- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Bugün kan verirsen gebelik mi değil mi çıkarCan bat 5 ti ama ben geç döllenmeden şüpeleniyodum ben hemen kan testi yaptrıdm 4. Gün ama ben geç yunurtladığımı biliyodum evet resmen kuyruklu bişeydi kan pıhtısı değildi et parçasıydı aniden sancım başladı ama sanki beni aynı amda 10 kişi bıçaklıyor ve birden kusmaya başladım sonra o et parçası denen şey geldi anneme anlatımca bu düşük dedi ama Allah biliyorya çok çok zordu gözlerime perde indi simsiyah oldu heryer yürüyemiyorumki birini ariyim ben deidm heralde üşüttüm
Düşük değildir bende yasadım aynısını düşük olsa öyle olmaz ki yani dikkat sen kendine üşütmüşsündür birşey olmuştur takma kafanaCanım bilmiyorum açıkcası ama ben anneme anlatımca ondan şüpelendik yani neyse ney artık hayırlısı olsun
Hadi hayırlısı canım bat ne zmndiKızlar bugün geldi gelecek gibi ucunda duruyor sanki
Birazdan çıkıcam öğlene kadar programım var eğer aprım olmazsa ve regl de gelmezse bi eczane yapmayı düşünüyorım
Şuan karnım ağroyor hani ishal ağrısı vardır ya öyle
Bide.midem fokur fokur
Yanıyorr
Günaydın canım hayrlisi olsun son bat bekleyişin olur insAllah
Günaydın, ayn hassasiyet benim de o dönem vardı şişkinliği fazla ve yüzüstü yatamıyordum. Sonra gitgide azaldı simdi 9.haftaya geldim bünyeden bünyeye değişiyor bence bir sorun yok hatta uçlarında az ağrı olması beni daha rahat ettirmisti herhangi bir hormon seviyenizde anı bi yükselme veya düşme olabilir en iyisi dr.kontrolünüzde sormanız olucaktır.Arkadaşlar günaydın . Ben 5 haftalık hamileyim. İlk başta göğüs ayrım vardı 1-2 gündür ağrı yok. Hassasiyette gitti sanki . Birden söndü göğüslerim. Sizce endişelenmem gerekiyor mu yaa
Kzuum dun verdin bata 2 kala yani yükselir insAllah sağlıklaEki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Inş cnm ins saglikla artarKzuum dun verdin bata 2 kala yani yükselir insAllah sağlıkladua edelim saglikla artsin tutunsun sana
Henüz olnadin dimi cnmBen kan vermeye korkuyorum yine negatif gorucem die beklemeyi tercih ediyorum
Hadi hayırlısı canım ne zmn vericen kan bi dahaInş cnm ins saglikla artar
Yok cnm çatlatma iğnesinde gec döllenme fqlan olabiliyor mu ki adet günümde 3gun gunde bi iki kez kahverengi akıntı geldi kesildiHenüz olnadin dimi cnm
Kız hayır olsun inşallah etkilendin demekki Rabbim yaşatmasın kimseyeZekta canım çok geçmiş olsun senden etkilendim heralde rüyamda düşük yapmışım
Avuç içi kadar et parçası ve kanamam oluyor eşimw sesleniyordum ağlıyordum çok kötü.bi hiss Allahım sanada bi daha yaşatmasın
Hayirlisi olsunEki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?