Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebis oldu desinler zaten direk sigaralar birakilcak esimde birakcakmis sanki o hamile kalcak
Sigaranın spermlere gercekten cok zararı varmıs kuzum direkt onları öldürüyormus bencede bıraksın diger bebek daha güclü olur

Bebis oldu desinler zaten direk sigaralar birakilcak esimde birakcakmis sanki o hamile kalcak
Kız fırsattan istifade bıraksın işte ne güzel Alişan karısıyla birlikte hamile gibi kilo aldı belki senin kocada öle olacaktır

Ben gidiyorum koca uyudu sizden hayır yok film izleyecem

Kız fırsattan istifade bıraksın işte ne güzel Alişan karısıyla birlikte hamile gibi kilo aldı belki senin kocada öle olacaktır
Benimkide kesin oyle olucak asiri hevesli dusunmuyodum daha beni bile ikna etti iki gunde bir yanima yaklasan adam hergun gelmeye basladi cocuk var ya isin ucunda

Benimkide kesin oyle olucak asiri hevesli dusunmuyodum daha beni bile ikna etti iki gunde bir yanima yaklasan adam hergun gelmeye basladi cocuk var ya isin ucunda
Sen ona o sana naz yapar durursunuz artık ilk deneme mi bu ay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…