2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın bu da dert mi diyeceksiniz de ben kilo almıyorum normal mi ya 🤔
61 ile hamile kaldım 67de takıldım kaldım.
Son 2 aydır hiç kilo almadım.
Tamam şeker var diye dikkat ediyorum ama yine de küçücük göbekle kaldım, bebek büyüyor sonuçta ben aynıyım ama. Ben istiyorum kocaman göbeğim olsun 🤰
Gerçekten Allah başka dert vermesin saçmalıyorum dimi 🤪
11 kilo aldım. Göbeğim baya çıkık öne doğru ama cidden zor oluyor. İstersen bi 5 kilo kadar paylaşabilirim🙈 bebeğin gelişimi normalse ne güzel işte canım keyfini çıkar😍

al bendende o kadar valla bide hasta olmaya çol yatkın bünyemiz var şu zamanlarda amin inşallah sağ salim doğuralım zamanında 🤲eşimin deyişine göre iyice büyüsün bekle diyo doktır zaten sorun olsa 38 de almazki🤦‍♀️
Maalesef böyle muhabbetlere hazır ol kızıma hamileyken birden herkes kadın doğum uzmanı olmuştu Çoçuk doğdu sonra o kadın doğum uzmanları birden Çoçuk Pediatri uzmanı oldular🤪🤪Dr una güven önce Allah a sonra onlara emanetiZ

Kadınlardaki sorumluluk bilinci, her yere herkese ayrı ayrı yetişme telaşı, kafa yorgunluğu, vücut yorgunluğu buna rağmen gerektiği değeri saygıyı görmememiz dünyada ... 😐 Hele annelik kimbilir nasıldır adayken böyleyiz annelerin hakkı ödenmez cidden, yükün sorumluluğun çoğu bizlerde Allah gücümüzü kuvvetimizi artırsın, anlayışlı, işimizi kolaylaştıracak hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Aynen öyle ne güzel anlatmışsın👍👍👍

Keşke canım keske biraz önlem alsalar bukadar ilerlemicek bu hastalık insanoğlu çok bencil uzaktaki bakkala gitmeyi üsendim dün koronalı bakkala da gitmedim ekmeksiz kaşdım olsun ekmek yemedim diye ölmedim nası büyük vebal alıyolar

kaç gündür ekmek girmiyor eve ben geçen gün bazlama yaptım evde diğer günlerde hemen krep ekmek yerine 😄 sipariş verdiğimiz de oluyor ama sırf ekmek için vermeyince bu şekilde idare ediyoruz canım. Aklında olsun krep çok pratik oluyor kreşten tost da çok güzel oluyor ☺️

Günaydın bu da dert mi diyeceksiniz de ben kilo almıyorum normal mi ya 🤔
61 ile hamile kaldım 67de takıldım kaldım.
Son 2 aydır hiç kilo almadım.
Tamam şeker var diye dikkat ediyorum ama yine de küçücük göbekle kaldım, bebek büyüyor sonuçta ben aynıyım ama. Ben istiyorum kocaman göbeğim olsun 🤰
Gerçekten Allah başka dert vermesin saçmalıyorum dimi 🤪

bende 4-5 kg arası aldım canım 55tim 59-60 arası geliyorum hiç takma kafana bebek büyüyorsa 😁 maşallah diyeyim az kilodan mi bilmiyorum hiç ödemim yok bu da artısı . Oğlumda 11 kg almıştım ve baya da ödemim vardı .Allah başka dert vermesin 😁

Kızlar İzmir de 3 aylık bebeğe canlı ulaşıldı diyor Rabbim sen ne büyüksün ya 90 saat 😪

Eklentiler

• 34F96EF2-FA76-47AF-A68E-AA8B716CBEA6.webp
    34F96EF2-FA76-47AF-A68E-AA8B716CBEA6.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 37
Ben 54,5 kg la hamile kaldım canım sonra midemden dolayı 50 kg kadar düştüm. Şimdi yavaş yavaş kg alıyorum 7 kg aldım bakalım bu kontrolde kaç olmuşum hastanede bakılır. ama bizim kg çok önemli değil ya bebişler iyi olsun yeter bende kg alamayınca senin gibiydim doktorum en son 57 yi görünce hele şükür dedi😂
Ben baştan beri alıyorum yavaş yavaş ama takıldım kaldım canım tabi önemli olan bebeğin iyi olması benimki delilik işte 😅
11 kilo aldım. Göbeğim baya çıkık öne doğru ama cidden zor oluyor. İstersen bi 5 kilo kadar paylaşabilirim🙈 bebeğin gelişimi normalse ne güzel işte canım keyfini çıkar😍
Hemen alabilirim 😄
Geçen bir kadın karnima bakıp "bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ?" dedi 🤦
Yarama tuz bastı 😅
bende 4-5 kg arası aldım canım 55tim 59-60 arası geliyorum hiç takma kafana bebek büyüyorsa 😁 maşallah diyeyim az kilodan mi bilmiyorum hiç ödemim yok bu da artısı . Oğlumda 11 kg almıştım ve baya da ödemim vardı .Allah başka dert vermesin 😁
Sen daha da az almışsın, ilk hamilelik hevesleri benimki herhalde.
Fotoğraf çekimi yapalım istiyorum esimle ama göbek yok ki doğru düzgün doğuma kadar beklicem galiba 😀
Amiin amin tek derdimiz bu olsun 😄

