• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geldimmm canım... Evett kızlar geldim kontrolden. Nstde bir sancı falan çıkmadı temiz gayet iyi. Çatı muayenesi yaptı biraz utandım ama 🙈 sandığım kadar zor değilmiş. Herhangi bir açıklık yok doğum belirtisi yok çatı kemiklerin şuan için uygun gözüküyor %80 normal doğum dedi. O yüzden tarihimiz yok şimdilik. Nst için randevu vermişti sadece kendisi için vermemişti arada alıcam demişti o yüzden miniğimin boy kilo ölçümünü yapmadı. Haftaya perşembeye de aynı şekilde randevu verdi ama haftaya boy kilo da bakıcaz dedi. İnşallah zamanını böyle güzelce doldurur kızım. 😍 Nstde doğru düzgün hiç kımıldamadı korkuttu beni son bir kaç dk kala kımıldadı hanımefendi 😍😘
Maşallah canım ne güzel haberler gözün aydın ☺️

Evet canım yarım saat falan beklenmesi gerek sanırım. Ama eşiyle beraber çıkarıyorlar aslında belki sezaryende de olabilir. Doktora danışmak lazım
Herkes kabul etmez bazen videolarda rastliyorum ünlü doktorlar yapiyo ama kaç dk beklenir bilemem de o durumda beklenmesi ne kadar sağlıklı bilemedim vücut ısısı için 😶 Kasım annelerinden biri doğum yapmis bebek bronsit olmus yoğun bakımda yatiyodu en son anneden geçmiş sanırım 😶

Evet canım yarım saat falan beklenmesi gerek sanırım. Ama eşiyle beraber çıkarıyorlar aslında belki sezaryende de olabilir. Doktora danışmak lazım
Ben sorum.hemen kesmiyorum zaten biraz bekliyorum dedi.ama cok fazla da bekleyemem bilubrin değeri yükseliyor dedi sarılık sanırım

Tabi normal 45 cm doğan bile var o sizinle alakalı minyonsaniz olabiliyo ama şuan haftasına göre normal olcude. Benim şuan 33 um 46 cm filan ama eşimin boyu 186 filan ondan doktor normal diyo haftasının ilerisinde pek de kafaya takmamak lazım doğunca anlasiliyo çünkü az da cikiyomus çok da tam tutmuyomus o ölçümler illaki yanılma payı oluyomus 🙂
saol kuzum ya içim rahatladı hayırlısı ile sağlıkları yerinde olsun da 🙏🏻Bizimde boy çok uzun sayılmaz

Hayırlısı olsun hakkınızda canım benim inşallah sağlıkla güzelce alırsın miniğini kucağına :) Bakalım benim kız ne zaman gelicek belli değil :) sat a göre görünen 5 aralık ama bakalım keyfi ne zaman gelirse :)
40.hafta dolunca mi alacak ? Epey geç demiş masallahi var yoksa kuzunun

Kızlar karın çevresi geriliği haftanız ilerledikçe açılırsa mutlaka dikkat edin. Bazı bebekler sadece zayıf olduğu için böyle olsa da bazılarını eşi besleyemiyor. Benim bebeğimin eşi çok küçük çıktı doğumda bundan dolayı büyüyememiş yavrum. Bebeğin gelişimi ilerleyemediği için belli bir haftadan sonra eşinden bebeğe ulaşan oksijen kalp ve beyin gelişimi için çalışıyormuş bu yüzden bebek hareketlerinde azalmaya sebep oluyormuş. Hareketlerini muhakkak çok sıkı takip edin. Nst sonuçları da çok önemli. Ben yakın takibe alınmasam belki daha kötü sonuçlarla karşılaşacaktık. Allah korudu ki erkenden farkedip doğuma alındım. Kötü örnek olmak istemem ama tedbirli olmakta da fayda var. İçinize sinmeyen bişeyler varsa mutlaka başka doktorlara da görünün, insanın içine düşüyor zaten bişey varsa
Evet canım 2 haftayı geçmez inşallah. Ben de ne kadar takmıyorum desem de bu sebepten dolayı erken doğum olmasından korkuyorum.
Nasip tabi belli olmaz. Şükür hareketli bir bebek ama daha da dikkat edeceğim bundan sonra.

Annemin dayısı korona dan vefat etti 60 yaşında 😔
Sapasağlam insan, astımı varmış ama genel sağlık durumu gayet iyiydi.
Bu hastalığın şakası yok
Allah hepimizi korusun arkadaşlar
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin 😔

Kızlar karın çevresi geriliği haftanız ilerledikçe açılırsa mutlaka dikkat edin. Bazı bebekler sadece zayıf olduğu için böyle olsa da bazılarını eşi besleyemiyor. Benim bebeğimin eşi çok küçük çıktı doğumda bundan dolayı büyüyememiş yavrum. Bebeğin gelişimi ilerleyemediği için belli bir haftadan sonra eşinden bebeğe ulaşan oksijen kalp ve beyin gelişimi için çalışıyormuş bu yüzden bebek hareketlerinde azalmaya sebep oluyormuş. Hareketlerini muhakkak çok sıkı takip edin. Nst sonuçları da çok önemli. Ben yakın takibe alınmasam belki daha kötü sonuçlarla karşılaşacaktık. Allah korudu ki erkenden farkedip doğuma alındım. Kötü örnek olmak istemem ama tedbirli olmakta da fayda var. İçinize sinmeyen bişeyler varsa mutlaka başka doktorlara da görünün, insanın içine düşüyor zaten bişey varsa
Sağol canım daha da dikkat edeceğim bundan sonra. Şükür Allah A şimdilik bir sıkıntı yok bakalım haftaya ne diyecek. İnşallah güzelce alırız kucağımıza miniklerimizi 😍 😘

Back
X