• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amin kuzum inşallah 😍 evet kuzum dönünce indi aşağıya yavaş yavaş. 😘 perşembe gittiğimde bir şey yoktu bugün de nişanım geldi anlamadım hiç beklemiyodum inan ki. Ama dünden beri belimde kasıklarımda hafif ağrılar vardı. Bugün tam duşa girecektim farkettim geldi nişanım. Kesinlikle tetikte bekleyin ne olacağı belli olmuyormuş gerçekten kuzum 😘😍
Allah kolay doğumlar nasip etsin kuzum 😍 hadi sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Yaaa çok güzeller 😍 maşallah annene ellerine sağlık ne 🧿 bende kilitli poşetlere koyacağım inşallah bugün son yıkanacakları yıkadım bakalım yarına kadar kururlarsa inşallah ütüleyip ayarlayacağım artık 😍
Ben hiç beceremem bu örgü işini anneme hiç çekmemişim 😅 Ama istediğim gibi yaptı sağolsun 🥰
Evet canım kilitli poşetlere koydum çok rahat oldu çantayı da poşetleyip arabaya koydum artık telaş yapıp evde unutmamak için 😁 programa göre bugün tam 21 gün kalmış olarak gösteriyor iyice heyecan bastı 🙇🏼‍♀️ Hepimizin kolay doğumları olsun inşallah 🙏 Sana da kolay gelsin çanta hazır olunca insanın üstünden bir yük kalkıyor gerçekten
Ben baby turco 210 lu 2 numara aldım 1 numara çok küçük gibi sleepy de öyle 1 numarası bence çok küçük
Ben denemek için sleepy aldım ama dediğin gibi 1 numarası çok küçük geldi bana da. Bakalım eğer çok sıkarsa numara değiştiririm artık. 2 numarayı büyük paket almak mantıklı umarım memnun kalırsın sende 🙏🥰

Yerinde olmak isterdim şu an, sanırım bunalmaya başladım iyice 🙈 A acemianne92
Bunalma kuzum valla sırası gelen doğuruyormuş bunu anladım gününü bekler mi diyodum ama beklemeyecek cimcime kızım. 😍 hayırlısıyla senin de zamanın geldiğinde alacaksın kucağına inşallah 😍 evde oturup kızımı bekleyeceğim artık bakalım ne zaman gelir 😊

benim nişanım geldikten 2 gün sonra suyum gelmişti bakalım senin bebe ne kadar beklicek canım 😍
Bakalım canım ne kadar bekleyecek ben de meraklardayim 😍 heyecan korku stres hepsi birden bastı valla. Hayırlısıyl alayım kucağıma inşallah da başka bir şey istemiyorum 😍😘

Bakalım canım ne kadar bekleyecek ben de meraklardayim 😍 heyecan korku stres hepsi birden bastı valla. Hayırlısıyl alayım kucağıma inşallah da başka bir şey istemiyorum 😍😘
Kolay doğum için bazı öneriler atıyorum inşallah bir avazda kavuşursun bebişe 🥰

Eklentiler

• 61B49C3E-817C-439E-969B-51E0340A4812.webp
    61B49C3E-817C-439E-969B-51E0340A4812.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 126
  • 9622FC2F-2B08-408E-BDEB-5B573D3B3ADC.webp
    9622FC2F-2B08-408E-BDEB-5B573D3B3ADC.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 123
  • ECD88AFD-BE70-44F9-ABD2-A221B0B73AB7.webp
    ECD88AFD-BE70-44F9-ABD2-A221B0B73AB7.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 110
Aynen canım senle aynıyız ☺️ Senin bebiş kızmıydı benimki erkek. Bir tane de 5 yaşında oğlum var heyecanla bekliyor yavrum kardeşini 😍 ödem içinde çok ayakta kalmamaya çalış çok iş yapma yorucu şeyler . Gerçi diyorum ama bugün birsürü içli köfte taptım buzluk için doğumdan sonra lazım olur diye. Niyetim hafta içi de sarma dolma yapmak 😁
Benim bebek kız bi tane 4.5 yaşında kızım var 😍 iş hiç bitmiyo ya sürekli çımıyo bişeyler napalım 🤷🏻‍♀️

