Rica ederim bebegim sende cansıns beybiAnaa cok iimis guzel bilgiler denerim ozmn bnde gerci cok sewmm ama cok da kotu degil ts ederm kuzucum cansin
İnsallah geldiginde kismet olur kahve icmekHep biz mi gidip alışcaz azıcıkta erkekler gelsin cnmoyy kuzum bnm agustos sonu oradaydım anca git gel işte işinden dolayı temelli gelmek imkansız anca anne baba ziyaretine artık inşallah cnm Bi daha ki sefere
Midem bulaniyo anacim cinsim ben birazSarimsagi bile ekmek arasi tuzlayip yemeyi cok sewiorum hele yesilini ay iice aciktim kiz nolcak dene guzel oluo walla
Yok kız çocuk çoktan uyumuştur hem telefonumu değişirken numaralar gitti intagramda ulaşırım ancak3g ile hayata baglanılmıyormuydugercekten aradınmı sana özelden bir video atabilirim belki
Cok iyiEski kafa bir es duşun onsuz bi yere gitmemi istemeyen ve kendiside gitmeyen haa tam o var basimdaanladin sen
İnşâllah cnm ailemde merkezde muratpaşada markantalya ya 7_8 dklık mesafedeİnsallah geldiginde kismet olur kahve icmek ♥ Antalya merkezdeyim ben
Hicte atlamıyorsun ya masallah benim zeka küpümeYok kız çocuk çoktan uyumuştur hem telefonumu değişirken numaralar gitti intagramda ulaşırım ancakat at at
Başkanıma çektim diyorum anlaHicte atlamıyorsun ya masallah benim zeka küpümebelki unutursun sandım lafın arasındama kaynamadı
Git ya bn burda mutfaga gitmemek icin can cekisiom yeminimi bozdum diyip kepek ekmeklerini kenara koyup o mis gibi citir bakkal ekmeginin arasima sogan domates ve peynir koymak istiorum ama yapmiorum cok yedirio kilo aldirio bna tutmus migdem bulanio dio ya cok incindim uykum kactiMidem bulaniyo anacim cinsim ben biraz
Valla aksam kayinvalidem kuymak peyniri misir unu tereyagi gondermis trabzondan kuymak yaptik 1 ekmek yedim hic pisman degilimGit ya bn burda mutfaga gitmemek icin can cekisiom yeminimi bozdum diyip kepek ekmeklerini kenara koyup o mis gibi citir bakkal ekmeginin arasima sogan domates ve peynir koymak istiorum ama yapmiorum cok yedirio kilo aldirio bna tutmus migdem bulanio dio ya cok incindim uykum kacti
Tamam bir ara söz yapacamBaşkanıma çektim diyorum anlabekliyorummmm dört gözle
Yaaa oyuzden bunlari bulabilmek bile bi nimet ki bn normal bir aileden geldim bu adam eski usul nisanliyken hic caktirmanisti ewlendim gercek yuzu cikti resmen dolandirildimCok iyi
Ah o once asık etmeleri yokmu zatennnnYaaa oyuzden bunlari bulabilmek bile bi nimet ki bn normal bir aileden geldim bu adam eski usul nisanliyken hic caktirmanisti ewlendim gercek yuzu cikti resmen dolandirildimama sewiom önce asik etti iste pis
Ohaaa masallah tabi hormon hapi kullanmiosun guatirin kilo aldirmio yersin bnde yedim yedim simdi kilomu dusurmeye calisiom kisayimda bacak gobek g*t cikti acım bn su an meyve suyu fln icip acligimi dindiriom her odada biiki sise su var biliomusun cidden cok zorValla aksam kayinvalidem kuymak peyniri misir unu tereyagi gondermis trabzondan kuymak yaptik 1 ekmek yedim hic pisman degilim
Oyyy kurban oldugum gebe kalda atmasanda olur sana annelik çok yakışacak yerim m seni ya aşka geldim sevgim kabardı gel öpeyim seni muahhhTamam bir ara söz yapacamgebe kaldıgımda söz len
Ne kadar oldu senin ewlilik kuzum ,Ah o once asık etmeleri yokmu zatennnnne kadar güzel günlerdi
Allah kolaylik versin bebegim 3 ayda 22.5 kilo vermis biri olarak aslinda cok iyi anliyorum seni ama sicak ekmek mafediyo beniOhaaa masallah tabi hormon hapi kullanmiosun guatirin kilo aldirmio yersin bnde yedim yedim simdi kilomu dusurmeye calisiom kisayimda bacak gobek g*t cikti acım bn su an meyve suyu fln icip acligimi dindiriom her odada biiki sise su var biliomusun cidden cok zor
Opucuk mu dislandim ayolOyyy kurban oldugum gebe kalda atmasanda olur sana annelik çok yakışacak yerim m seni ya aşka geldim sevgim kabardı gel öpeyim seni muahhhne zaman istersen o zaman at kuzum sen ısrar yok
Le ben sana kurban olurum minnagam benim minik kurdum minikfilim hortumunu yedigimmmm gel bende öpecemOyyy kurban oldugum gebe kalda atmasanda olur sana annelik çok yakışacak yerim m seni ya aşka geldim sevgim kabardı gel öpeyim seni muahhhne zaman istersen o zaman at kuzum sen ısrar yok
Ay bnde kitir ekmegi susamli ekmegi sewiodum simdi ekmek yememek icin kndimi tutuorum ama surekli acikiom özellikle gece ya iki kiz kardesim var gun icinde yediklerinin hatti hesabi yok biri 2 cocuk dogurdu biri bekar abi yok bole sey tig gibiler kemikleri sayilio bn onlarin 3 de birini bile yemiom yediklerinin nasil oluo bi is anlamiomAllah kolaylik versin bebegim 3 ayda 22.5 kilo vermis biri olarak aslinda cok iyi anliyorum seni ama sicak ekmek mafediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?