Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canmmm çok sevindimmm bak ne güzelll mutluluk yaşadın şimdi 2 günde bir yap inşallah olurrr yumurtaların için iğnemi kullanmıştın kaçırdım orayı 7 ve 4 yumurta çok iyi maşallahhhhhhh
Bir gun icind3 hem huzun hem mutluluk yasadim . Ilk gittigim alaninda uzman bir doktor . Bana cok olumsuz konustu .aslllaaa asilama sansimin olmadigini ve ultrasonda da cok iyi seyler gormedigini soyledi .ayni gun arkadas tavsoyesi ile baska bir doktora gorunduk cok sukur cok olumlu konustu .her iste vardr bir hayir. Cumartesi gunune kadar igne kullaniyorum ondan sonda catlatma ignesi hayirlisi ile olicam

Kızlar ben bugün birsey yaptım tamam bir ihtimal dedim yaptım bundan öncede yaptım ama negatif çıktı bugün ben şeker ile gebelik testi yaptım ve hiç erimedi şeker pozitif mi acaba dedim yarına doktora gideceğim tabi hasta olmazsam

Bata son 3 kaldı ama ben adet olacak gibi hissediyorum yavaş yavaş belirtilerim var sanırım artık yumurtlama takip etmicem olacağı varsa oluyor olmazsa olmuyor nasip yani en azından görev olmaktan cikar eşimle resmen artık görev icabı bu araya gelmeye başladık

Canım benim bat seninle aynı, 22’si senin de sanırım. Dur bakalım, gelene kadar ihtimalimiz var. Bende eğer olmazsa iki günde bir düzenli ilişki denemeyi düşünüyorum. Stres yapmadan, kafaya takmadan daha iyi olur.

Öyle tabi ama hiç hamilelik belirtisi yok benim adet olmadan önce böyle içinde kesik gibi bu acı hissedyrum sonra ardından oluyorum bugünde o acı var birde erken gebelik testide negatif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…