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm![]()
Uşşş tipe bak çok güzel çıkmış maşallah süphanallahKızlar 1910 kg 42 cm olmuş yavrum gebelikle ilgili bir sorun yok dedi kkb ye gönderdi kkb de baktı kılcal damar çatlamış sol burunda ilaç ve sprey verdi bebeğimin de ilk defa yüzünü gördüm![]()
Masallah canim Nasil guzel poz veriyorlarTeyzeleri bizim oğlan gayet iyi herşey yolunda çok şükür nst de bir sorun çıkmadı Eki Görüntüle 2708709
Aynen canım bu arada kordon dolanmıs mı dıe de sordum doktora bacagına dolamıs dedı boynuna dolasa ne olur dedım oyle de olsa bır sorun olmaz dedı sız anne adayları bunları nıe dusunur doktora bırakmazsınız anlamam dedıAynılar demek ki dönmeye niyeti yok rahatı yerinde dedi bana da doktor, kordonu duyunca da artık dönmesini beklemeyi bıraktım zaten hayırlısıyla sağ salim nasıl istiyorsa öyle gelsin de yeter dönmüş dönmemiş napayım dedim![]()
Sweatleri büyük oluyor tam ayını al canımKızlar h&m kaliplari nasil bilginiz var mi? 4-6 ay alt ust sweatshirt takim almayi istiyorum ama yaza mi denk gelir. Giyemez mi? 2-4 mü almalıyım
Biz anne adaylari daha neler kurup dusunuyoruz bi bilseniz deseydnAynen canım bu arada kordon dolanmıs mı dıe de sordum doktora bacagına dolamıs dedı boynuna dolasa ne olur dedım oyle de olsa bır sorun olmaz dedı sız anne adayları bunları nıe dusunur doktora bırakmazsınız anlamam dedı![]()