Oyyy senide yerim güzellik neşenle geldin topiğe hemen kaynaşdın herkesle bak dışlamak olur mu enerjin süper valla çok kaynadı kanım sana muahhh sanadaOpucuk mu dislandim ayol
Bi melek öptü beniLe ben sana kurban olurum minnagam benim minik kurdum minikfilim hortumunu yedigimmmm gel bende öpecemsöz verdim birkere atacam dediysem atarım insallah hepberaber gebe kalıp hepbirlikte atarız kimlikler ifsa olsada olur valla
Acikinca meyvesuyu icme vucudda en kolay yaga donusen sey seker ve hazir meyvesularinda vitaminden cok seker var aklinda bulunsun meyve yerken bile 1 tane yiyosan yaninda bir bakdak sut veya 1 kase yogurt ye sekerini dengeler yag yakimina yardimci olur sabah kalkinca da filtre kahve ic ac karinla dehset kilo yaktirir metabolizma calistirirAy bnde kitir ekmegi susamli ekmegi sewiodum simdi ekmek yememek icin kndimi tutuorum ama surekli acikiom özellikle gece ya iki kiz kardesim var gun icinde yediklerinin hatti hesabi yok biri 2 cocuk dogurdu biri bekar abi yok bole sey tig gibiler kemikleri sayilio bn onlarin 3 de birini bile yemiom yediklerinin nasil oluo bi is anlamiom
Kemiklerin iridir senin kemiklerinAy bnde kitir ekmegi susamli ekmegi sewiodum simdi ekmek yememek icin kndimi tutuorum ama surekli acikiom özellikle gece ya iki kiz kardesim var gun icinde yediklerinin hatti hesabi yok biri 2 cocuk dogurdu biri bekar abi yok bole sey tig gibiler kemikleri sayilio bn onlarin 3 de birini bile yemiom yediklerinin nasil oluo bi is anlamiom
Yaaaa o sizin enerjinizin guzelligi balli boreklerimOyyy senide yerim güzellik neşenle geldin topiğe hemen kaynaşdın herkesle bak dışlamak olur mu enerjin süper valla çok kaynadı kanım sana muahhh sanada
Vurucam dedim öldür diyorsunBi melek öptü beni
La tamam çok ısrar ettin hadi şimdi at seni mi kırcam yaaainşallah kuzucum m yaaa Rabbim göstersin o günleri
MucukmucukmucukmucukkalpkalpkalpkalpYaaaa o sizin enerjinizin guzelligi balli boreklerim ♥ Benimde kanim size cok kaynadi bendende size muaaaahhh
Kalpler bir demek kiYaaaa o sizin enerjinizin guzelligi balli boreklerim ♥ Benimde kanim size cok kaynadi bendende size muaaaahhh
Misler gibi yatip misler gibi kalk guzel bigun olsun senin icin mutlu huzurluKalpler bir demek kiahanda bir melek daha öptü bu gece misler gibi yatarım artık
Kıyamazsın banaVurucam dedim öldür diyorsunrabbim ogünleri tez göstersinde ozaman görürsün balaaamm
Melekler kurbanolsun sana yaaaa dillerini yerim senin
Meyve suyu derken bn meyveleri suda hasliyip iciorum cok seker kullanmiorum oyuzden hazirlar bna cok sekerli gelio bide kalrisi yuksek bildigim sut ve yogurtun gerci sut bna dokunuo ne yazikki yinede ts ederm sekeri azaltinca yaklasik 6 7 kilo verdim suyu arttirdim ama kuzum ictigim ilaclar ve guatir kilo aldirip sayiflatio oyuzden ne yapsam olmuo bna bi ara aclikdan bayilicak hale geliodum spordan fln olmuo napiyim her yolu denemistim sadece sekeribazaltmadim simdi az az veriom sukurkiAcikinca meyvesuyu icme vucudda en kolay yaga donusen sey seker ve hazir meyvesularinda vitaminden cok seker var aklinda bulunsun meyve yerken bile 1 tane yiyosan yaninda bir bakdak sut veya 1 kase yogurt ye sekerini dengeler yag yakimina yardimci olur sabah kalkinca da filtre kahve ic ac karinla dehset kilo yaktirir metabolizma calistirir
İstahımı actın valla senide yiyemiyecegime göre suan acap ne yesemKıyamazsın banaAyy Amin inşallah cnm yi beni yi yi
Dua eden o diline kurbanMisler gibi yatip misler gibi kalk guzel bigun olsun senin icin mutlu huzurlu ♥
Kiz esim 73 kilo bn 75 kadar ciktim bi ara doktor 2 ayri ilac yazdi sekeri biraktim su an 66 oldum adami ben sirtlasam gotururdumKemiklerin iridir senin kemiklerin
Hahhahaaİstahımı actın valla senide yiyemiyecegime göre suan acap ne yesem
Coooooooookkkkkkcaaaaaaaaa amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnDua eden o diline kurbanayyy yarın mevlam güldürsün beni şu regl gelmesin hamiş olayım artık çok çok aminnn
66da cok yaaaa acele kilo vermen lazım kocadan kilolu olmamalıKiz esim 73 kilo bn 75 kadar ciktim bi ara doktor 2 ayri ilac yazdi sekeri biraktim su an 66 oldum adami ben sirtlasam gotururdum
Aklıma birsey geliyor ama uyuduuuuuu yaaaaaaaaaHahhahaameyve ye şifa niyetine
Deniorum cidden cok sey deniom ama bu kadara kadar anca dustum acliga dewam edicem artik napiyim bebem olaydi umursamazdim ne guzel zaten sutle kilo veriomussun ahh ahh66da cok yaaaa acele kilo vermen lazım kocadan kilolu olmamalıbiraz daha ver kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?