Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Le ben sana kurban olurum minnagam benim minik kurdum minikfilim hortumunu yedigimmmm gel bende öpecem söz verdim birkere atacam dediysem atarım insallah hepberaber gebe kalıp hepbirlikte atarız kimlikler ifsa olsada olur valla
Bi melek öptü beni
La tamam çok ısrar ettin hadi şimdi at seni mi kırcam yaaa inşallah kuzucum m yaaa Rabbim göstersin o günleri

Acikinca meyvesuyu icme vucudda en kolay yaga donusen sey seker ve hazir meyvesularinda vitaminden cok seker var aklinda bulunsun meyve yerken bile 1 tane yiyosan yaninda bir bakdak sut veya 1 kase yogurt ye sekerini dengeler yag yakimina yardimci olur sabah kalkinca da filtre kahve ic ac karinla dehset kilo yaktirir metabolizma calistirir

Kemiklerin iridir senin kemiklerin

Bi melek öptü beni
La tamam çok ısrar ettin hadi şimdi at seni mi kırcam yaaa inşallah kuzucum m yaaa Rabbim göstersin o günleri
Vurucam dedim öldür diyorsun rabbim ogünleri tez göstersinde ozaman görürsün balaaamm
Melekler kurbanolsun sana yaaaa dillerini yerim senin

Meyve suyu derken bn meyveleri suda hasliyip iciorum cok seker kullanmiorum oyuzden hazirlar bna cok sekerli gelio bide kalrisi yuksek bildigim sut ve yogurtun gerci sut bna dokunuo ne yazikki yinede ts ederm sekeri azaltinca yaklasik 6 7 kilo verdim suyu arttirdim ama kuzum ictigim ilaclar ve guatir kilo aldirip sayiflatio oyuzden ne yapsam olmuo bna bi ara aclikdan bayilicak hale geliodum spordan fln olmuo napiyim her yolu denemistim sadece sekeribazaltmadim simdi az az veriom sukurki

Dua eden o diline kurban ayyy yarın mevlam güldürsün beni şu regl gelmesin hamiş olayım artık çok çok aminnn
Coooooooookkkkkkcaaaaaaaaa amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
22k yı sen kutla lorikom kutlamamıs belki sana ugur getirir böcegim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…