Ooo bu kafayi dakızlar nasilsiniz kimler 2 çizgi gördü acaba Ben bugün test yaptım tek çizgi gördüm adete 3 gün var.Valla tek çizgiye uzulmedim.2 aydır 2 defa 2 çizgi görüp de kanda olumsuz çıkınca değerler .sanki böylesi daha iyi gibi geldi
Hayırlısı olsun hakkınızda canım insallah hic beklemedigimiz anlarda bebisliler kervanına gireriz bizlerde
Yaaa canım çok sevindim çok mutlu oldum bak gördün mü demekki neymiş her doktorun dediğine inanmayacak mış ızKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Allah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin insallah ❤❤Yaaa canım çok sevindim çok mutlu oldum bak gördün mü demekki neymiş her doktorun dediğine inanmayacak mış ıziyi ya valla kendim gibi sevindim inşallah hamiş haberini de verirsin
Ben neredeyse 1 yıldır doktor kontrolündeyim. Özel hastanede iyi bir doktor. Genelde hormonlarıma bakıldı FSH 5 6 arası gidip geliyor. FSH normal amh bakmaya gerek yok dendi. Bende şimdiye kadar hiç amh baktırmadım. Amin hayırlısı inşallah aşılaman tutmuşturgüzel haberler verirsin
Canim amh kacti seninBana Amh de önemli dendi hatta bende 2 defa yaptırdım hormon testini 1inde amh yoktu sonrasında amh de iştendi, iyiki de iştenmiş diyorum. Ordaki doktor bise demedi ama bu doktorum direkt o değer için söyledi zaten böyle durum var diye. Aminn inşallah tutmuştur bekliyorum sabırsızlıkla
Bilgi veren olmamıstı sen yazana kadar cünkü
Arastırıcam simdi labim sifremi atmısım o degerleri paylasmıstım buradan bulmaya calısıcam
Sen hastalandın mı? Totem yapcam tarih yazmıycam demiştinKızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hepAma canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya
Canim amh kacti senin
Oldu canım bi dr hersene kadınlara bir iki kere böyle olmasını normal karsılıyoruz hatta altı ay süre veriyoruz düzelmezse hormon testlerini güncelliyoruz demis demekki yumurtalar saglamlasıyorYazan oldu mu açtığın topikte
Tamamdır araştır bakalım
Hangi hastaneydi bizde gitmeyelim ona göreAllah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin insallah ❤❤sirf para tuzagi orasi kimseye tavsiye etmem asilama icin yorulmak istemiyorlar resmen . Direk tup bebege gecis yapmak icin cok ikna edici konustu
Evet bu ay beklenti icine girmicemde demistim ve hastalandım ücgün erken geldi oda gecen ayki gibi azcık agrıyla geldi gitti diyebilirimSen hastalandın mı? Totem yapcam tarih yazmıycam demiştin
Yaaa gördün mü ama omlar için ne kadar da kolay değil mi Allah sorsun yazık neyse çok şükür sıkıntı Yok inşallah hepimiz hamiş oluruzAllah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin insallah ❤❤sirf para tuzagi orasi kimseye tavsiye etmem asilama icin yorulmak istemiyorlar resmen . Direk tup bebege gecis yapmak icin cok ikna edici konustu
Insallahh tek temennim hepimiz ayni anda hamilelik haberleri vermekYaaa gördün mü ama omlar için ne kadar da kolay değil mi Allah sorsun yazık neyse çok şükür sıkıntı Yok inşallah hepimiz hamiş oluruz
Para tuzagi llaaakk diye soyledi asilama bile tutmaz diyeAynen gitmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?