Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yanlis anlasilacak bi durum yok sonucta normal . Ama bizim zorumuza giden doktorun konusma uslubu ve kesin konusmasi

Hadi hayırlısı canım bat ne zmndi

17 siydi canım ama az önce pembe akıntım başladı hayırlısı diyorum
İnşallah sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz
Diğer işlerime de bakoyorım zaman zaman ne kadar acele etmişim dyorum
Halbuki çok zaman geçnwden duam gerçek olmuş ama işte insan o anda anlamıyor

maşallah ona 8+3 olmuş bizimkide beraber gidiyorlar kuzucuklar, çok şükür çookk
Ayni zmnlrda dogum olck insllh bole guzl ilerlesn insllh. Ayy hep koca gobekli hamisler vardi ayni filmlerdeki gibiydi koridor. Birinin de dogumu baslamis yatis yapicklrdi. Bi degisik oldm korktm yaa.

Yok yanlis anlasilacak bi durum yok sonucta normal . Ama bizim zorumuza giden doktorun konusma uslubu ve kesin konusmasi
Bende onu diyorum zaten malesef bazı doktorlar böyle hatta Bi çok doktor böyle. İnsanların yüzlerine karşı kanserin şu kadar ömrün kaldı diyen doktor o kadar çok ki.. O yüzden güleryüzlü anlayışlı doktor bulmak gerek işini iyi yapması da önemli ama moral vermesi daha önemli

Aynen oyle insan moral verici seyler duymak ister en azindan

Öyle canım hayırlısı olsun

Kızımı servise bindirince sağlık ocağına gittim bende ilacim bitmişti onu yazdırdım adet olmazsn salı gel tahlil yapalım dedi bende eczaneden ilacımı aldım geldim bklm bi de test aldım cumartesi yaparım olmazsam

İnşâllah bebiş gelmiştir inşallahhh

Benim de bugun ignelerimon 3. Gunu ve sol tarafimda tatli bir agri girip cikiyor yaklasik 1 saattir
İğne yumurtlıklarını tetikliyor canım yumurtanın büyümesi için inşallah döllenecek güzel yumurtaların olur benim 4 yumurtam olmuştu biri döllenmişti. Doktor o zaman için çoğul gebelik olabilir hazır olun demişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…