2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar corona var biliyorum ama yine de bebek şekeri/çikolatası, hediyelik gibi bir şey yaptırdınız mı? Yaptirdiysaniz neler yaptırdınız?
Çikolata yerine şu tarz parmak şekerlerden yapmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi alayim dedim.
Bir de 50ml.lik kolonya şişelerinden alıp içlerine dezenfektan koymayi düşünüyorum. Üzerlerine eşime yaptirabilirsem etiket tasarlatmak istiyorum.
Varsa farklı öneriler açığım 😊
Ben şöyle kendi elimle tulum ördüm buzdolabı süsü içine lavanta koydum. Bir de açacak sipariş verdim o da geldi. Şimdi dezenfektan fikri de hoşuma gitti. Bi de standart hastaneye çikolata yaptırırım o kadar. Sayı olarak da çok yapmadım sadece yakınlarım için.

Eklentiler

• C6B616C6-6B03-46F3-9954-3CAB1A9EAA54.webp
    C6B616C6-6B03-46F3-9954-3CAB1A9EAA54.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 120
  • 9AD3B565-6B82-4F9B-96FB-F89C53BB6F4D.webp
    9AD3B565-6B82-4F9B-96FB-F89C53BB6F4D.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 100
  • 509B79EB-854E-43DA-9078-06F45A51ABCC.webp
    509B79EB-854E-43DA-9078-06F45A51ABCC.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 117
kızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıda 🥰🥰ağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde😂😂
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı güzel günlerde büyütsün inşallah 😘

Ben şöyle kendi elimle tulum ördüm buzdolabı süsü içine lavanta koydum. Bir de açacak sipariş verdim o da geldi. Şimdi dezenfektan fikri de hoşuma gitti. Bi de standart hastaneye çikolata yaptırırım o kadar. Sayı olarak da çok yapmadım sadece yakınlarım için.
açacak benimde aklimda ne kadara geldi tanesi bide nerden sipariş ettiniz

Çok üzücü hepsi insan kafasına takıyor hep benimde bebiş 4 hafta önde
Epey öndeymiş benim 2 3 hafta olarak her kontrolde değişiyor kilosu da var tabi şeker yok ama ben kg almadım görünüş olarak bebek almış ki kocaman karnım var doğum için şuan normal diyorlar haftaya salı k7ntrol var bakalım ne diyecekler

Korona varken neden bebek şekeri yaptırıyorsunuz ki hastaneye kimse kabul edilmiyor zaten , eve mi misafir kabul edeceksiniz
Ben yaptırdım doktor hemşire ve hastabakıcılara vericem ayrıca çalıştığım hastanede doğum yapıcam inşallah arkadaşlarım odama gelmeseler bile yataklı servisin kapısına gelecekler eşim orda ikram edecek ben hediyeliklerden de bir miktar götprcem sonuçta 40 mevlidi yapmıcam gelenlere çikolata ile vericem kızımda yaptım oğlumda şartlar ne olursa oldun hak geçsin istemem

Kızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım😱
Tarihler belli olmaya başladı Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Evet canım o yüzden bana ya tazminatımı verip arabulucuya gidelim sen özel nedenlerimle ayrılmak istiyorum yazacaksın ya da seni ücretsiz izne yollayacağız diyor.
Rapordan bir döndüm Odamı masamı boşaltmışlar mail şifremi sıfırlamışlar. Kalakaldım lrtada. Yıllık iznmi kullanım rapor alim doğum iznmi kullanım en azından ondan sonra çıkış yapın dedim kabul etmiyor ik müdürü. Sıkıştım çok çaresizim😭
Bi avukata danışsana canım buna hakları yok hangi şehirdesin

