- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Artar cnım inşallah hayırlısıylaaYok cnm 2 gun vardi
Inş gulumArtar cnım inşallah hayırlısıylaa
Eki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Çok sağol cnm ins hayirlisiylaGeç döllenme falandır inşAllah canm sağlıkla da ilerlesin inşaallah hayırlı olsun
Bir gun icind3 hem huzun hem mutluluk yasadim . Ilk gittigim alaninda uzman bir doktor . Bana cok olumsuz konustu .aslllaaa asilama sansimin olmadigini ve ultrasonda da cok iyi seyler gormedigini soyledi .ayni gun arkadas tavsoyesi ile baska bir doktora gorunduk cok sukur cok olumlu konustu .her iste vardr bir hayir. Cumartesi gunune kadar igne kullaniyorum ondan sonda catlatma ignesi hayirlisi ile olicamcanmmm çok sevindimmm bak ne güzelll mutluluk yaşadın şimdi 2 günde bir yap inşallah olurrr yumurtaların için iğnemi kullanmıştın kaçırdım orayı 7 ve 4 yumurta çok iyi maşallahhhhhhh
Sekerle nasil oluyor ki bebekimmLoriklorik ne diyorsun bebem
Sekerle nasil oluyor ki bebekimmLoriklorik ne diyorsun bebem
Eki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Evet cnm 2 gun varCanım, bata 2 gün kala değil mi bu? Bence gayet normal çıkmış eğer öyleyse.
Bizimkisi aksam birakmdi ki bakim
Evet cnm 2 gun var
Bu kadar düşükse idrar testinde iyi çıkmış o zaman ins kucağına almak nasip olurKzuum dun verdin bata 2 kala yani yükselir insAllah sağlıkladua edelim saglikla artsin tutunsun sana
Bata son 3 kaldı ama ben adet olacak gibi hissediyorum yavaş yavaş belirtilerim var sanırım artık yumurtlama takip etmicem olacağı varsa oluyor olmazsa olmuyor nasip yani en azından görev olmaktan cikar eşimle resmen artık görev icabı bu araya gelmeye başladık
benim aldığım buydu kuzum herkes çok övüyor bunuEki Görüntüle 2309025
Onu almisaaammm
Yalnız adet döngümü takip etmek icin diger adetimden sonra kullanmaya baslayacam
Öyle tabi ama hiç hamilelik belirtisi yok benim adet olmadan önce böyle içinde kesik gibi bu acı hissedyrum sonra ardından oluyorum bugünde o acı var birde erken gebelik testide negatifCanım benim bat seninle aynı, 22’si senin de sanırım. Dur bakalım, gelene kadar ihtimalimiz var. Bende eğer olmazsa iki günde bir düzenli ilişki denemeyi düşünüyorum. Stres yapmadan, kafaya takmadan daha iyi olur.
Yok kiiiz niye dussunmuon. Bnm adetin 2.gunu verdim 31 cikmisti. Dellenme gayet guzl degrrin.Evet cnm ama nedense olumlu dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?