Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyseki herkes uyuyorda kimse görmedi kıskanırlar simdi hele birtanesi varki ne kıskanır öylesin öyleee
Onun şimdi k*çında pireler uçuşuyor 4.rüyanın bilmem kaçıncı bölümünde sabahta okumaz zaten üşenir sıkıntı yok canısı sen öle diyorsan öyledir başkannnn

Onun şimdi k*çında pireler uçuşuyor 4.rüyanın bilmem kaçıncı bölümünde sabahta okumaz zaten üşenir sıkıntı yok canısı sen öle diyorsan öyledir başkannnn
Aaaayyyyy yandımmm hastaneye gitmisti serum iyi gelirse full saydırır simdi hemende anladın zeki kusum benim

Bademcikleri sismis ama cicegimin ya dalga gecme
Rabbim şifa versin gülüyorumda sabah bnde hasta kalkıyor muşum bnde temizliğe başladım perdeleri yıkadım camları sildim evi dip köşe temizledim bi mutfak dolapları kaldı tüp bebeğe başlayınca bişey yapamam diye yaptım ama belim pert şuanda ayaklar buz kesti inşallah tam tedavi başlangıcı grip olmam ya

Allahın sopası yok dikkat edin yavrum ceyranda kalmadan is yapmaya bakın biliyorum yanıyosunuz ama bebekte istiyorsunuz herkesten cok sizin dikkat etmeniz lazım
Yavas yavas sakin sakin halledin islerinizi rabbim hasta etmesin ettiklerinede sifa versin

Kız liste almış başını gitmiş bi el at

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…