2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaptım 🤦🏻‍♀️ beni uzen de o zaten. Neyse biseycik olmaz yaaa. Azcik da toza ihtiyaci var bebelerin 😁😁
Valla hiç üzülme hastaneye götürüp getirdikten sonra o eşyalar tekrar yıkanacak bence
Musline sarıp kaldırdım diye yazmıştın sanki o yüzden utusuzse yıka dedim

Valla hiç üzülme hastaneye götürüp getirdikten sonra o eşyalar tekrar yıkanacak bence
Musline sarıp kaldırdım diye yazmıştın sanki o yüzden utusuzse yıka dedim
He kuruttuktan sonra kaldırmıştım toz olmasi imkansizdi yani. Utuledikten sonra dank etti. 2 takim hastane çıkışı utuledim o sekilde. Diğerlerini kizlarla konustuktan sonra silkeleyip tuy toplayiciyla temizledikten sonra ütüledim 🥰 oldugu kadar. Hastane cantasina yerlestirmeden bi silkeleyiveririm

He kuruttuktan sonra kaldırmıştım toz olmasi imkansizdi yani. Utuledikten sonra dank etti. 2 takim hastane çıkışı utuledim o sekilde. Diğerlerini kizlarla konustuktan sonra silkeleyip tuy toplayiciyla temizledikten sonra ütüledim 🥰 oldugu kadar. Hastane cantasina yerlestirmeden bi silkeleyiveririm
Hastane çıkışlarda çok minik ya 😁 o kadar küçük mü olacaklar 🙈 silkele bisey olmaz ya ütü mikrobu kiriyor

Yaa evet o kadar minik olcak kızlarımız 🥰🥰 aşkım benim yaaaa düşündükçe yüzüme bir tebessüm geliyooor 🥰🥰🥰
Dün ultrasonda gördüm yine profilden , ay nasıl bir mutluluk bu 🙏🙈❤ çok güzeldi bu minik bebek benim mi şimdi dedim ya 😊 çok güzel uyuyordu bakmaya kıyamam dedim yanimda olunca ❤

Dün ultrasonda gördüm yine profilden , ay nasıl bir mutluluk bu 🙏🙈❤ çok güzeldi bu minik bebek benim mi şimdi dedim ya 😊 çok güzel uyuyordu bakmaya kıyamam dedim yanimda olunca ❤
Vallahi mükemmel duygular yaşatıyorlar bize sag olsunlar 😍 gelseler de doya doya izlesek onlari. Benimki son 2 kontroldür göstermiyor yüzünü. Plesantaya dayamis 😁😁

Gerçekten çok farklı bir duygu kızlar ya Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :) İnsan gerçek aşk neymiş bebeğine bakınca anlıyor benimki de en son yüzünü net şekilde gördüğümde uyuyordu uyurken de ağzını emer gibi yapıyordu deli olduk deli babasıyla :)) videosunu çekmişti eşim kayınvalidemler de annemler de hayran oldular o hareketlerine :))

Vallahi mükemmel duygular yaşatıyorlar bize sag olsunlar 😍 gelseler de doya doya izlesek onlari. Benimki son 2 kontroldür göstermiyor yüzünü. Plesantaya dayamis 😁😁
Benimki 15 gün önce ilk defa yüzünü profilden gösterdi dünde öyle yandan gösterdi ama çok belirgin değildi, plesenta da yüzünün önündeydi elini de yüzüne kapamıştı açtı sonra minnos❤
Canları sağ olsun sağ salim kucağımiza alalım inşallah

Back
X