Yeminle aynısını diyecektimmmmm vazgeçtim m ayıp olur didimAklıma birsey geliyor ama uyuduuuuuu yaaaaaaaaa
İyi geceler güzellikNys bayanlar ts ederim hersey icin iyi bile durdum bn yatiorum yarin gorusuruz iyi geceler
Vaaayyyyyyyy bravooooo L Loriklorik imi aratmadın helallllllll Allah seni yarın mutlu etsin insalllaaaaaaaaahhhh
22K OLMUŞUZ GENÇLERRR DİLİMİZE KUVVET AĞZIMIZA SAĞLIK UĞUR GETİR BANAAAA VE KIZÇELERİME TOPİKİMMMM
Eee ne sandınVaaayyyyyyyy bravooooo L Loriklorik imi aratmadın helallllllll Allah seni yarın mutlu etsin insalllaaaaaaaaahhhh
Nereye kactın kuzum ya ben bir topike dalmısımDeniorum cidden cok sey deniom ama bu kadara kadar anca dustum acliga dewam edicem artik napiyim bebem olaydi umursamazdim ne guzel zaten sutle kilo veriomussun ahh ahh
Ayıbın yolu kayıpYeminle aynısını diyecektimmmmm vazgeçtim m ayıp olur didim
Sabah işe gitmeden yakala şurda sabaha ne kaldı cnmAyıbın yolu kayıp
3saat sonra uyandıracam zaten onun tontisini ponpisiniSabah işe gitmeden yakala şurda sabaha ne kaldı cnm
O zaman yarın akşama kadar düz duvara tırman3saat sonra uyandıracam zaten onun tontisini ponpisinicok seviyorum ya yormiyim kız sabah sabah gözü kapalı cıkıyor zaten yollara
Cok yardımcı oldun sagolO zaman yarın akşama kadar düz duvara tırmanoyy sevsinler sizi Rabbim daha da güçlendirsin sevginizi
Başka şeyler derdimde sabah uçururdu mune beniCok yardımcı oldun sagolcümlemizinkini insallah minikfilim
Allah razı olsuuunnnnSabaha duamla başlayın diye geceden bırakıyorum buraya kızçelerimmmm
EY YÜCE RABBİM !
- " VAKİT " istiyoruz; yolunda koşturmak için...
- " ÖMÜR " istiyoruz; salih amellerle doldurmak için...
- " SABIR " istiyoruz; şeytan ve nefisle başa çıkmak için...
- " İZZET " diliyoruz; mü'min ismini vakarla taşımak için...
- ALLAHIM !
- Yaradılışımı güzel takdir ettiğin gibi, ahlakımı da güzel eyle.
- Kulağımdan ve gözümden beni ölünceye kadar faydalandır.
- Dinimde ve bedenimde bana sağlık ve güvenlik ver.
- YA RABBİM !
- Senden Senin Güzel isimlerin hürmetine istiyor ve yalvarıyoruz.
- " RAHMAN " isminle dünyadaki sıkıntılarımızı gider.
- " RAHİM " isminle ahirette yardımcımız ol.
- " GAFFAR " isminle günahlarımızı bağışla.
- " TEVVAB " isminle tevbelerimizi kabul eyle.
- " REZZAK " isminle Maddi Manevi rızkımıza bereket ihsan eyle.
- " FETTAH " isminle hakkımızda hayırlı kapılar aç.
- " ŞAFİ " isminle Maddi Manevi hastalıklarımıza şifa ver.
- " MUCİB " isminle dualarımızı kabul eyle.
- " AMİN AMİN AMİN "
- Selam ve dua ile
insAllah cnminşallah bebiş haberi verirsin bu ay canm
hb cnm iyiyim şükür sen nasılsın insAllah gelme,z cnm ya hayırlısıylaHoşgeldin canım nasılsın
Ben henüz olmadım hafif ağrım var karnım sert yarın bekliyorum
Bugünde beklwdim ama gelmedi yarın gelir kesin
hmm hayırlısı olsun canım tekrari olmaz insAllah sen bi dr danış istersenCan bat 5 ti ama ben geç döllenmeden şüpeleniyodum ben hemen kan testi yaptrıdm 4. Gün ama ben geç yunurtladığımı biliyodum evet resmen kuyruklu bişeydi kan pıhtısı değildi et parçasıydı aniden sancım başladı ama sanki beni aynı amda 10 kişi bıçaklıyor ve birden kusmaya başladım sonra o et parçası denen şey geldi anneme anlatımca bu düşük dedi ama Allah biliyorya çok çok zordu gözlerime perde indi simsiyah oldu heryer yürüyemiyorumki birini ariyim ben deidm heralde üşüttüm
Sonucunu merakla bekliyorum cnmBende verdim gülüm kan daha çıkmadı sonuçlar seninki saat kacta çıkmıştı
Denk gece 3e kadar bwklemistik en son
Ben gerçekten hiç üzülmedim çünkü vardır Rabbimin bir bildiği her şerde bir hayır vardır ben öyle bakıyorum bu olayaBahsettigin hastane sanırım ordaki en genis kapsamlı özel hastane degilmi?
Doktorunun surada hatası var gec döllenme konusunda bilgi sahibi hemen bu ilaca basla ikiüc ay ic korun diyecegine bir ay daha bekleyelim yada on bes gün bekleyelim hormon testlerini yenileyim ona göre yön verelim tedavine diyebilirdi
Hemen cözümde iyi degil iste
Allah böylesini istemis canım senin ve esinin tabiki hatası yok ama sonrasında daha sabırlı ilerlemen gerekiyor rabbim bunu ögütlüyor sana bence
Canım bilmiyorum açıkcası ama ben anneme anlatımca ondan şüpelendik yani neyse ney artık hayırlısı olsunCanım iltihap enfeksiyonda olabilir geçen yaz banada oldu bir baktım et parçasıydı bildiğin hemen doktora gittim birşey çıkmadı enfeksiyon çıktı. Düşük öyle olmaz ki
Hyr kilo lari bn veriomda onlar vermio bni bnceNereye kactın kuzum ya ben bir topike dalmısımoda fake konuymus gebe kalacaz diye kilo aldık gebe kalamadık kiloyla kaldık birde gebe kalsak nasıl verecez bu kiloları acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?