2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Wc kalkıp betül merak edenler ✋
Allah yardımcısı olsun inşallah. Hayırlı haberlerini alalım sabaha.
Gece 2-3 wc kalkip betule baktim deprem korkusuyla kalktm betule baktim. simdi kocama kahvalti hazirlamaya kalktm betule baktm😂 ruyamda bile betulu gordm ben daha heycanliym bu kizdan😂 beti8892 beti8892 hadi dogurdunmuuuu

Beti8892 herkesi merakta bıraktın, İn şa Allah bebişi sağ salim almışındır kucağına. Kilosu ve boyu da Maşallah, kuvöze gerek kalmaz İn şa Allah 🤲🏻
güzel haberler hepimiz bekliyoruz senden 🤲🏻

Wc kalkıp betül merak edenler ✋
Allah yardımcısı olsun inşallah. Hayırlı haberlerini alalım sabaha.
✋🏻 uyuyamadim meraktan zaten. Simdi kontrole gidiyorum. Yine bi bakim oyle gidiyim dedim. 🙈 aldılar sanırım sezeryana ki sesi çıkmıyo. Bi 4-5 saat yazmaz heralde daha. Yanında kimse yoktu çünkü

Kızlar mühendisoğlu adlı İnstagram hesabının çok çok temiz içerik dediği minoris baby markası indirime girmiş diye kullanıcı yorumlarına bir bakayım dedim. Çok korkunç yenidoğan şampuanı bile korkunç derecede göz yakıyor, leke çıkarıcısı hiç bir işe yaramıyor, şampuan ve bebek kremleri çocukların vücudunda yaralar falan açıyormuş. Şikayet var sitesindeki yorumları okumadan sakın almayın alan varsa iade etsin bence. Yazık bebeklere. Benden söylemesi.
Her ürün her tende aynı etkiyi göstermez doğru. Aynı yorumlar dalin için de var. Ki ben oğlumu bebekken dalin ve unibaby ile yıkadığımda ciyak ciyak ağlardı. Yazık meğer gözünü yakıyomuş.
Leke çıkarıcı konusunda hiçbir bebek leke çıkarıcı ürününü de almam ben kendi çamaşırlarımıza kullandığım bir ürün var onu kullanıyorum. Damla leke bırakmıyo. Kan lekesi, beklemiş çay lekesi, salçalı yağ lekesinde denedim tertemiz oldu.
Araştırıp deneyimleyip ona göre alabilir herkes

Her ürün her tende aynı etkiyi göstermez doğru. Aynı yorumlar dalin için de var. Ki ben oğlumu bebekken dalin ve unibaby ile yıkadığımda ciyak ciyak ağlardı. Yazık meğer gözünü yakıyomuş.
Leke çıkarıcı konusunda hiçbir bebek leke çıkarıcı ürününü de almam ben kendi çamaşırlarımıza kullandığım bir ürün var onu kullanıyorum. Damla leke bırakmıyo. Kan lekesi, beklemiş çay lekesi, salçalı yağ lekesinde denedim tertemiz oldu.
Araştırıp deneyimleyip ona göre alabilir herkes
Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz? Ben doğru dürüst bişey bulamadım da

Back
X