Iyiyim cnm sen nasilsin sonlara geldiniz artik saglikla kucaginiza almak nasio olsunUlke nasilsin canim hersey yolundami![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim cnm sen nasilsin sonlara geldiniz artik saglikla kucaginiza almak nasio olsunUlke nasilsin canim hersey yolundami![]()
Ben şöyle kendi elimle tulum ördüm buzdolabı süsü içine lavanta koydum. Bir de açacak sipariş verdim o da geldi. Şimdi dezenfektan fikri de hoşuma gitti. Bi de standart hastaneye çikolata yaptırırım o kadar. Sayı olarak da çok yapmadım sadece yakınlarım için.Kızlar corona var biliyorum ama yine de bebek şekeri/çikolatası, hediyelik gibi bir şey yaptırdınız mı? Yaptirdiysaniz neler yaptırdınız?
Çikolata yerine şu tarz parmak şekerlerden yapmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi alayim dedim.
Bir de 50ml.lik kolonya şişelerinden alıp içlerine dezenfektan koymayi düşünüyorum. Üzerlerine eşime yaptirabilirsem etiket tasarlatmak istiyorum.
Varsa farklı öneriler açığım![]()
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı güzel günlerde büyütsün inşallahkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
![]()
açacak benimde aklimda ne kadara geldi tanesi bide nerden sipariş ettinizBen şöyle kendi elimle tulum ördüm buzdolabı süsü içine lavanta koydum. Bir de açacak sipariş verdim o da geldi. Şimdi dezenfektan fikri de hoşuma gitti. Bi de standart hastaneye çikolata yaptırırım o kadar. Sayı olarak da çok yapmadım sadece yakınlarım için.
Epey öndeymiş benim 2 3 hafta olarak her kontrolde değişiyor kilosu da var tabi şeker yok ama ben kg almadım görünüş olarak bebek almış ki kocaman karnım var doğum için şuan normal diyorlar haftaya salı k7ntrol var bakalım ne diyeceklerÇok üzücü hepsi insan kafasına takıyor hep benimde bebiş 4 hafta önde
Ben yaptırdım doktor hemşire ve hastabakıcılara vericem ayrıca çalıştığım hastanede doğum yapıcam inşallah arkadaşlarım odama gelmeseler bile yataklı servisin kapısına gelecekler eşim orda ikram edecek ben hediyeliklerden de bir miktar götprcem sonuçta 40 mevlidi yapmıcam gelenlere çikolata ile vericem kızımda yaptım oğlumda şartlar ne olursa oldun hak geçsin istememKorona varken neden bebek şekeri yaptırıyorsunuz ki hastaneye kimse kabul edilmiyor zaten , eve mi misafir kabul edeceksiniz
Tarihler belli olmaya başladı Allah bir avazda kurtarsın inşallahKızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım![]()
Bi avukata danışsana canım buna hakları yok hangi şehirdesinEvet canım o yüzden bana ya tazminatımı verip arabulucuya gidelim sen özel nedenlerimle ayrılmak istiyorum yazacaksın ya da seni ücretsiz izne yollayacağız diyor.
Rapordan bir döndüm Odamı masamı boşaltmışlar mail şifremi sıfırlamışlar. Kalakaldım lrtada. Yıllık iznmi kullanım rapor alim doğum iznmi kullanım en azından ondan sonra çıkış yapın dedim kabul etmiyor ik müdürü. Sıkıştım çok çaresizim![]()
Yoo şekerler çok hoş olmuş bence. Yanina dezenfektan yeterli .Ben kapı süsü, 30 magnet,ve isimli 70 adet cilolata ( bu metal kutuda, sonra kutuyu kullanirim dedim) sipatisi verdim. Ama magnet yanina lavanta kesesi falan versem mi magnet az oldu diye düşünüyorum. Aslında siparişini vermiştim keselerin sonra kokusu gider doguma kadar belki diye iptal ettim . Ama kolonya olayı ı iyi düşünmüşsünKızlar corona var biliyorum ama yine de bebek şekeri/çikolatası, hediyelik gibi bir şey yaptırdınız mı? Yaptirdiysaniz neler yaptırdınız?
