- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Reglden once yapmissin sonucta gec dollenme de olmus olabilir . Kotuyu cagirmaYani kimyasal olabilir diye dusunuyorum cnm tabi rabbimden ne geldiyse artık hayirlisi
Sana kim onerdi kuzumHahahha bende yeni buldumki doktoru
Ayın 4unde oldu ilişki cnmReglden once yapmissin sonucta gec dollenme de olmus olabilir . Kotuyu cagirma
Amin amin inşallah.Günaydın canım hayrlisi olsun son bat bekleyişin olur insAllah
Rabbim.nasip ettiyse o her şekilde gelicek inşallah benimde hamilelikte antibiyotik kullandığım oldu doktorlar sonuçta bilinçli bir şekilde veriyorlarInsallah guzel haberler alirim . Sansima tedavoye başladığım gunden beri 3. Gundur bademciklerim sismis vucudum cok direncsiz cok fazla antibiyotik kullanmak istemiyorum .tek korkum vucudum cok direncsiz simdi yapilan tedqviye de yanit vermez
Sana kim onerdi kuzum
Onun olmus muEşimin isyerinden bi abinin eşi önerdi
Birazcık dıdısının dıdısı gibi oldu ama idare et
Hatta geçen gün aradı naptın felan felan diye tedaviye başladık dedim hadi hayırlısı dedi söyledim adetim böyleydi hiç bi doktor oralı olmadı diye iyiki gitmişsin dedi oda
Ben netten almıştım 30 lu paketti galina10 tane gebelik testi aldım abartmışmıyım?
Bazen daha fazla koyulasmiyor, değerlendirmek gerekirKizlar bugunu degerlendiriyim mi?
Normalde tavsiye edilen bir yastık ile popoyu yükseltip 15 20 dk beklemekHamis kalmak icin iliski ve sonrasinda ozel bisey yapmam lazim mi? Yoksa hadi tamam oldu diyip kalkmam mi lazim?
Yenidir belki canım adet geçmiş miydiEki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Hayırlı olsun geç dollenmedir bence, benim de ilk gebeligimde 37 filan çıkmıştı hatta ordaki kadın gebelik olmayabilir çok düşük demişti moralim bozulmuştu, sonra 2 günde 1 kan verip yükseldiğini gordum, 1 hafta sonra filan doktora gitmiştim geç döllenme olmus demişti :)Eki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Tesekkur ederim canimNormalde tavsiye edilen bir yastık ile popoyu yükseltip 15 20 dk beklemek
Yok cnm 2 gun vardiYenidir belki canım adet geçmiş miydi
Cnm bu ay dr gidicem diye üstünde durmamistim aynı 4unde olmuştu geç değil sanırım iki hafta sonraki değer buHayırlı olsun geç dollenmedir bence, benim de ilk gebeligimde 37 filan çıkmıştı hatta ordaki kadın gebelik olmayabilir çok düşük demişti moralim bozulmuştu, sonra 2 günde 1 kan verip yükseldiğini gordum, 1 hafta sonra filan doktora gitmiştim geç döllenme olmus demişti :)
Yaaa ne güzel hamilesinEki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Sagol gülüm ins yaaYaaa ne güzel hamilesinhayırlısıyla ilerlesin hamileliğin . Daha bat a var düzenli kan tahlili ver. Yükselir değerlerin
Onun olmus mu
canmmm çok sevindimmm bak ne güzelll mutluluk yaşadın şimdi 2 günde bir yap inşallah olurrr yumurtaların için iğnemi kullanmıştın kaçırdım orayı 7 ve 4 yumurta çok iyi maşallahhhhhhhKIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN GELELIM SAADETE 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?