Hayırlısıı olsun kuzum artar inşallah bol boolEki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Bilemiyorum ki cnmHadi hayırlısı canım ne zmn vericen kan bi daha
Bende bilemedim ki gülüm dra sorsan keskeYok cnm çatlatma iğnesinde gec döllenme fqlan olabiliyor mu ki adet günümde 3gun gunde bi iki kez kahverengi akıntı geldi kesildi
2 gun vardı adete cnmHayirlisi olsunyukselir insallah kac gun gecti adetin
Amin cnm sagolasinHayırlısıı olsun kuzum artar inşallah bol bool
Pazartesi doktora gittiğimde her şey güzel ve normaldi. Şimdi biraz indi ya korktum işte. Haftaya tekrar gidicem bakalım hayırlısı inşallah kötü bir şey yoktur .Günaydın, ayn hassasiyet benim de o dönem vardı şişkinliği fazla ve yüzüstü yatamıyordum. Sonra gitgide azaldı simdi 9.haftaya geldim bünyeden bünyeye değişiyor bence bir sorun yok hatta uçlarında az ağrı olması beni daha rahat ettirmisti herhangi bir hormon seviyenizde anı bi yükselme veya düşme olabilir en iyisi dr.kontrolünüzde sormanız olucaktır.
2 gun varkenki sonuc boyleyse2 gun vardı adete cnm
Hayirli olsunn canimmm sıkı sıkı tutunur bebişin insallahEki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Yok kuzumaşılama yaptirmadim2 gun varkenki sonuc boyleysebenim 3 gun varken 0.72 çıkmıştı tabiki gebelik yoktu ben de asilama yontemi mi kullandin bu ay tam hatırlayamamış olabilir kusura bakma
Sağol cnm insHayirli olsunn canimmm sıkı sıkı tutunur bebişin insallah
Evet cnm ama nedense olumlu dusunemiyorumNormal yolla mi cok iyi
Neden suphelendigin bisey mi varEvet cnm ama nedense olumlu dusunemiyorum
Inşallah fayda görürsün güzel haberlerini bekliyoruz15yusra11 arkadssimiz tavsiye ettti bana inaallah iyi sonuc aliriz . Nisa hastanesinde
Ölümden baska herseyin caresi vardir evelallah
Yani kimyasal olabilir diye dusunuyorum cnm tabi rabbimden ne geldiyse artık hayirlisiNeden suphelendigin bisey mi var
Insallah guzel haberler alirim . Sansima tedavoye başladığım gunden beri 3. Gundur bademciklerim sismis vucudum cok direncsiz cok fazla antibiyotik kullanmak istemiyorum .tek korkum vucudum cok direncsiz simdi yapilan tedqviye de yanit vermezInşallah fayda görürsün güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?