Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik canım neler yaşamışsın bir günde çok sevindim doktorun umut verici konuşmasına ben de ilk aşılama olmuştum tutmuştu hayırlısıyla sana da bebeğini getirir inş dualarım seninle.

icecreamm canım değerin adete 2 kala normal bence ki 2 güne 2 kat artması önemli

Ne kadar iyi kalpli insanlar tanimisim burda . Akrabam olsa bu kadar destek cikmazlar resmen Allah razi olsun insallah

normalde yumurtan olşmuyomuydu canmm iğne oyuzdn mi oluyor merakımdan soruyorumm...normlde heray bitane yumurta oluyor diye biliyorum şans böyle iğneyle daha mı çok artıyor

normalde yumurtan olşmuyomuydu canmm iğne oyuzdn mi oluyor merakımdan soruyorumm...normlde heray bitane yumurta oluyor diye biliyorum şans böyle iğneyle daha mı çok artıyor
Daha once yumurta takibi yaptirmadigim icin bilmiyorum onu. Igne ile daha hizli büyüyor

Kendimin sonucu gibi sevindim Kötüyü çağırma güzel olacak sağlıkla ilerlesin meleğin

Anamm mercimek kadar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eetsin
Allah razı olsun gülüm bende okadar içten dua ediyorum ki rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin içi sıra sanada ins cnmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…