Bekleriz gülüm bakarız beraberEvet cnm sağlık ocağında verdim ne olur sanki 3 de 4de aciklasalar
Tabeeeee hic nanayı sorma zaten pöhhKızlaaaarr napıyosunuzz
L Loriklorik o doktoru varya bana bi verseler ıslatıp ıslatıp döverim yaa
Pis paragözler
Ama illaki ilahi adalet döner dolaşır onu bulur canım sen hiç merak etme
icecreamm heyecanla sonucunu bekliyorum bende kuzum
Benimde sanırım az kaldı kızlar bugün yumurtlama 10.günü
Kasıklarım çok ağrıyor inşallah adet habercisi değildir
Göğüs ağrımda azaldı gibi sanki
Gerçi pek takılmamak lazım bunlara ama nerdeeee
Yok gülüm yaa bende tiroid falanda vardı enfeksiyon gitmişken baktirayim dedim kem kum etti 2. Kez giremem kan tahlili verdimdedi gönderdi baktım labin kapısında internet adresi var barkot istedim kan alan çocuk iyi tamam al dedi sanki eline yapisacak neyse dedim aldım ama su saat oldu çıkmadı folikasit yazdiracaktim sonucunu almaya yarin gel tekrar bakalım falan dedi böyle karman corman oldu ksr bakma uzun olduBekleriz gülüm bakarız beraberinsallah acıklarlar bir bilgi verdilermi sana
Ne kusuru canım sen 12 den sonra aralıklarla kontrol et durumunu haber et bekliyorumYok gülüm yaa bende tiroid falanda vardı enfeksiyon gitmişken baktirayim dedim kem kum etti 2. Kez giremem kan tahlili verdimdedi gönderdi baktım labin kapısında internet adresi var barkot istedim kan alan çocuk iyi tamam al dedi sanki eline yapisacak neyse dedim aldım ama su saat oldu çıkmadı folikasit yazdiracaktim sonucunu almaya yarin gel tekrar bakalım falan dedi böyle karman corman oldu ksr bakma uzun oldu
Tabiki haber ederim cnmNe kusuru canım sen 12 den sonra aralıklarla kontrol et durumunu haber et bekliyorum
Bende kullandım canım bundan 2 kere.. Çok faydasını gören olmuş. Ben devam edemedim taşındım tatil falan.. bugün de kullanmayı unuttum. Acaba sonradan kullansak da ise yarar mıEki Görüntüle 2309025
Onu almisaaammm
Yalnız adet döngümü takip etmek icin diger adetimden sonra kullanmaya baslayacam
Canım sen naptın bebeğini kesesini filan gördün mü yazdıysan da ben görmedim, şimdi görünce merak ettim
[/QUOTE
1 hafta günüm geçtiğinde gitmiştim keseyi görmüştüm daha başka gidemedim kısmet olmadi. Kismetse bu cumartesi gideceğim.Canım sen naptın bebeğini kesesini filan gördün mü yazdıysan da ben görmedim, şimdi görünce merak ettim
6ay boyunca kullanım yazıyor altı ayda gebelik olusmazsa dr a görünün yazıyor kaldıgın yerden devam et canım benceBende kullandım canım bundan 2 kere.. Çok faydasını gören olmuş. Ben devam edemedim taşındım tatil falan.. bugün de kullanmayı unuttum. Acaba sonradan kullansak da ise yarar mı
Bugün yarın önemli degerlendir canımKizlar bugunu degerlendiriyim mi?
Tamamdir bebegim tesekkur ederimBugün yarın önemli degerlendir canım
Bence yarın pik olur. Yarın ve sonraki günü degerlendirmelisin..Kizlar bugunu degerlendiriyim mi?
Bence degerlendir her ihtimale karşı ama yarın dahada koyu olabilir cnmKizlar bugunu degerlendiriyim mi?
Degerlendirdim bileBence degerlendir her ihtimale karşı ama yarın dahada koyu olabilir cnm
Eniştenin attığı gol olmuştur inşallahDegerlendirdim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?