2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Her ürün her tende aynı etkiyi göstermez doğru. Aynı yorumlar dalin için de var. Ki ben oğlumu bebekken dalin ve unibaby ile yıkadığımda ciyak ciyak ağlardı. Yazık meğer gözünü yakıyomuş.
Leke çıkarıcı konusunda hiçbir bebek leke çıkarıcı ürününü de almam ben kendi çamaşırlarımıza kullandığım bir ürün var onu kullanıyorum. Damla leke bırakmıyo. Kan lekesi, beklemiş çay lekesi, salçalı yağ lekesinde denedim tertemiz oldu.
Araştırıp deneyimleyip ona göre alabilir herkes
Hangisi senin leke çıkarıcın canım?

Betul kaybolur haftalarca girmez, betülü merak ederim, doğurmaya gider yine betülü merak ederim, ben bu topiğe betülü merak etmeye gelmişim anlaşılan 😆 ayy cok heycanli harbiden. Ben de 35. Hafta oldum. Her carsamba sat'a göre hafta başı benim icin. Ultrasona gore de 2-3 gun falan ileride oluyor. Ama onu baz almiyorum. Bugün 35 in ilk günü. Ama bir şey itiraf edeyim son ay bi geçmiyor. Soyle faal bir isim olsa her sabah işe falan gitsem şıp diye gecerdi. Işe gidenleri bu yonuyle sansli buluyorum :) Her gun online ders verince ⏱⏱⏱ gün bitmiyor.

Gece 2-3 wc kalkip betule baktim deprem korkusuyla kalktm betule baktim. simdi kocama kahvalti hazirlamaya kalktm betule baktm😂 ruyamda bile betulu gordm ben daha heycanliym bu kizdan😂 beti8892 beti8892 hadi dogurdunmuuuu
Gözümü açmayla b3nd3 bakayım dedim . Dogum öncesi dogum sonrası gibi olmuyor tabi canım betulcum 🙈🙈 inşallah ikisi de çok iyidir 🤲❤❤

Kızlarr bişey danışıcam,ilk hamileliğim ve kasılma ne hiç bilmiyorum.Son 2 gündür bi anda tüm karnım kasılıyo nefes alamıyorum 20-30 saniye olup geçiyo.Bugün mesela bi 9-10 kez oldu.Bu doktora danışmam gereken bişeymidir sizce yoksa normal mi
Normal canim

Betul kaybolur haftalarca girmez, betülü merak ederim, doğurmaya gider yine betülü merak ederim, ben bu topiğe betülü merak etmeye gelmişim anlaşılan 😆 ayy cok heycanli harbiden. Ben de 35. Hafta oldum. Her carsamba sat'a göre hafta başı benim icin. Ultrasona gore de 2-3 gun falan ileride oluyor. Ama onu baz almiyorum. Bugün 35 in ilk günü. Ama bir şey itiraf edeyim son ay bi geçmiyor. Soyle faal bir isim olsa her sabah işe falan gitsem şıp diye gecerdi. Işe gidenleri bu yonuyle sansli buluyorum :) Her gun online ders verince ⏱⏱⏱ gün bitmiyor.

Kız deme ya ömrümüz betülü merak etmekle geçti şurda 🤣🤣🤣 en son numaramı bırakıcam diye söz vermişti. Gene bırakmadan kayboldu 🤭 çok heyecanlandım inşAllah iyidir bebiş de kendisi de 😍

beti8892 beti8892 kız gece yoktum haberim yoktu olaylardan. Mesajlarını okudum. O heyecanla gene deli deli konuşmuşsun. Burda olsaydım seni kendine getirirdim kendi yöntemlerimle. 🤣 biliyosun sen onu 🤭
Ne demek bebek erken geliyor ya kuveze girerse ya ufacık olursa falan diye. Millet 39-40da doğuruyo 3kilodan az çıkıyo bebek. Seninki maşaAllah gelişmiş 3kilo olmuş bile 5kilo mu doğurmayı düşünüyordun? 🤣 ayrıca aniden suyum patlasın doğuma gideyim bi kenarda iki ıkınıp doğurayım diyen de sendin hatıtlatırım 🤣
Mutlu haberlerle gel de bu mesajıma da gül ama dikkat et dikişlerin patlamasın yavaş gül 🤭

Aynen öyle canım ama eşim normal olsun diyo 😶
Kuzum sen eşine bakma o mu doğuracak sen mi. Senin sağlığın için hangisi iyiyse onu tercih et. Herkes ister normal doğurmak belki ama sağlığın ve bünyen neyi kaldıracaksa onu tercih etmen lazım.
Benimki 34'te dönmüştü, o hafta karnımın aşağı düşmesinden, kasık ve genital bölgedeki ağrının artmasından tahmin etmiştim.
Bende ağrılar hafif ama döndü mü dönmedi mi anlayamadım gitti. Yarın olsun da bi öğreneyim artık meraktan çatlıcam ya
Umarim donmustur canim ama o zamanda kaburgalarinin kiriliyor gibi olmasina hazirlikli ol o minik ayaklar nasil can yakiyor😆
Amann kuzum dönsün de acıtsın o minik ayaklar hiç önemli değil doğunca yerim ben onun ayaklarını dönsün yeter ki minik kızım 😄

beti8892 beti8892 gelince Rüyanın fotosunu isteriz 🥰 Kocan da naptı merak içindeyim. İpe ipe gidip çocuğa hastane çıkışı aradı mı şimdi 😈 çocuğu çarşafa mı sardınız yoksa çatlıycam meraktan
O kadar etkilendim ki rüyamda çarşafa sarılmış yeni doğan bebekler gördüm 😂

Günaydın hanımlarrr... Giremedim ama aklım Betülde kaldı valla bakalım güzel haberlerini alırız inşallah merakla bekliyorum. Betülle günümüz aynıydı valla o doğurdu ben panik oldum.😅 sıra bana geliyomuş gibi hissediyorum ya 😓

Biz Betül'de bu kadar heyecan yaptıysak kendimizde ne hale gelcez acaba 😱😂 ay kıyafeti de yok bebişin şimdi alınsa yıkanmadan mı giycek kafamda deli sorular. İnşallah hayırlısıyla sağ salim doğmuştur da o kısmı da halledilmiştir 🙏
Yuksek derecede utulese mesela 🤔 ise yararmı ki

Back
X