Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlısıyla 2020de bebegini kucagına alacagını hayal et hersey cok güzel olacak minigim
Ay inşallah kuzum ya hayali bile çok güzel birlikte alcaz inşallah kuzum bebişlerimizi gözler kapanır eslem uykuya yenik düşer öpüldün yavrukuş iyi geceler

Ay inşallah kuzum ya hayali bile çok güzel birlikte alcaz inşallah kuzum bebişlerimizi gözler kapanır eslem uykuya yenik düşer öpüldün yavrukuş iyi geceler
İyigeceler yavrukusun yavrusuuuu insallah be gülüm rüyanda bebegini gör insallah iyigeceler

Yokcanım almıym ben birkere sogan kürü denedim ogün bugündür karnımdaki sislik gecmiyor hassas bünyem hersey bana yaramıyor
Sen kür yapıyormusun yada neleri yaptın canım?
Eğer reflü gastrit veya ülser varsa rahatsz etmiş olablr. Ben aslanpencesi ve hayıt otu kullandm soğam kürü ve civanperçemi içiyorm şuan coook yararı var ama sen dikkat et bünyen kaldırmıyorsa

Ayy inşallah canımm arkadaşımın da lekelenmesi oldu aynı dediğin gibi bat tarihi leke leke geldi diyor
Ayy bide fotisini atmış maşallah yaa minicik
Allahım bizede nasip etsin

Meraba kızlar hepinize benim bat 15 eylüldü hala adet olmadım haber vermek istedim Bugün sabah idrar testi yaptım negatif bundan 6 gün önce dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 0.2 çıkmıştı beklemedeyim değişirse haber vericiğim

Su an bebeginiz var mi

Kizlar bu gün gül kuruşu renginde akıntı geldi yani bu sayfada rengin açık tonu geldi galiba regli geliyor bu durumda duayı okuya bilir muyum ne yapım bilemedim

Günaydinn ballaaarımmm hamişlerimm ve güzel hamiş adaylarimmm hadii bugün cok güzel haberler alalimm yavasdan benimde akintim basladi yuma yakladiyorumm insallah bu ay hepimizin göbişii bebişlerle dolaar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…