- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Anladım canım o kotu olmuş inşallah vaktinde sagsalim alırız kucagimiza . Riskli görse zaten bekletmez ki takipte ol tansiyon filan da önemliŞekerim sınırda her bakımdan bir tehlike söz konusu bana göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım o kotu olmuş inşallah vaktinde sagsalim alırız kucagimiza . Riskli görse zaten bekletmez ki takipte ol tansiyon filan da önemliŞekerim sınırda her bakımdan bir tehlike söz konusu bana göre
Benim gebelik kolestazi sebebiyle 37.haftada sezeryan ile doğum olacak gibi görünüyor. Öyle olursa 15 Kasım civarı, 38'i beklersek 20 Kasım falan olabilir kesin tarih belirlenmedi duruma göre karar verilecek.Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Şuan 34+1 haftaligiz, toplamda 12 kg aldım.Kızlar kaç haftalık oldunuz ve başından beri kaç kilo aldınız ben biraz midemden rahatsız oldugum için en basta fazla yedim 7 öğün gibi kiloyada takıntım var ama tabiki evladım sağlıklı olsun gerisi önemli değil sonradan toparladım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 yim bebeğim 37 haftayla uyumlu sizler kaç kilo aldınız![]()
Boyu 45cm'di canım, kız bebek. Seninkinin cinsiyeti neydi?Bizimkiler çok yakın birbirine bende 33+5’de gitmiştim 2485 gr. 46 cm’di. Senin bebişin boyu kaçtı canım?
Ben 10 kilo aldım 68 kiloyum. İlk gebeliğimde 14 kilo almıştım. 3 ayda gitti kendiliğinden. O yüzden ben kiloya takılmıyorumKızlar kaç haftalık oldunuz ve başından beri kaç kilo aldınız ben biraz midemden rahatsız oldugum için en basta fazla yedim 7 öğün gibi kiloyada takıntım var ama tabiki evladım sağlıklı olsun gerisi önemli değil sonradan toparladım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 yim bebeğim 37 haftayla uyumlu sizler kaç kilo aldınız![]()
Seninki Farklı bir durum canım aslında son adet tarihine göre gelişimi normal De olabilir. Sezaryen olacaksan bebekten işaret bekle istersen. Doktor daha iyi bilir tabii ama erken alınıp da ciğerlerle ilgili sıkıntı yaşamayın. Benim de ilk gebeliğimde son adet tarihim 1 aralıkTı geç döllenme olmuş doktor 8 ocak olarak belirlemişti. Tam uyumlu oldu bebeğim tam 40+0 da doğduBenim bi dahaki randevum 9 kasımda o tarihte ben dolu dolu 39 haftalık olcam sanırım apar topar sezeryan olcak bence
İşte benim korkum o benim asıl son adet tarihim 1 şubat ama martta adet görmedim adet düzensizliğim vardı ilk hamile kaldıgımda doktor 2 aylık bebegin ultrasonda gözükmesi gerekir dedi ve gözükmüyordu sonra gözüktü doktor boyutuna göre geç döllenme olmus senin son adet tarihini 3 mart olarak belirliyoruz dedi hep 3 marta göre gitti boyutu sonradan ilerledi cok aşırı karışık adet döngüm o yüzden bebeğin doğumuda boyutuda cok zor doktor bile hayret ediyor haftasına göre %50iri bi bebek diyor
Aynen benimde aşırı karışıklık oldu son adet tarihimde çünkü bebek ilk basta gerçekten gözükmüyordu cok sonra belirdiSeninki Farklı bir durum canım aslında son adet tarihine göre gelişimi normal De olabilir. Sezaryen olacaksan bebekten işaret bekle istersen. Doktor daha iyi bilir tabii ama erken alınıp da ciğerlerle ilgili sıkıntı yaşamayın. Benim de ilk gebeliğimde son adet tarihim 1 aralıkTı geç döllenme olmuş doktor 8 ocak olarak belirlemişti. Tam uyumlu oldu bebeğim tam 40+0 da doğdu
Tamda bayanın dediği gibi oluyor ,Depend ben almadım kullanımı zor gerçekten onun yerine lohusa pedi daha kullanışlıKızlar Kasım annesi doğum yapan biri böyle yazmis degerlendirin mutlaka ...
