Ay inşallah kuzum ya hayali bile çok güzel birlikte alcaz inşallah kuzum bebişlerimiziHayırlısıyla 2020de bebegini kucagına alacagını hayal ethersey cok güzel olacak minigim
İyigeceler yavrukusun yavrusuuuuAy inşallah kuzum ya hayali bile çok güzel birlikte alcaz inşallah kuzum bebişlerimizigözler kapanır eslem uykuya yenik düşer öpüldün yavrukuş iyi geceler
Eğer reflü gastrit veya ülser varsa rahatsz etmiş olablr. Ben aslanpencesi ve hayıt otu kullandm soğam kürü ve civanperçemi içiyorm şuan coook yararı var ama sen dikkat et bünyen kaldırmıyorsaYokcanım almıym ben birkere sogan kürü denedim ogün bugündür karnımdaki sislik gecmiyor hassas bünyem hersey bana yaramıyor
Sen kür yapıyormusun yada neleri yaptın canım?
Pkeii simdilik öyle olsunn :))))Sende görmedin duymadın bilmiyorsun
Benim hikayemde söyle ozaman anlatayım
Bat günü hafif pembe kahve tonları agrılı kanama (agrı bir saat sürmedi)
Bat günü idrar testi silik cizgi belli belirsiz
Bat 3.günü kan testi 1.04
Tekrar idrar testi silik gözükmedi
Regl regl gibi gelmedi sildikce pembe kahve gelmeye devam etti sadece peceteye silince.
Bas dönmeleri devam etti ara ara göz kararması
Diger bat tarihinde nana sekiz haftalık gebe cıktı yuppiiiiiuuu
Yazarken kalbim hızlandı ya
İyiyim şükür cnm bi yarazlik yok hala kırmızılari gormedim ama hamilee de degilim rminim artk adet bekliorimOyy Aminnnnnn balım aminnnn nasılsnn iyimsn ne durmdasnnn ♥
Su an bebeginiz var miBen zamanında tüp bebek için gitmiştim canım o 2 aşılamayıda tüp bebek için kabul ettim. Sonrasında bir sürü iğne yumurta büyütme, yok çok büyüdü bazıları büyüyenleri küçültme filan falan hadi dedim sabır tüp bebek için bunlar. 10 kilo aldım hormonlardan. Sonra demezler mi bana sizde de eşinizde de problem yok ama 3 senelik evlilik şartı arıyoruz bizde daha 2 seneliğiz ozaman. Çok ağladım çokkkk insan bir tedaviye başlamadan önce bilgi verir. Benim yaşadığımı kimse yaşamasın. Devlette deneyeceklerin bilgisi olsun.
Sanal ortamdan böyle birsey almanı tavsiye etmem tatlım
aynen çok fena yaaaaCeren ne seytan oen sevdigim karakrter de o
Aynen inşallah cnımİnşallah
inşallah bu ay yüzümüz güler
Çok güzel Allah size bagislasin sağlıklı mutlu huzurlu beraber ömrünüz olsunAllah razı olsun cnm
Şükür 1 kıZım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?