Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabeeeee hic nanayı sorma zaten pöhh

Bekleriz gülüm bakarız beraber insallah acıklarlar bir bilgi verdilermi sana
Yok gülüm yaa bende tiroid falanda vardı enfeksiyon gitmişken baktirayim dedim kem kum etti 2. Kez giremem kan tahlili verdimdedi gönderdi baktım labin kapısında internet adresi var barkot istedim kan alan çocuk iyi tamam al dedi sanki eline yapisacak neyse dedim aldım ama su saat oldu çıkmadı folikasit yazdiracaktim sonucunu almaya yarin gel tekrar bakalım falan dedi böyle karman corman oldu ksr bakma uzun oldu

Ne kusuru canım sen 12 den sonra aralıklarla kontrol et durumunu haber et bekliyorum

Eki Görüntüle 2309025
Onu almisaaammm
Yalnız adet döngümü takip etmek icin diger adetimden sonra kullanmaya baslayacam
Bende kullandım canım bundan 2 kere.. Çok faydasını gören olmuş. Ben devam edemedim taşındım tatil falan.. bugün de kullanmayı unuttum. Acaba sonradan kullansak da ise yarar mı

Canim
Canım sen naptın bebeğini kesesini filan gördün mü yazdıysan da ben görmedim, şimdi görünce merak ettim
[/QUOTE
Canım sen naptın bebeğini kesesini filan gördün mü yazdıysan da ben görmedim, şimdi görünce merak ettim
1 hafta günüm geçtiğinde gitmiştim keseyi görmüştüm daha başka gidemedim kısmet olmadi. Kismetse bu cumartesi gideceğim.

Bende kullandım canım bundan 2 kere.. Çok faydasını gören olmuş. Ben devam edemedim taşındım tatil falan.. bugün de kullanmayı unuttum. Acaba sonradan kullansak da ise yarar mı
6ay boyunca kullanım yazıyor altı ayda gebelik olusmazsa dr a görünün yazıyor kaldıgın yerden devam et canım bence

Kizlaaar az once bi pisliklik yaptm kocayaa meyve suyu icim dedim. Sise olan.. cok soguktu bide. getrdim gobegine koydm dondu adam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…