Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah yavruya❤ şuan tam kaç hafta kaç gunlukKızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım![]()
Maşallah miniğine kuzum kilosu boyu güzelKızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım![]()
Evet ntv deCanım haberi göremedim tv demi izledin?
Ayy senınde cok az kaldı sayılı gunler artıkKızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım![]()
Aaa öğretmenler de mi?60 yaş ve üzeri hamileler kronik rahatsızlıgı olan 10 yas ve altı çocuğu olan personel evden çalışacakmıs dinlediniz mi kızlar![]()
Aaa öğretmenler de mi?
Gelen su sancısız oluyor o zaman.Akinti kadar az degilse ve tutamiyosan kesinlikle su dur ben de ilkinde altima işiyorum sanmiştim sonradan suyumun geldigini anladim
Değişebilir ama benim suyum geldiğinde ne sancim ne açilmam hicbi şeyim yoktu hastaneye gittik apar topar suni sanciyla 15 16 saate doğurabildim:)Gelen su sancısız oluyor o zaman.
Evet istanbul için geçerli şu anIstanbul valisi açıklamış bu kuralları canım tüm ülkeyi kapsayan bi uygulama değil anladığım kadarıyla.
15 16 saatte mi. Canım ben doğumdan korkuyorum birazDeğişebilir ama benim suyum geldiğinde ne sancim ne açilmam hicbi şeyim yoktu hastaneye gittik apar topar suni sanciyla 15 16 saate doğurabildim:)
Değişebilir ama benim suyum geldiğinde ne sancim ne açilmam hicbi şeyim yoktu hastaneye gittik apar topar suni sanciyla 15 16 saate doğurabildim:)
Aynen maalesef o kadar uzun sürdü sifir sanci ve açilma olunca o saatleri buldu. Herkesin böyle olmuyo tabii benim biraz şanssizligimdi. Ama doğunca hiç o aciyi ağrilari çeken sen değilmişsin gibi oluyor aninda her şey bitiyor. Kendini bunu adapte etmek en doğrusu bitecek bitecek az kaldi diye telkinlerde bulunuyodum, çikacakti nihayetinde ordan:) ilk doğumunsa korkman çok normal çunku bugune kadar hiç yaşamadigin bi ani yaşayacaksin kocaman bi belirsizlik ben bile 2.olmasina ragmen tirsmiyorum desem yalan olur:) iyi dusunelim iyi olsun dogum anina degil de bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz o saniyeye odaklanmak en dogrusu15 16 saatte mi. Canım ben doğumdan korkuyorum biraz
Amin Amin Amin inşaallah. Allah razı olsun canım senden. Bu güzel rahatlatıcı sözlerin iyi geldi.Aynen maalesef o kadar uzun sürdü sifir sanci ve açilma olunca o saatleri buldu. Herkesin böyle olmuyo tabii benim biraz şanssizligimdi. Ama doğunca hiç o aciyi ağrilari çeken sen değilmişsin gibi oluyor aninda her şey bitiyor. Kendini bunu adapte etmek en doğrusu bitecek bitecek az kaldi diye telkinlerde bulunuyodum, çikacakti nihayetinde ordan:) ilk doğumunsa korkman çok normal çunku bugune kadar hiç yaşamadigin bi ani yaşayacaksin kocaman bi belirsizlik ben bile 2.olmasina ragmen tirsmiyorum desem yalan olur:) iyi dusunelim iyi olsun dogum anina degil de bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz o saniyeye odaklanmak en dogrusu♀ saglikla sihhatle alalim insallah.
Amin canim hepimizi insallah. Ben de 31 yasindayim, yaşin zorluk teskil edecek bi yaş degil oyle dusunme Gecen gun bi arkadas sancisi basladi hastaneye gitmedi sancisinin cogunu evde cekti sonra hastaneye gitti hem bilincli biri hem de her sey onun kontrolunde ilerledi 3 4 ikinmada bebegi kucagindaymis:) onun yasi da 32. Belki bizim de öyle olacak :)Amin Amin Amin inşaallah. Allah razı olsun canım senden. Bu güzel rahatlatıcı sözlerin iyi geldi.
Rabbim seni tek nefesten kurtarsın.
Ve hepimizi.
Ben 34 yaşında anne olacağım galiba onunda etkisi var diyorlar.
Yaşın ilerledikçe zorlaşa biliyormuş doğum.
Maşallah canım kilosu boyu çok iyi kaç haftaliksinKızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım![]()