Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekirdağ canım
Bahsettigin hastane sanırım ordaki en genis kapsamlı özel hastane degilmi?

Doktorunun surada hatası var gec döllenme konusunda bilgi sahibi hemen bu ilaca basla ikiüc ay ic korun diyecegine bir ay daha bekleyelim yada on bes gün bekleyelim hormon testlerini yenileyim ona göre yön verelim tedavine diyebilirdi
Hemen cözümde iyi degil iste
Allah böylesini istemis canım senin ve esinin tabiki hatası yok ama sonrasında daha sabırlı ilerlemen gerekiyor rabbim bunu ögütlüyor sana bence

Bu konuda seni cok taktir ettim cicegim evet
Üzülsende yılmadın icindeki umuda güvendin ve harekete gectin afferin sana kuzumm
Esim gelmek istemiyordu parasiyla degil mi bekle acele etme diyordu bana dun zorla lutfen diye diye kaldirdim adami goturdum . doktor olumlu konusunca gozyaslarini tutamadi sanki hamilelik haberimi almis gibi aglamaya basladi duygusal öküzüm benim

Ateş takibi yapıyordum kızlar adete yakın düşüyormuş diye okuduğumdan, bugün 36.1e düştü. Demek ki yarın adet olacağım.
Bende geçen ay aynı şeyi yaşadım canım
Ateş düştü adet geldi
Sonra tamamen bıraktım artık takip etmiyorum hiçbişey
Yoksa çok üzülüyodum

Kıyamam size yaaa gercekten icinizdeki hislere güvenin bebek ve test konusu haric biz kadınlar hissediyoruz Allah vergisi bu cok sükür

Inş bu gözyaşlarıbebek haberi aldiginizda da akar cnm

Kıyamam size yaaa gercekten icinizdeki hislere güvenin bebek ve test konusu haric biz kadınlar hissediyoruz Allah vergisi bu cok sükür
Bu ay cok hissetmistim bebeği amaa degilmisbiraz kendine geldikten sonra diyoe ki o arkadaşın daha once nerdeymis de soylememis sana

Kızlaaaarr napıyosunuzz
L Loriklorik o doktoru varya bana bi verseler ıslatıp ıslatıp döverim yaa
Pis paragözler
Ama illaki ilahi adalet döner dolaşır onu bulur canım sen hiç merak etme

icecreamm heyecanla sonucunu bekliyorum bende kuzum

Benimde sanırım az kaldı kızlar bugün yumurtlama 10.günü
Kasıklarım çok ağrıyor inşallah adet habercisi değildir
Göğüs ağrımda azaldı gibi sanki
Gerçi pek takılmamak lazım bunlara ama nerdeeee

Canım iltihap enfeksiyonda olabilir geçen yaz banada oldu bir baktım et parçasıydı bildiğin hemen doktora gittim birşey çıkmadı enfeksiyon çıktı. Düşük öyle olmaz ki

Sende aklimdasin kuzum az kalmis hadi inss yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…