Tskler cnm desteğin içinKan testini tekrarlar ve artışa bakarsın. Hergün 2 katı yükseleceği için, gayet normal değer. Artış olmazsa sadece anormal olur. Şu an için gayet iyi bir değer, hiç moralini bozma hamilesin
Oyy evet hatirladimmYok kiiiz niye dussunmuon. Bnm adetin 2.gunu verdim 31 cikmisti. Dellenme gayet guzl degrrin.
Ne kadar iyi kalpli insanlar tanimisim burda . Akrabam olsa bu kadar destek cikmazlar resmen Allah razi olsun insallahL Loriklorik canım neler yaşamışsın bir günde çok sevindim doktorun umut verici konuşmasına ben de ilk aşılama olmuştum tutmuştu hayırlısıyla sana da bebeğini getirir inş dualarım seninle.
icecreamm canım değerin adete 2 kala normal bence ki 2 güne 2 kat artması önemli
normalde yumurtan olşmuyomuydu canmm iğne oyuzdn mi oluyor merakımdan soruyorumm...normlde heray bitane yumurta oluyor diye biliyorum şans böyle iğneyle daha mı çok artıyorBir gun icind3 hem huzun hem mutluluk yasadim . Ilk gittigim alaninda uzman bir doktor . Bana cok olumsuz konustu .aslllaaa asilama sansimin olmadigini ve ultrasonda da cok iyi seyler gormedigini soyledi .ayni gun arkadas tavsoyesi ile baska bir doktora gorunduk cok sukur cok olumlu konustu .her iste vardr bir hayir. Cumartesi gunune kadar igne kullaniyorum ondan sonda catlatma ignesi hayirlisi ile olicam
Ayyyy gittim cnnmm
Oyy masallahh yaaa cok sevindim kuzummmAyyyy gittim cnnmm
Bebisimi de gordum kalbini de duyduk cok sukur. Cok guzldiiiRabbim isteyen herkese nasip etsiiin. Daha kucucktuu. 1 bucuk cm mis.
Adet olamion yaaOyy evet hatirladimm
Kız adet oldum olacak gibiyim inanki ağrısı şişkinliği hep islaklik
Darisi sana insllhhOyy masallahh yaaa cok sevindim kuzummm
Daha once yumurta takibi yaptirmadigim icin bilmiyorum onu. Igne ile daha hizli büyüyornormalde yumurtan olşmuyomuydu canmm iğne oyuzdn mi oluyor merakımdan soruyorumm...normlde heray bitane yumurta oluyor diye biliyorum şans böyle iğneyle daha mı çok artıyor
Evet ben de simdi dinliorm onuKızlar zahideyi açın hemennnn show tv gebelikle ilgili şeyler söylüyor
Ne diyoe ne diyor ben dinleyemiyorum . Zahide de tup bebekle hamile kalmıştıKızlar zahideyi açın hemennnn show tv gebelikle ilgili şeyler söylüyor
Bebem bir bardağa idrar bir bardağa 1kasik şeker koyuyrz idrari şekerin üstüne dokuyrz eğer şeker erirse negatif egerki şeker erimezse pozitif bnmki erimedi bebemmSekerle nasil oluyor ki bebekimm
Ay ins gülüm yaaaAdet olamion yaasiskinlik ilk cok oluo gercktn. Bnm yeni yeni gecio. Simdi bnm de adet vaktm. Dun sancm oldu biraz gecti hemen.
Cok ılginç. Kadınlarda korkulur vallahaBebem bir bardağa idrar bir bardağa 1kasik şeker koyuyrz idrari şekerin üstüne dokuyrz eğer şeker erirse negatif egerki şeker erimezse pozitif bnmki erimedi bebemm
Eki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
Ayyyy gittim cnnmm
Bebisimi de gordum kalbini de duyduk cok sukur. Cok guzldiiiRabbim isteyen herkese nasip etsiiin. Daha kucucktuu. 1 bucuk cm mis.
Inş kuzum insDarisi sana insllhh
Bebem eskiden gebelik testi yokmuş insanlar böyle anlarmış. Çamaşır suyu dış macunu sirke şeker bir çok şey var cnm Bn şeker yaptım bundan önce yapmıştım eridi şeker bu sefer erimedi bebemCok ılginç. Kadınlarda korkulur vallaha
Allah razı olsun gülüm bende okadar içten dua ediyorum ki rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin içi sıra sanada ins cnmmKendimin sonucu gibi sevindimKötüyü çağırma güzel olacak sağlıkla ilerlesin meleğin
Anamm mercimek kadar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?