Kızlar corona var biliyorum ama yine de bebek şekeri/çikolatası, hediyelik gibi bir şey yaptırdınız mı? Yaptirdiysaniz neler yaptırdınız?
Çikolata yerine şu tarz parmak şekerlerden yapmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi alayim dedim.
Bir de 50ml.lik kolonya şişelerinden alıp içlerine dezenfektan koymayi düşünüyorum. Üzerlerine eşime yaptirabilirsem etiket tasarlatmak istiyorum.
Varsa farklı öneriler açığım 😊
Yoo şekerler çok hoş olmuş bence. Yanina dezenfektan yeterli .Ben kapı süsü, 30 magnet,ve isimli 70 adet cilolata ( bu metal kutuda, sonra kutuyu kullanirim dedim) sipatisi verdim. Ama magnet yanina lavanta kesesi falan versem mi magnet az oldu diye düşünüyorum. Aslında siparişini vermiştim keselerin sonra kokusu gider doguma kadar belki diye iptal ettim . Ama kolonya olayı ı iyi düşünmüşsün🤔

Eklentiler

• Screenshot_20201104-101226_Chrome.webp
    Screenshot_20201104-101226_Chrome.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20201028-175634_Instagram.webp
    Screenshot_20201028-175634_Instagram.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20201026-012859_Instagram.webp
    Screenshot_20201026-012859_Instagram.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 90
El emeğinin yeri bi ayrı oluyor. Ellerine sağlık canim hepsi çok güzeller. Açacak magneti nereye ne kadara yaptırdın peki?
Yoo şekerler çok hoş olmuş bence. Yanina dezenfektan yeterli .Ben kapı süsü, 30 magnet,ve isimli 70 adet cilolata ( bu metal kutuda, sonra kutuyu kullanirim dedim) sipatisi verdim. Ama magnet yanina lavanta kesesi falan versem mi magnet az oldu diye düşünüyorum. Aslında siparişini vermiştim keselerin sonra kokusu gider doguma kadar belki diye iptal ettim . Ama kolonya olayı ı iyi düşünmüşsün🤔
Senin de hepsi birbirinden güzel olmus canim. Oğlumda keçeden baykuş magnetler yapmıştım ben de ama bunda çalışıyordum şimdi de ugrasmaya pek vaktim yok açıkçası. Magnet tarzı şeyler hatıra olarakta kaliyor. O yüzden açacak magmetlerden bari yaptirayim diyorum. Her şey o kadar güzel ki insanın hepsinden yaptirasi geliyor 😅

El emeğinin yeri bi ayrı oluyor. Ellerine sağlık canim hepsi çok güzeller. Açacak magneti nereye ne kadara yaptırdın peki?

Senin de hepsi birbirinden güzel olmus canim. Oğlumda keçeden baykuş magnetler yapmıştım ben de ama bunda çalışıyordum şimdi de ugrasmaya pek vaktim yok açıkçası. Magnet tarzı şeyler hatıra olarakta kaliyor. O yüzden açacak magmetlerden bari yaptirayim diyorum. Her şey o kadar güzel ki insanın hepsinden yaptirasi geliyor 😅
Digital magnet diye bir siteden yaptırdım canım. 2,10 kuruşa geldi tanesi. Daha uygun modeller de vardı.

Şikayet et canım, insanlara mobing uygulayan işverenlerle işi gücü bırakıp uğraşasım geliyor benim. 🤷🏻‍♀️
Canını sıkma olmadı bir avukat bulup hakkını ara 🤷🏻‍♀️
Mobbing maalesef ki kanıtlaması çok zor bir eylem. Hoş dava açsam fazla çalışma,maaşların elden verilmesi gibi bir sürü haklı sebeplerimde var. 😶Her türlü kazanırsın ama 3 yıl ama 5 yıl sonra diyorlar.🙄
Doğum iznime kadar görüşmek istemiyorum.6 ayım burnumdan geldi don 3 ayımı huzurla geçirmek sadece bebeğime odaklanmak istiyorum ama işte yıllık 40 günlük rapor hakkım var 32. Haftama yetişmiyor. Heyet alamıyorum. 2.kez görüşmeye gitmek istemiyorum bu sefer daha da sertleşecekler çünkü. Napacağımı kara kara düşünüyorum. 😭
Allah'a havale ediyorum onları 🤲
Bi avukata danışsana canım buna hakları yok hangi şehirdesin
Danıştım canım. Dava açarız sen işine git diyor. Ama ik müdürü odama gitmeme bile izin vermiyor 😡 iş mahkemeleri yıllarca sürüyor adam bana pişkin pişkin istersen dava aç,bana değil şirkete açıyorsun sen sürünürsün diyor.
Adanadayım.

Back
X