kaç gündür ekmek girmiyor eve ben geçen gün bazlama yaptım evde diğer günlerde hemen krep ekmek yerine 😄 sipariş verdiğimiz de oluyor ama sırf ekmek için vermeyince bu şekilde idare ediyoruz canım. Aklında olsun krep çok pratik oluyor kreşten tost da çok güzel oluyor ☺️
saol canım iyi aklıma getirdin yapıyım bugün bari bi değişiklik olsun ekmeği kes dedi normalde doktor ama ekmeksiz doyamoyprum dogumdan sonra keserim diyorum 🙈

Maalesef böyle muhabbetlere hazır ol kızıma hamileyken birden herkes kadın doğum uzmanı olmuştu Çoçuk doğdu sonra o kadın doğum uzmanları birden Çoçuk Pediatri uzmanı oldular🤪🤪Dr una güven önce Allah a sonra onlara emanetiZ
vala ya eşim bile doktor kesildi😂2 gündür habire parmaklandım zaten doktor tarafından🤦‍♀️😂

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım Ew temizliğine başladık okuyamadım yazılanları sabah alya DİE bi kızı kurtarmışlar onun haberini okudum çok mutlu oldum izleyemiyorum artık haberleri allahım beterinden korusun kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻

Günaydinlar🌸🌸🌸hepiniz cocuklariniza isim
buldunuzmu? Isimleri ne olucak? Bebisler saglikla gelsin dünyaya...
Biz hala karar veremedik😖... Öykü; Ipek; Defne arasindayiz...
Son haftalarim ve cidden cok zormus isim secmek. Sizce hangisi?
Umarim hepinizin sagligi yerindedir...

Günaydın canım bizim en baştan beri tek bir isim var aklımızda : Ela :)) İnşallah sağlıkla alırsak kucağımıza yavrumuzu adını Ela koyacağız :) şimdiden bile herkes alıştı ismine Ela doğunca Ela şöyle böyle muhabbetler var etrafımda herkes Ela nasıl diye soruyor :) İsmimiz hazır çok şükür :)

iki isimde çok güzelmiş naif kibar birini canlandırıyo insanın gözünde canım bizde rüya düşünüyoruz belki yanına SU ismini de koyabiliriz

Günaydın canım bizim en baştan beri tek bir isim var aklımızda : Ela :)) İnşallah sağlıkla alırsak kucağımıza yavrumuzu adını Ela koyacağız :) şimdiden bile herkes alıştı ismine Ela doğunca Ela şöyle böyle muhabbetler var etrafımda herkes Ela nasıl diye soruyor :) İsmimiz hazır çok şükür :)
Yaa maşallah ismiyle yaşasın çok güzelmiş, ELA ismi🥰bizde ilk basta nefes olsun dedik sonra rüya ismine döndük alıştık buna özge kübra onlarda güzel dr eşim istemedi

Canım benim ki Asel olacak Allah nasip ederse .. Ama üçü de çok güzel modern pek olmayan isim bizde eleye eleye seçtik zor cidden her kafadan da ses çıkması ❤️

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım Ew temizliğine başladık okuyamadım yazılanları sabah alya DİE bi kızı kurtarmışlar onun haberini okudum çok mutlu oldum izleyemiyorum artık haberleri allahım beterinden korusun kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻
en tembeliniz benim galiba nişanım gelmiş her an bekliyoruz artık cimcimeyi ama hiç bişe yapılmadı temizlikti kıyafet alışverişi falan yok çocuk çıksa çarşafa sarıcaz😂😂

Yaa maşallah ismiyle yaşasın çok güzelmiş, ELA ismi🥰bizde ilk basta nefes olsun dedik sonra rüya ismine döndük alıştık buna özge kübra onlarda güzel dr eşim istemedi
Amin inşallah kuzum çokk teşekkür ederim Rüya da çok güzel diğer isimler de çok güzel ama insanın kalbi ısınıyor bir tanesine işte biz baktık baktık en bastan beri sadece Elaya ısındı kalbimiz :) Rüya Su da güzel bence seçim sizin tabii :) Adıyla yaşasın inşallah miniklerimiz :))

Back
X