Evet canım yarım saat falan beklenmesi gerek sanırım. Ama eşiyle beraber çıkarıyorlar aslında belki sezaryende de olabilir. Doktora danışmak lazımBende geç kesilmesinden yanayım ama normal doğum için sanırım o uygun oluyomus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yarım saat falan beklenmesi gerek sanırım. Ama eşiyle beraber çıkarıyorlar aslında belki sezaryende de olabilir. Doktora danışmak lazımBende geç kesilmesinden yanayım ama normal doğum için sanırım o uygun oluyomus
Maşallah canım ne güzel haberler gözün aydınGeldimmm canım... Evett kızlar geldim kontrolden. Nstde bir sancı falan çıkmadı temiz gayet iyi. Çatı muayenesi yaptı biraz utandım amasandığım kadar zor değilmiş. Herhangi bir açıklık yok doğum belirtisi yok çatı kemiklerin şuan için uygun gözüküyor %80 normal doğum dedi. O yüzden tarihimiz yok şimdilik. Nst için randevu vermişti sadece kendisi için vermemişti arada alıcam demişti o yüzden miniğimin boy kilo ölçümünü yapmadı. Haftaya perşembeye de aynı şekilde randevu verdi ama haftaya boy kilo da bakıcaz dedi. İnşallah zamanını böyle güzelce doldurur kızım.
Nstde doğru düzgün hiç kımıldamadı korkuttu beni son bir kaç dk kala kımıldadı hanımefendi
![]()
Gayet normal canım boyu35 haftalık beybi iyimi peki
Herkes kabul etmez bazen videolarda rastliyorum ünlü doktorlar yapiyo ama kaç dk beklenir bilemem de o durumda beklenmesi ne kadar sağlıklı bilemedim vücut ısısı içinEvet canım yarım saat falan beklenmesi gerek sanırım. Ama eşiyle beraber çıkarıyorlar aslında belki sezaryende de olabilir. Doktora danışmak lazım
Ben sorum.hemen kesmiyorum zaten biraz bekliyorum dedi.ama cok fazla da bekleyemem bilubrin değeri yükseliyor dedi sarılık sanırımEvet canım yarım saat falan beklenmesi gerek sanırım. Ama eşiyle beraber çıkarıyorlar aslında belki sezaryende de olabilir. Doktora danışmak lazım
Evet canım kesinlikle doğruAy ben de geçen hafta gittim çok acı çektim ben de hamilelikte galiba acı daha çok hissediliyor
saol kuzum ya içim rahatladı hayırlısı ile sağlıkları yerinde olsun daTabi normal 45 cm doğan bile var o sizinle alakalı minyonsaniz olabiliyo ama şuan haftasına göre normal olcude. Benim şuan 33 um 46 cm filan ama eşimin boyu 186 filan ondan doktor normal diyo haftasının ilerisinde pek de kafaya takmamak lazım doğunca anlasiliyo çünkü az da cikiyomus çok da tam tutmuyomus o ölçümler illaki yanılma payı oluyomus![]()
Amin inşallah canımsaol kuzum ya içim rahatladı hayırlısı ile sağlıkları yerinde olsun daBizimde boy çok uzun sayılmaz
40.hafta dolunca mi alacak ? Epey geç demiş masallahi var yoksa kuzununHayırlısı olsun hakkınızda canım benim inşallah sağlıkla güzelce alırsın miniğini kucağına :) Bakalım benim kız ne zaman gelicek belli değil :) sat a göre görünen 5 aralık ama bakalım keyfi ne zaman gelirse :)
Iyi ben de yikayayim o zaman. Etiketinde yikanmaz yaziyordu da tırstım azcik
Aynen ilk çocuk olunca tedirginlik heyecan tecrübesizlik herşey var bir de dört yıl sonra geldi :) sağlıkla zamnında doğsunlar inş hepimizn ewladıAmin inşallah canımanne yüreği işte her şeyi dusunuyoz psikopata bağladık resmen
