Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ya arkadaşın gebeliği önceki aydanmış sanırım farketmemiş. Çünkü bu ay olsa en fazla 2mm boyunda olur ki öyle gözle görülür parça olması mümkün değil kanımca.
Canım zaten küçüktü ama farklı bişeydi yani anlaşılıyordu

Gecmis olsun canım yaaa ne kadar güzel gebelik olusuyor en azından birdahaki aylarda düsmesin insallah tutunsun yavrun
Kuzu her şerde bi hayır iyiki öğrenmemiş olduğunu çünkü eminim çok üzülürdüm ama o doğum kontrol hapına keşke başlamasaydım sebebi o belkide 4 gün kullanmıştım bıraktım zaten

Yahu öyle üşütmek mi olur hala kötüysen bir hastaneye git ihmal etme. Kanaman falan çok artarsa da git.

Yahu öyle üşütmek mi olur hala kötüysen bir hastaneye git ihmal etme. Kanaman falan çok artarsa da git.
Kız ne biliyim hiç düşük felan yaşamadım yok kanamam pek yok ama iyim şuan yattım bütün gün hatta ben bunu anlatınca kocam direkt düşükmü yaptın acaba dedi ben yok canım falan oldum ama annem öyle diyince cidden netten da baktık düşük olumca noluyor diye aynılarını yaşadım birebir

Aksam saat 10 da sivi alimini durdurdum 12 de bi tane daha yapicam sizce degerlendiriyim mi bugunu anlayan var mi

Eklentiler

• 4117C97A-FB80-4490-A880-DABA24FDD026.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 26
Zekta cnm öncelikle gecmis olsun
Eğer parça duruyosa onuda al durmuyosada dr git eğer düşük olduysa parça kalma ihtimalide var ve su anda gitcnm acile
canım parçayı o an düşündüm prçeteye almayı ama kendimde olmadığım için alamadım

Kuzu her şerde bi hayır iyiki öğrenmemiş olduğunu çünkü eminim çok üzülürdüm ama o doğum kontrol hapına keşke başlamasaydım sebebi o belkide 4 gün kullanmıştım bıraktım zaten
Ben sana kullanma demistim hatırlıyormusun?

Ahh evet nana evet sen bana dedin keşke dinleseydim keşke o hapı aldığım gün lekeler gelmeye başladı çünkü
Keske demen icin hatırlatmadım bebegim
Sunu vurgulamak icin hatırlattım ki yine aynı hatayı yapıp aynı doktora gitme.
Sen kadınsın ve kendinde olan degisimleri en iyi sen bilirsin böyle ikilemde kaldıgın zamanlarda esinin veya doktorun lafıyla hareket etme
Biraz daha sabırlı olup bekle ve acilen doktorunu degistir balım

Ayni ben

Nana gitmediğim doktor kalmadı ben artık gerçekten hastanelerden nefret eder oldum miğdem bulanıyor inanınki psikolojimi bozdular ben bi süre hastane önünden geçmek istemiyorum en azından bir kaç ay kocamda kötü oldu baya morali bozuldu ama nerden bilicektik diyor doktor zaten ultrasonda şüphelendi ama kanda çıkmadı onunda suçu yok gerçi

Hangi ildeydin sen kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…