Çikolata yerine şu tarz parmak şekerlerden yapmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi alayim dedim.
Bir de 50ml.lik kolonya şişelerinden alıp içlerine dezenfektan koymayi düşünüyorum. Üzerlerine eşime yaptirabilirsem etiket tasarlatmak istiyorum.
Varsa farklı öneriler açığım![]()
Kızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım
El emeğinin yeri bi ayrı oluyor. Ellerine sağlık canim hepsi çok güzeller. Açacak magneti nereye ne kadara yaptırdın peki?Ben şöyle kendi elimle tulum ördüm buzdolabı süsü içine lavanta koydum. Bir de açacak sipariş verdim o da geldi. Şimdi dezenfektan fikri de hoşuma gitti. Bi de standart hastaneye çikolata yaptırırım o kadar. Sayı olarak da çok yapmadım sadece yakınlarım için.
Senin de hepsi birbirinden güzel olmus canim. Oğlumda keçeden baykuş magnetler yapmıştım ben de ama bunda çalışıyordum şimdi de ugrasmaya pek vaktim yok açıkçası. Magnet tarzı şeyler hatıra olarakta kaliyor. O yüzden açacak magmetlerden bari yaptirayim diyorum. Her şey o kadar güzel ki insanın hepsinden yaptirasi geliyorYoo şekerler çok hoş olmuş bence. Yanina dezenfektan yeterli .Ben kapı süsü, 30 magnet,ve isimli 70 adet cilolata ( bu metal kutuda, sonra kutuyu kullanirim dedim) sipatisi verdim. Ama magnet yanina lavanta kesesi falan versem mi magnet az oldu diye düşünüyorum. Aslında siparişini vermiştim keselerin sonra kokusu gider doguma kadar belki diye iptal ettim . Ama kolonya olayı ı iyi düşünmüşsün![]()
35+5'miş canımKaç haftalık hamilesiniz acaba
@digitalmagnet diye bir hesap var instagramda oradan bakabilirsiniz. 2,10 kuruş tanesi. Daha uygun modeller de vardı.açacak benimde aklimda ne kadara geldi tanesi bide nerden sipariş ettiniz
Digital magnet diye bir siteden yaptırdım canım. 2,10 kuruşa geldi tanesi. Daha uygun modeller de vardı.El emeğinin yeri bi ayrı oluyor. Ellerine sağlık canim hepsi çok güzeller. Açacak magneti nereye ne kadara yaptırdın peki?
Senin de hepsi birbirinden güzel olmus canim. Oğlumda keçeden baykuş magnetler yapmıştım ben de ama bunda çalışıyordum şimdi de ugrasmaya pek vaktim yok açıkçası. Magnet tarzı şeyler hatıra olarakta kaliyor. O yüzden açacak magmetlerden bari yaptirayim diyorum. Her şey o kadar güzel ki insanın hepsinden yaptirasi geliyor![]()
Mobbing maalesef ki kanıtlaması çok zor bir eylem. Hoş dava açsam fazla çalışma,maaşların elden verilmesi gibi bir sürü haklı sebeplerimde var.Şikayet et canım, insanlara mobing uygulayan işverenlerle işi gücü bırakıp uğraşasım geliyor benim.
Canını sıkma olmadı bir avukat bulup hakkını ara![]()
Danıştım canım. Dava açarız sen işine git diyor. Ama ik müdürü odama gitmeme bile izin vermiyorBi avukata danışsana canım buna hakları yok hangi şehirdesin
Bende sizin geçen sefer tavsiyenizde ordan yaptırdım, memnun kaldım, lezzetli, birde çok çabuk geldi. Teşekkür ederim.Ben çikolata yaptırdım. Hacı şeriften. Çikolatası çok lezzetli. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2715517
Ben tesbih yaptırdım kokuluKızlar ben hediyelik kolonya tercih ettim nasıl sizceWatch this story by Nişan
Nikah
Kına
on Instagram before it disappears.