Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın hanımlar. Rüyamda ikiz olan arkadaşlarımı gördüm birinin yeni çocuğu oldu onlara gidiyodum (bu zamana kadar hiç gitmemisimdir liseden arkadasim) yeni doğmuş ama maşAllah ayakları bile basıyodu yere Hiç görüşmedigim arkadaşları nasıl gördüm, niye gördüm anlamış değilim

Rabbim.nasip ettiyse o her şekilde gelicek inşallah benimde hamilelikte antibiyotik kullandığım oldu doktorlar sonuçta bilinçli bir şekilde veriyorlar ne ilaçlar kullananlar var hamile olduğunu bilmeden yada bilipte düşsün diye kullananlar, eğer ruhu yaratilmissa gelicek bir sorun olmaz evvelAllah

Sana kim onerdi kuzum

Eşimin isyerinden bi abinin eşi önerdi
Birazcık dıdısının dıdısı gibi oldu ama idare et
Hatta geçen gün aradı naptın felan felan diye tedaviye başladık dedim hadi hayırlısı dedi söyledim adetim böyleydi hiç bi doktor oralı olmadı diye iyiki gitmişsin dedi oda

Onun olmus mu

Eki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Hayırlı olsun geç dollenmedir bence, benim de ilk gebeligimde 37 filan çıkmıştı hatta ordaki kadın gebelik olmayabilir çok düşük demişti moralim bozulmuştu, sonra 2 günde 1 kan verip yükseldiğini gordum, 1 hafta sonra filan doktora gitmiştim geç döllenme olmus demişti :)

Cnm bu ay dr gidicem diye üstünde durmamistim aynı 4unde olmuştu geç değil sanırım iki hafta sonraki değer bu
Tabi hayirlisi diyorum ben

canmmm çok sevindimmm bak ne güzelll mutluluk yaşadın şimdi 2 günde bir yap inşallah olurrr yumurtaların için iğnemi kullanmıştın kaçırdım orayı 7 ve 4 yumurta çok iyi maşallahhhhhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…