Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu ceryanda kalmadım da suya girdim mecbur ayyy inşallah olmam sıkıca sarıldım yorgana zaten . Kuzu acele etmem lazım heran regl gelebilir tedavi öncesi bitirmem lazım ilaçlardan gözümü açamıyorum sonra evi b*k götürür

Vitamin kullanıyomusum sen canım?

Dil cvp vermezlerse kuzu zaten çoğu sohbete katılmayan kişiler sohbet edenlerden bat al sadece diğer topiklere hep öyle
Bizimkilerde var aralarında sohbete katılanlarda yani bak batları gecenlere akıbetleri belli degil nasıl yapsam bilemiyorum bazen cidden

Bizimkilerde var aralarında sohbete katılanlarda yani bak batları gecenlere akıbetleri belli degil nasıl yapsam bilemiyorum bazen cidden
Regl olmadılarsa aramızda olup dursun soru işareti yap belirsiz ama cvp vermedilerse sil gitsin yer açılsın

Bat bilgisi vermeyenler ismini totemde listede görmeyenler yazdırmak isteyenler özelden mesaj atın tesekkürler

Yok cnm 3 ay kullanıp ara verin diyorlar sürekli kullanılmıyor bu ara bıraktım hepsini
Valla ben sürekli kullanıyorum doktor bunu gebe kaldıgındada kullanabilirsin zararı yok demisti diye bi ay ara veriyorum en fazla birbucuk ay yine kullanıyorum güzel vitamin mineral deposu oldugu icin

Valla ben sürekli kullanıyorum doktor bunu gebe kaldıgındada kullanabilirsin zararı yok demisti diye bi ay ara veriyorum en fazla birbucuk ay yine kullanıyorum güzel vitamin mineral deposu oldugu icin
Valla bi arkadaş vardı burda fazla kullanmaktan tavan yapmış ve zarar vermiş doktor bıraktırmış ben sürekli kullanılmıyor diye biliyorum 3 ayda bi ara vererek kullan bnce

Valla bi arkadaş vardı burda fazla kullanmaktan tavan yapmış ve zarar vermiş doktor bıraktırmış ben sürekli kullanılmıyor diye biliyorum 3 ayda bi ara vererek kullan bnce
Ben bir arastırayım onu canım tek folikasit degil benimkisi regenesısmax diye bir ilac bakayım zararı varsa bırakırım bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…