Insallah dogru cikar insallahhhhhhhBebem eskiden gebelik testi yokmuş insanlar böyle anlarmış. Çamaşır suyu dış macunu sirke şeker bir çok şey var cnm Bn şeker yaptım bundan önce yapmıştım eridi şeker bu sefer erimedi bebem
Amin kuzum benim inşallah inşallah yarına gidecgm cnm bnm dua et bana bebemInsallah dogru cikar insallahhhhhhh
Bugun git niye yarinAmin kuzum benim inşallah inşallah yarına gidecgm cnm bnm dua et bana bebem
L Loriklorik canım neler yaşamışsın bir günde çok sevindim doktorun umut verici konuşmasına ben de ilk aşılama olmuştum tutmuştu hayırlısıyla sana da bebeğini getirir inş dualarım seninle.
icecreamm canım değerin adete 2 kala normal bence ki 2 güne 2 kat artması önemli
Cnm 6 gun kala agrilardan dolayı yaptım hayalet çizgi çıkmıştı 2 gun kalada 25 çıktı değerYaa ne zaman test yaptın peki bi belirti felan oldu mu bende geçen cuma oldum aşılama beklemedeyim şuan. 1 hafta 10 gündür göğüslerim acıyo bazen taş gibi hissediyorum iğnenin etkisi diye düşünüyorum catlatma iğnesinden sonra da kasıklarım çok sancımıştı yumurtayı hissettim yani resmen. Merak ediyorum olumlu sonuç olan kişilerde neler olmuş diye
kaç haftalıkmışsınızAyyyy gittim cnnmm
Bebisimi de gordum kalbini de duyduk cok sukur. Cok guzldiiiRabbim isteyen herkese nasip etsiiin. Daha kucucktuu. 1 bucuk cm mis.
Ayy maşallah miniğimizeAyyyy gittim cnnmm
Bebisimi de gordum kalbini de duyduk cok sukur. Cok guzldiiiRabbim isteyen herkese nasip etsiiin. Daha kucucktuu. 1 bucuk cm mis.
Bu test ne zaman yapılıyor benim bugün yumurtlamadan sonra 10. günüm mesela ne zaman yapmalıyım bu testi merak ettimBebem bir bardağa idrar bir bardağa 1kasik şeker koyuyrz idrari şekerin üstüne dokuyrz eğer şeker erirse negatif egerki şeker erimezse pozitif bnmki erimedi bebemm
Evet kuzum menepozla ilgili şeyler söyledi menepozlu kadınların bile hamile kalma şansı varmış senin o gittiğin doktoru dava et vallaNe diyoe ne diyor ben dinleyemiyorum . Zahide de tup bebekle hamile kalmıştı
Oyle mi dersin vallaha esim de diyordu simdi dava acsam alirim misli ile para onlardanEvet kuzum menepozla ilgili şeyler söyledi menepozlu kadınların bile hamile kalma şansı varmış senin o gittiğin doktoru dava et valla
Çatlatma iğnesinin 14. Günü aşılamanın12. Günüydü test yaptım pozitifti ertesi gün kan verdim 104 çıkmıştı değerim canım. Bu yaşadıkların hep iğnenin etkisi ben de yaşamıştım. Rabbim olumlu sonuç nasip etsin inşallahYaa ne zaman test yaptın peki bi belirti felan oldu mu bende geçen cuma oldum aşılama beklemedeyim şuan. 1 hafta 10 gündür göğüslerim acıyo bazen taş gibi hissediyorum iğnenin etkisi diye düşünüyorum catlatma iğnesinden sonra da kasıklarım çok sancımıştı yumurtayı hissettim yani resmen. Merak ediyorum olumlu sonuç olan kişilerde neler olmuş diye
Aynen sizden bide para almışlardır pislikler yinede kararını sen ver tabiki kuzumOyle mi dersin vallaha esim de diyordu simdi dava acsam alirim misli ile para onlardan
Tam 8 haftalik cikti ulstrasonda. Normlde 8+2 bugun ama onmli deil. Normal gayet uyumlu cok sukur.kaç haftalıkmışsınız
Amin amin amjn insllh. Hepimz insllhAyy maşallah miniğimizeRabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin
Hayirli olsunEki Görüntüle 2309056 kizlar baya düşük çıkmış hayirlisi bakalim
maşallah onaTam 8 haftalik cikti ulstrasonda. Normlde 8+2 bugun ama onmli deil. Normal gayet uyumlu cok sukur.
Cnm yanlış anlama ama doktorun dediğinde yanlış bişey yok sadece ağır konuşmuş yani amh si düşük olanlara aşılama önerilmiyo direk tüp bebek diyolar ve şans diğerlerine göre daha az bunu her doktor söyler. Bende de çikolata kisti var mesela benim de durum kritik ve bunu Bi çok yerde okudum. Tabiki umutsuz olmamak gerek doğal yolla bile olabilir yeter ki Rabbim istesinOyle mi dersin vallaha esim de diyordu simdi dava acsam alirim misli ile para onlardan
Benim de bugun ignelerimon 3. Gunu ve sol tarafimda tatli bir agri girip cikiyor yaklasik 1 saattirÇatlatma iğnesinin 14. Günü aşılamanın12. Günüydü test yaptım pozitifti ertesi gün kan verdim 104 çıkmıştı değerim canım. Bu yaşadıkların hep iğnenin etkisi ben de yaşamıştım. Rabbim olumlu sonuç nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?