Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anamm mercimek kadar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eetsin
[/QUOTE]
Saolsn cnm amin insllh.

Bebem eskiden gebelik testi yokmuş insanlar böyle anlarmış. Çamaşır suyu dış macunu sirke şeker bir çok şey var cnm Bn şeker yaptım bundan önce yapmıştım eridi şeker bu sefer erimedi bebem
Insallah dogru cikar insallahhhhhhh

Yaa ne zaman test yaptın peki bi belirti felan oldu mu bende geçen cuma oldum aşılama beklemedeyim şuan. 1 hafta 10 gündür göğüslerim acıyo bazen taş gibi hissediyorum iğnenin etkisi diye düşünüyorum catlatma iğnesinden sonra da kasıklarım çok sancımıştı yumurtayı hissettim yani resmen. Merak ediyorum olumlu sonuç olan kişilerde neler olmuş diye

Cnm 6 gun kala agrilardan dolayı yaptım hayalet çizgi çıkmıştı 2 gun kalada 25 çıktı değer
Benim için belirti 1 hafta kala leke gelirdi gelmedi ama bel kasik bacak ağrısı falan vardı bide işime ama bunlar adetimle hemen hemen aynı belirtiler zaten
Inş sene olumlu sonuçlar alirsin cnm

Bebem bir bardağa idrar bir bardağa 1kasik şeker koyuyrz idrari şekerin üstüne dokuyrz eğer şeker erirse negatif egerki şeker erimezse pozitif bnmki erimedi bebemm
Bu test ne zaman yapılıyor benim bugün yumurtlamadan sonra 10. günüm mesela ne zaman yapmalıyım bu testi merak ettim

Çatlatma iğnesinin 14. Günü aşılamanın12. Günüydü test yaptım pozitifti ertesi gün kan verdim 104 çıkmıştı değerim canım. Bu yaşadıkların hep iğnenin etkisi ben de yaşamıştım. Rabbim olumlu sonuç nasip etsin inşallah

Kizlar dunku testim koyu olan acik olani simdi yaptim neden boyle siliklesti ki

Eklentiler

• 546B41E8-5C32-4319-B787-01DD5BDD811C.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 93A60359-E636-479D-A714-5BF94DD6CAA7.webp
    7 KB · Görüntüleme: 32
Oyle mi dersin vallaha esim de diyordu simdi dava acsam alirim misli ile para onlardan
Cnm yanlış anlama ama doktorun dediğinde yanlış bişey yok sadece ağır konuşmuş yani amh si düşük olanlara aşılama önerilmiyo direk tüp bebek diyolar ve şans diğerlerine göre daha az bunu her doktor söyler. Bende de çikolata kisti var mesela benim de durum kritik ve bunu Bi çok yerde okudum. Tabiki umutsuz olmamak gerek doğal yolla bile olabilir yeter ki Rabbim istesin

Benim de bugun ignelerimon 3. Gunu ve sol tarafimda tatli bir agri girip cikiyor yaklasik 1 saattir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…