![]()
Evet canım 2 haftayı geçmez inşallah. Ben de ne kadar takmıyorum desem de bu sebepten dolayı erken doğum olmasından korkuyorum.Kızlar karın çevresi geriliği haftanız ilerledikçe açılırsa mutlaka dikkat edin. Bazı bebekler sadece zayıf olduğu için böyle olsa da bazılarını eşi besleyemiyor. Benim bebeğimin eşi çok küçük çıktı doğumda bundan dolayı büyüyememiş yavrum. Bebeğin gelişimi ilerleyemediği için belli bir haftadan sonra eşinden bebeğe ulaşan oksijen kalp ve beyin gelişimi için çalışıyormuş bu yüzden bebek hareketlerinde azalmaya sebep oluyormuş. Hareketlerini muhakkak çok sıkı takip edin. Nst sonuçları da çok önemli. Ben yakın takibe alınmasam belki daha kötü sonuçlarla karşılaşacaktık. Allah korudu ki erkenden farkedip doğuma alındım. Kötü örnek olmak istemem ama tedbirli olmakta da fayda var. İçinize sinmeyen bişeyler varsa mutlaka başka doktorlara da görünün, insanın içine düşüyor zaten bişey varsa
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesinAnnemin dayısı korona dan vefat etti 60 yaşında
Sapasağlam insan, astımı varmış ama genel sağlık durumu gayet iyiydi.
Bu hastalığın şakası yok
Allah hepimizi korusun arkadaşlar
Evet canım inşallah 26 kasım da çok az kaldıHormonlardandır diye düşünüyorum acı çekmenin sebebini. Şükür o iş de bitmiş ne güzel :) Doğum zamanın belli miydi senin?
Aynen 40 hafta olunca normal doğumla olacak inşallah.40.hafta dolunca mi alacak ? Epey geç demiş masallahi var yoksa kuzunun
İnşallah canım hadi hayırlısı ile al kucağına yavrunuEvet canım inşallah 26 kasım da çok az kaldı
Teşekkür ederim canım benimMaşallah canım ne güzel haberler gözün aydın![]()
Sağol canım daha da dikkat edeceğim bundan sonra. Şükür Allah A şimdilik bir sıkıntı yok bakalım haftaya ne diyecek. İnşallah güzelce alırız kucağımıza miniklerimiziKızlar karın çevresi geriliği haftanız ilerledikçe açılırsa mutlaka dikkat edin. Bazı bebekler sadece zayıf olduğu için böyle olsa da bazılarını eşi besleyemiyor. Benim bebeğimin eşi çok küçük çıktı doğumda bundan dolayı büyüyememiş yavrum. Bebeğin gelişimi ilerleyemediği için belli bir haftadan sonra eşinden bebeğe ulaşan oksijen kalp ve beyin gelişimi için çalışıyormuş bu yüzden bebek hareketlerinde azalmaya sebep oluyormuş. Hareketlerini muhakkak çok sıkı takip edin. Nst sonuçları da çok önemli. Ben yakın takibe alınmasam belki daha kötü sonuçlarla karşılaşacaktık. Allah korudu ki erkenden farkedip doğuma alındım. Kötü örnek olmak istemem ama tedbirli olmakta da fayda var. İçinize sinmeyen bişeyler varsa mutlaka başka doktorlara da görünün, insanın içine düşüyor zaten bişey varsa
Aynen öyle inşallah kavuşuruz sağlıklı sıhhatliAynen ilk çocuk olunca tedirginlik heyecan tecrübesizlik herşey var bir de dört yıl sonra geldi :) sağlıkla zamnında doğsunlar inş hepimizn ewladı![]()
Etkiliyomu gerçekten bende çok vardı tedavi oldum geçen ay tutarmi bu ayEnfeksiyonda etkiliyomus evet cok sukur kötü bişey açıkçası