- 19 Ocak 2020
- 1.512
- 1.913
- 133
- 41
Evet canım aynen öyle dr una göre değişiyor ben geçen hafta girdim nst ye 33+0 da bu hafta tekrar nst m var cuma gideceğimayy doktora göre değişiyor sanırım bu nts için ayrıca ücret ödüyor muyuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynen öyle dr una göre değişiyor ben geçen hafta girdim nst ye 33+0 da bu hafta tekrar nst m var cuma gideceğimayy doktora göre değişiyor sanırım bu nts için ayrıca ücret ödüyor muyuz?
Ay canım sen daha heyecanlisindir benim de ilk bebeğim tüp bebek bu ikinci kendiliğinden olduYaa herkes nasıl heyecanlıdır şimdi
Allah sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Benim tüp bebek artık kaç para harcadık hesap etmeyi de bıraktık eşimle aynı senin gibiyiz çünkü sürekli bir para harcama halinde..
Sağlıkla gelsinler de para gerçekten gözümde değil artık![]()
evet ben durup durup ağlıyorumAy canım sen daha heyecanlisindir benim de ilk bebeğim tüp bebek bu ikinci kendiliğinden oldu❤
Hayrolsun inşallah zaten 36 icindeysen ciğerleri gelişmiştir ek olarak iğne yaparlar aksi durumda bizide haberdar et38 i yanlış yazmışım şimdi 36 dayım 38 de alacak ıkıncı serum bitince idrar verşxem kan aldılar nst ye sokacaklar sonra karar verecekler
Benim de aşılama ile oldu canım. Dediğin gibi şimdiye kadar tedavilere, ameliyatlara vs giden paraların haddi hesabi yok. Evet canım Sağlıkla gelsinler, canları sağolsun, feda olsunYaa herkes nasıl heyecanlıdır şimdi
Allah sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Benim tüp bebek artık kaç para harcadık hesap etmeyi de bıraktık eşimle aynı senin gibiyiz çünkü sürekli bir para harcama halinde..
Sağlıkla gelsinler de para gerçekten gözümde değil artık![]()
32.haftadayim amin cumlemize insallahKac haftalik oluyorsun o zaman canım.hadi hayirlisi ins
Benim ucuncu dogumum olacak bu.diger ikiside normal dogumdu bu da buyuk ihtimalle normal olur sanirim bi terslik olmadigi surece40 haftanın dolmasını mı bekleyecek sezeryan için![]()
hee tamam o zaman ne zaman geleceği belli değilBenim ucuncu dogumum olacak bu.diger ikiside normal dogumdu bu da buyuk ihtimalle normal olur sanirim bi terslik olmadigi surece
Cogunlukla dr.un soyledigi tarih neredeyse birebir uyuyor 26 yada 27 aralik dedihee tamam o zaman ne zaman geleceği belli değilsağlıkla gelsin bebişin
![]()
ayy hadi hayırlısı olsunCogunlukla dr.un soyledigi tarih neredeyse birebir uyuyor 26 yada 27 aralik dedi
Ne biliyim sanki gelişimi dolcak ve kakasını falan yapcak gibi geliyorYok canim niye stres yapıyorsun maşallah.bazi bebekler daha kilolu doğabilir böyle olan c9k kisi var normal bir şey boşa stres yapma hiç.benim de bazen böyle karnım semsert oluyor toplanıyor
Benim gittiğim 2 farklı hastane de nstye ek ücret alıyor canım seninki hangi hastane?Hayırlısı ile öyle gibi görünüyor canım. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah
Sizin 6 sene olmuş, bizim 12 senelik rahatlığın üstüne geliyor
Ben muayeneye 175 nst'ye 50TL verdim.
Canım bana da doktorum 26 Kasım da alalım dedi, 39+1 oluyor. Tabi erken gelmezseKizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Kıyamam ne demek olduğunu çok iyi bilirimevet ben durup durup ağlıyorum![]()
Kaç sene ustune kendın hamıle kaldınKıyamam ne demek olduğunu çok iyi bilirim
Oh maşallahBende geldim kızlar çok şükür sağlığı yerinde bizim cimcime yine kendini göstermedi çocuğumun Bi fotosu bile yok doğru düzgün hep Bi saklanma çabasındaultrason aletine tekme attı bakmayın der gibi
40 cm olmuşuz kilomuz 1650 gr
3000 3200 kilo arası doğar dedi doktor
sağlığı yerinde olsun da kilosunu dert etmiyorum artık
![]()
Yok Cnm ümidimi kestim ben anca doğunca görürüm çünkü görsen kendini göstermemek için elinden geleni yapıyoOh maşallah
Bir sonraki gidişinde yüzünü de görürsün inşallah![]()