Ben hiç beceremem bu örgü işini anneme hiç çekmemişim 😅 Ama istediğim gibi yaptı sağolsun 🥰
Evet canım kilitli poşetlere koydum çok rahat oldu çantayı da poşetleyip arabaya koydum artık telaş yapıp evde unutmamak için 😁 programa göre bugün tam 21 gün kalmış olarak gösteriyor iyice heyecan bastı 🙇🏼‍♀️ Hepimizin kolay doğumları olsun inşallah 🙏 Sana da kolay gelsin çanta hazır olunca insanın üstünden bir yük kalkıyor gerçekten

Ben denemek için sleepy aldım ama dediğin gibi 1 numarası çok küçük geldi bana da. Bakalım eğer çok sıkarsa numara değiştiririm artık. 2 numarayı büyük paket almak mantıklı umarım memnun kalırsın sende 🙏🥰
Ben çok severim örgü örmeyi fakat bu sefer hiç elim gitmedi nedense örülmüş hazır alırım artık yada birine paran verip ördüredebilirim. Bebişin güle güle sağlıkla giysin hepsini ☺️

Kızlar doktorumu haberdar ettim hastaneye çağırdı gittim ebe muayene etti nstye bağladılar. Sancılarım şuan adet sancısı gibi fazla değil. Kanlı akıntım hala devam ediyor. Zaten evim hastaneye çok yakın o yüzden yatış vermek için de erken olduğu için eve gönderdiler akşam sabah bekle bu hafta içinde olacak dediler. Yani kızım yola çıkmış hanımlar. Şuan iyiyim evdeyim son ihtiyaçlarımı da alıp geldim eşimle evimizi toparlıyoruz. Kızımızı bekliyoruz artık. Çok heyecanlıymış onu anladım 😍😊🙈
Yaa saglikla gelsin kuzucuk insallah bir avazda kurtulursun canim cok heyecanli🌸💞

bugun hastane cantasini hazirlamaya basladim cok sukur hemencecik biter saniyordum baya uzun surdu🙈 benim hastaneden cikarken giyecegim kiyafetler ve makyaj malz kaldi. Orta boy valize ancak sigabildim ben. Hazirlamayanlar cokta ertelemesin🙈 hastaneden cikarken giymek icin ne koydunuz ben karar veremedim ne rahat olur

Eklentiler

• C858D447-E75E-4675-BC09-6A72A0935B00.webp
    C858D447-E75E-4675-BC09-6A72A0935B00.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 129
  • F95BBF06-94BC-42A3-A4EF-B1448086D66D.webp
    F95BBF06-94BC-42A3-A4EF-B1448086D66D.webp
    76 KB · Görüntüleme: 150
bugun hastane cantasini hazirlamaya basladim cok sukur hemencecik biter saniyordum baya uzun surdu🙈 benim hastaneden cikarken giyecegim kiyafetler ve makyaj malz kaldi. Orta boy valize ancak sigabildim ben. Hazirlamayanlar cokta ertelemesin🙈 hastaneden cikarken giymek icin ne koydunuz ben karar veremedim ne rahat olur
Ellerine sağlık darısı bana ne güzel hazırlamışsın ☺️ Şu kilitli poşetleri nerden aldın canım sağlam ve büyük duruyorlar ne güzel 👍

Kızlar galiba benim nişanım geldi 🙈 hafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın. 🙈
Ay kuzum benim çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım bize de haber etmeyi unutma sakin ol panik yapma sancılar sıklaşmadan hastaneye gitme

Canm sezeryanda da fazlda yatilmiyor kişiden kişiye değişir benim maşallahım vardı 5 günlükken araba bile kullandım 😄 eve gelen misafirler iyisin felan derlerdi bana annem yok yok iyi değil aslında derdi nazar değecek diye inşallah yine öyle olurum 🤲🤲🤲
Aynen öyle canım benim ablamda korktuğu için sezaryen oldu. Ertesi gün sabah bir uyandım kahvaltı hazırlıyordu düşün yani 😁 Kişiden kişiye değişiyor bu durum o yüzden normal ya da sezaryen hiç farketmez kolay geçsin doğumlarımız, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza gerisi hallolur 🥰♥️

Allah kolaylık versin canım. 2 gün önce doktora gittim. İğneyi ne zamana kadar kullanacağım dedim. Doğumdan 1 gün öncesine kadar dedi. Veee doğumdan sonra 10 gün falan daha kullanacakmışım. Vücut alıştığı için hemen kesemeyiz dedi. Sana da doğumdan sonra kullanacaksın dedi mi doktorun?
Doğumdan sonra 3 gün daha yapacaksın o iğneyi dedi. Ama doğumdan 1 gün önceye kadar nasıl devam edersin ki 😳 normal mi düşünüyosun?

Back
X