Evet kuzum bol vitamin mineral icerikli her hapta birgünlük doz varmıs arastırma hastanesindeki tüm doktorlar bunu tavsiye etmisti bir agızdan bende memnuniyetle kullanıyorum tırnaklarımdaki lekeler bile gitti ilk aydaBaşka vitaminlerde mi var içinde ilk kez duydum adını
Hatta balıkyagıda var icindeBaşka vitaminlerde mi var içinde ilk kez duydum adını
Beyaz mı lekelerin vardır bi bildikleriEvet kuzum bol vitamin mineral icerikli her hapta birgünlük doz varmıs arastırma hastanesindeki tüm doktorlar bunu tavsiye etmisti bir agızdan bende memnuniyetle kullanıyorum tırnaklarımdaki lekeler bile gitti ilk ayda
Doktor tavsiyesiyle ise bi zararı olmaz kuzu ilaç farklıdır muhtemelenHatta balıkyagıda var icinde
Evet cok degildi birkactane vardı ama o dönemde kan testleerimde normal cıkmıstı canımBeyaz mı lekelerin vardır bi bildikleri
Bnde de sürekli oluyor hangi vitamin den dolayı acaba ya bnmde hep normal kan testlerimEvet cok degildi birkactane vardı ama o dönemde kan testleerimde normal cıkmıstı canım
Folikasit kullanıyomusun dediler kullanmadıgımı söyledim hepsi aynı anda regenesısmaxal hamilelik isteyenlere üc ay öncesinden öneriyoruz dediler yaklasık bi senedir aralıklarlada kullanıyorumisteDoktor tavsiyesiyle ise bi zararı olmaz kuzu ilaç farklıdır muhtemelen
Belkide folikasit etki ediyodur kuzum bilemedim ama saasırdımBnde de sürekli oluyor hangi vitamin den dolayı acaba ya bnmde hep normal kan testlerim
Anladım kuzum araştır bakalım yinedeFolikasit kullanıyomusun dediler kullanmadıgımı söyledim hepsi aynı anda regenesısmaxal hamilelik isteyenlere üc ay öncesinden öneriyoruz dediler yaklasık bi senedir aralıklarlada kullanıyorumiste
Anladım kuzum araştır bakalım yinede
Agzından bal damlıyor kuzmm sen ne zamandr beklyorsn o güzel bebeğini ben 3 sene bitti temmuzda evleneli 1 yıl korndm sorna bıraktm 9 ay sonra gebe kaldm dıs gebelik oldu ölümlerden döndümm sonra kimyasal yaşadm ve 1 senedr gebe kalmıyorm sebepsiz infertilete malesf çok şükür ikimzdede sıkntı yok ama olmyoe Rabbim bize arattrmsnn daha fazlaaaGelecekler annesiiiii anneleriiii az kaldı azzz
Bebegim zaten kullandım folbiol 6 ay kadar sonra bıraktım aşılama zamanı folattro mu ne öle bişey verdi doktor o pahalıydı 30 tablet 115 mi neydi onu kullandım şimdi oda bitti 1aydır kullanmıyorum tüp bebeğe gidince yine yazacak zaten doktorumBelkide folikasit etki ediyodur kuzum bilemedim ama saasırdım
Fiyatı ne kadar kuzum baya varmışEki Görüntüle 2308455
İceriginin bi kısmı bu bakıcam kuzum
İnsallahcicegim yaa cok gecmis olsun...Agzından bal damlıyor kuzmm sen ne zamandr beklyorsn o güzel bebeğini ben 3 sene bitti temmuzda evleneli 1 yıl korndm sorna bıraktm 9 ay sonra gebe kaldm dıs gebelik oldu ölümlerden döndümm sonra kimyasal yaşadm ve 1 senedr gebe kalmıyorm sebepsiz infertilete malesf çok şükür ikimzdede sıkntı yok ama olmyoe Rabbim bize arattrmsnn daha fazlaaa
70-75 degisiyor eczanelerde kuzumFiyatı ne kadar kuzum baya varmış
Senin tedavin icin farklı ilac verirler zaten evet bekleyelim bakalım ne diyecekler alma sen yinede bir sorarsın ama ayrıca folikasitte kullanmam gerekiomu diyeBebegim zaten kullandım folbiol 6 ay kadar sonra bıraktım aşılama zamanı folattro mu ne öle bişey verdi doktor o pahalıydı 30 tablet 115 mi neydi onu kullandım şimdi oda bitti 1aydır kullanmıyorum tüp bebeğe gidince yine yazacak zaten doktorum
Demişti zatn vereceğini kuzum yazmazsa derim bakalım yaklaştıkça heyecanlanıyorum stres oluyorum bakalım nasıl bi süreç bekliyor beni70-75 degisiyor eczanelerde kuzum
Senin tedavin icin farklı ilac verirler zaten evet bekleyelim bakalım ne diyecekler alma sen yinede bir sorarsın ama ayrıca folikasitte kullanmam gerekiomu diye
İnşaAllahh be kuzm Rabbim kucagmza doldrsnn bitkisel şeyler dene kuzmm bişey kaybetmezsnİnsallahcicegim yaa cok gecmis olsun...
bende bes yıllık evliyim son bisenedir korunmuyorum bizdede bir problem olmadıgı halde henüz gebe kalamadımmdogal yollarlada olsun cok istiyorum rabbimin nazarında vardır bir hayır bilemiyoruz malesef insallah gec olmustur güc olmaz ve dahada beklemeyiz tatlım
Hayırlısıyla 2020de bebegini kucagına alacagını hayal etDemişti zatn vereceğini kuzum yazmazsa derim bakalım yaklaştıkça heyecanlanıyorum stres oluyorum bakalım nasıl bi süreç bekliyor beni
Ben varmmmmmNeyseki herkes uyuyorda kimse görmedi kıskanırlar simdihele birtanesi varki ne kıskanır öylesin öyleee
Yokcanım almıym ben birkere sogan kürü denedim ogün bugündür karnımdaki sislik gecmiyor hassas bünyem hersey bana yaramıyorİnşaAllahh be kuzm Rabbim kucagmza doldrsnn bitkisel şeyler dene kuzmm bişey kaybetmezsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?