- 25 Şubat 2020
- 2.776
- 3.450
- 133
Çekirdek miKızlar çekirdek yiyor musunuz hiç? Benim ne zamandır canım çekio artık dayanamıcam bir sorun olur mu ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekirdek miKızlar çekirdek yiyor musunuz hiç? Benim ne zamandır canım çekio artık dayanamıcam bir sorun olur mu ki![]()
Normal canim bebek için de bir onlu takım iki beşli takım bı tanede tulum Benim daha var ama malum doğumun saati günü belli olmaz diye her ihtimale karşı hazır ettim tam kapatmadim daha eksiklerim var bebek bezim filan kaldı kararsızım hala hangisiyle başlasam diyeSaol canım ben de yanına iki pijama koyarım dedim, normal o zaman. daha yeni hazırlıyorum hastane cantasını daha zaman var dye dusunurken 5 hafta kalmıs.
Çok severim ipek ismini. Kuzenimin kızının ismi olmasaydı ilk düşündüğüm isimlerden biriydi benim![]()
İpek ismini ben çok seviyorum canım, çok narin, naif bir isim.
Cok sevdgm bi arkadasimin ismi. Gucsuz ve basit derken nekadar densiz bir yorum olms. Gayette guclu bir karaktere sahp benm arkadasm olan ipek. Bencd de cok hos bir isim
Canım benim İpeğim geliyor çok da beğeniyorum çok zarif Bir isim. Yanına bir isim arıyoruz. Bir de İncim varİnci Lara
![]()
Kizlar herkesi alintiladim mi bilemedim.Ben ipek isminden vazgeçtim.Sebebi şu güzel zarif bi isim aslinda ama ipeğin oluşum asamasi cok sancili ve zorlu bir süreçmis ve bu isim böyle bir enerjiyi yüklemesin istedim.siz de bi araştırın ipeğin oluşum aşamalarını.bana bunu isim analizleri yapan biri söyledi sizle de paylaşmak istedim.İnsanların işi yok sürekli bir şeyleri elestiriyorlar. Ben de İpek koymayı düşünüyorum açıkçası ve hiçte kulaga öyle kötü anlamlar gelmiyor. İnsanın içini yumusatiyor bence.
Uras Eymen Kıvanç Deniz anlami da güzel isimlerden.Bence uymasin neden uyumlu olacak ki zaten. Metehan da güzelArkadaşlar sizce DORUK ARIN A uygun erkek ismi var mı bulamıyoruz Metehan koyucaz millet ay ne uyumsuz diyor sartmi uyması![]()
Canım boşver milleti uyumlu olmaz zorunda da değil bence benim kızımın adı da Melek bunu Arven koycaz ne istersen onu koyArkadaşlar sizce DORUK ARIN A uygun erkek ismi var mı bulamıyoruz Metehan koyucaz millet ay ne uyumsuz diyor sartmi uyması![]()
Benim pek canım çekmediği için yemedim, birkaç defa bir avuç olacak şekilde yemisimdir.Kızlar çekirdek yiyor musunuz hiç? Benim ne zamandır canım çekio artık dayanamıcam bir sorun olur mu ki![]()
Öyle düşünme moralini bozma uzun süre içinde kalır yüreğin doğrulmaz eşinin ailesi sonuçta insanlar beklenti içinde oldukları için hayal kırıklıkları yaşarlar ilk evliliğimde bende aynı sorunları yaşadım kızım 6 aylıktı ailesi yüzünden ve daha aşamadığımız bir sürü şey y9zünden boşandık kızım 7 yaşına tekrar bir evlilik yaptım şimdi çok mutluyuz eşimde bende hayatı yaşamış tecrübelermiş olarak evlendik bu çok büyük etken ilk hamileliğimde neler neler yaşadım kapının önünden defalarca geçtiler nasılsın demediler bir şeye ihtiyacın var mı demediler hastanelerde yattım defalarca hiç umurlarında olmamıştı sonra baktık büyüyor her şey patladım ve bitti pişman miyim asla kızımı kendi istediğim gibi büyüttüm annem babam aile içinde sevgi dolu büyüdü her istediğine sahip oldu özgüvene sahip tabi babasını gördü hep hala da görüşüyor ama ben ne öğrendim biliyor musun beklenti içinde olmamayı sende bunu dene bekleme kimseden bir şey sen yap aklındakini başkası yaparsa senin düşündüğünü yada istediğini teşekkür edersin sadece
Ben 7 aya kadar hiç bulantı kusma mide yanması yaşamadım 7 aydan sonra verdi çoşkuyuKızlar şaka gibi 8. Ayımdayım midem hala geçmedi başından beri hep yanıyor kaynıyor benim gibi olan var mı
Allah baska dert vermesin ama artık usandım midemden 8. Ayımdayım hala bitmiyorBen 7 aya kadar hiç bulantı kusma mide yanması yaşamadım 7 aydan sonra verdi çoşkuyu![]()
bende bugun buradaki kızların tavsiyesiyle ilaç aldım biraz daha iyiyimAllah baska dert vermesin ama artık usandım midemden 8. Ayımdayım hala bitmiyor![]()
37 haftalık doğdu kuvezde kalmadı sadece solunum sıkıntısı oldu onun için de 5 dk oksijen verdiler ertesi gün de eve geldik zatenKüvezde kaldı mi acaba kaç haftalık doğdu
Benim bir daha kızım olsa ipek koyardımKizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
Orası öyle canım 15 de alsam çok koymaz bana. Sadece göbeğim var başka yerimden almadım çünkü. Ama kısa sürede 2 kilo birden alınca şaşırdım açıkçasıİdeal ama 10 kg bence fazla degil![]()
Ne ilacıbende bugun buradaki kızların tavsiyesiyle ilaç aldım biraz daha iyiyim
Ohoo gavisgon şişesini bile yedim o derece kullandım ama gram geçirmiyor mide koruyucu lansor 30 mg bile kullandım midemde gastirit ve reflü var ne yapsam olmuyorKızlar mide için gaviscon öneririm ben de. Anında geçiriyor. Bana da doktorum vermişti daha 17 haftalikken. Başka bir doktor daha onermisti. Ben de midem yandiginda dayanamayacak gibiysem 1 tatli kasigi iciyorum. Bazen günde 3 kere. basucu ilacim.. Her yere benimle geliyor. evde 3 kişiyiz eşim ,gaviscon ve ben :)
ben cok yedimKızlar çekirdek yiyor musunuz hiç? Benim ne zamandır canım çekio artık dayanamıcam bir sorun olur mu ki![]()
Hadi yaOhoo gavisgon şişesini bile yedim o derece kullandım ama gram geçirmiyor mide koruyucu lansor 30 mg bile kullandım midemde gastirit ve reflü var ne yapsam olmuyor
Dize kadar benimki kısa kollu. 2 pijama takımı 1 gecelik koydum. Ihtiyaca göre giycem artıkKızlar bir sorum olacak hastane çantanıza nasıl bir gecelik koydunuz? ben spor bir şeyler koyacağım ama kısalığı uzunluğu nasıl olmalı konusunda tereddütte kaldım.
Ilk 3 ay çok yedim bulantıma iyi geliyodu. Sakıncalı diye duymadım hiç çekirdek için.Kızlar çekirdek yiyor musunuz hiç? Benim ne zamandır canım çekio artık dayanamıcam bir sorun olur mu ki![]()