Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırsın mı
Amin deeeeee

Bu bebek bekleyenlerin demirbası kalın kolonu mimarisi benim be

Cümlemizin insallah
Kizzz en cok sana dua edicem o zaman hayirli evlat versin rabbim sana tez zamanda saglikli sihhatli bi bebis versin sende saglik sorunu yasama sagsaglim kucagina al kokusunu cek icine insallah

Kizzz en cok sana dua edicem o zaman hayirli evlat versin rabbim sana tez zamanda saglikli sihhatli bi bebis versin sende saglik sorunu yasama sagsaglim kucagina al kokusunu cek icine insallah
Banada et kız banada ben daha uzun zamandır bekliyorum hem sanki hemşeriyiz torpil geç

Oyyyy yavrummm anammm
Anannn gurbanda diyeyimmm yaaa nolur noluurrr

Aynn cnm haklisin cok degisik zaten herkezin farkli belirtileri oluo
Ya bisey diecem bugun yumurtlama gunum hissediorum dunden beri zatende kasiklarim surekli agri girio ara sira bide iliski oldu degerlendirdim ama seyim zonkluo bicak saplanir gibi aci oluo nie ki enfeksyonmu acaba ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…