Bavulum da tek kullanılmayan şey depent oldu ilk gün hasta bezi serdiler ayağa kalkınca kendi büyük hasta bedlerini verdiler takip için bugün de pansuman a gelen hemşire gördü depent i cikartirdi bu bezler yaranın hava olmasına engel oluyor açık kalması lazim dedi ve külot üstü ped taktırdı. Ayağınıza mutlaka lastiksiz patik çorap alın şişiyor ve kesiyor bileklerim sızladı.
Humane bitki çayı mutlaka alın memeleri dolduruyor hemşireler bestlak damla varmış onu tavsiye etti çoğu hatta bir yenidoğan hemşiresi yeğenini 2 ay sonra annenin sütü bitince bu ürünle tekrar artırdı dedi.
Evet çok şükür bitti. Fakat daha 34cü haftadayım ve doğumdan önce yine tozlanır her yerOhh ne güzel temizlik bitmiş güle güle kirletin. Darısı başıma
günlerimiz aynı. Bende daha başlamadım
![]()
Bizim seninle aldığımız kilolar bile hemen hemen aynıymış ya bende 11 kilo aldımBenim gebelik kolestazi sebebiyle 37.haftada sezeryan ile doğum olacak gibi görünüyor. Öyle olursa 15 Kasım civarı, 38'i beklersek 20 Kasım falan olabilir kesin tarih belirlenmedi duruma göre karar verilecek.
Şuan 34+1 haftaligiz, toplamda 12 kg aldım.
Bebegin kilosu 33+5'te 2400, boyu 45cm'di.
Boyu 45cm'di canım, kız bebek. Seninkinin cinsiyeti neydi?
Güzel haberlerle dön inşallahDoktordayım heyecan korku var
Aaa ne güzelBizim seninle aldığımız kilolar bile hemen hemen aynıymış ya bende 11 kilo aldımBenimki erkek
senin kız bebeklere göre boyu baya önde canım maşallah
![]()
Bende almadım burda alanlar vardı sanırım gormusken ondan paylaşıyor dedim çorap konusunda da haklı odemim öyle yok ama gerçekten çorapların lastikleri cikiyo bugün bı kaç parça lastiksiz aldım oda ayakta dönüp duruyo ama yapacak bişey yokTamda bayanın dediği gibi oluyor ,Depend ben almadım kullanımı zor gerçekten onun yerine lohusa pedi daha kullanışlı
bana da 26 aralık dediKizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Şuan kaç haftaliksin tam olarak canım? Nst biliyorum da toko nedir ilk kez duyuyorumKızlar çıktım şimdi toko ve nst istedi ona bakacak daha
Eger sezeryan planlarsam 2 hafta sonra alırım dedi tarih de verdi ben sanırım kasım annesi olucam 10 kasım dedi
İnşallah şu nst ve toko da güzel çıkar bakalım sıra bekliyorum
Önemli olan detaylı temizlik bitmiş canım. Kalanı dediğin gibi hallolur 1 gündeEvet çok şükür bitti. Fakat daha 34cü haftadayım ve doğumdan önce yine tozlanır her yerbizim hala pencereler açık sıcak çünkü buralar. KV dedi ki ben hastaneye gittiğim gün evde kimse olmadan temizlikçi çağıracak temizletir evi komple. Hani perde cam değil de mobilyaları çektirir altını siler, koltuklar felan. Fikri hoşuma gitti
Sana da kolay gelsin canım![]()
Sizin kullanma sebebiniz ne pekiMerhaba, ben de coraspin kullanıyorum. Brnim doktorum 34’te bırakırız demişti. Haftaya cumartesiye kadar içerim gibi görünüyor yani.
Kaç haftalıksın canım. Çok erken değil mi 10 kasımKızlar çıktım şimdi toko ve nst istedi ona bakacak daha
Eger sezeryan planlarsam 2 hafta sonra alırım dedi tarih de verdi ben sanırım kasım annesi olucam 10 kasım dedi
İnşallah şu nst ve toko da güzel çıkar bakalım sıra bekliyorum
Canım kaç haftalıkken alınacakŞuan kaç haftaliksin tam olarak canım? Nst biliyorum da toko nedir ilk kez duyuyorum![]()