Yok yanlis anlasilacak bi durum yok sonucta normal . Ama bizim zorumuza giden doktorun konusma uslubu ve kesin konusmasiCnm yanlış anlama ama doktorun dediğinde yanlış bişey yok sadece ağır konuşmuş yani amh si düşük olanlara aşılama önerilmiyo direk tüp bebek diyolar ve şans diğerlerine göre daha az bunu her doktor söyler. Bende de çikolata kisti var mesela benim de durum kritik ve bunu Bi çok yerde okudum. Tabiki umutsuz olmamak gerek doğal yolla bile olabilir yeter ki Rabbim istesin
Hadi hayırlısı canım bat ne zmndi
Ayni zmnlrda dogum olck insllhmaşallah ona8+3 olmuş bizimkide beraber gidiyorlar kuzucuklar, çok şükür çookk
Amin cnm ins sagolasinHayirli olsuncok sewindim saglikli evlatlar nasip etsin rabbim
Kız hayır olsun inşallah etkilendin demekki Rabbim yaşatmasın kimseye
Amin kuzum inssicecreamm çok sevindim cnm sağlıkla ilerlesin inş
Bende onu diyorum zaten malesef bazı doktorlar böyle hatta Bi çok doktor böyle. İnsanların yüzlerine karşı kanserin şu kadar ömrün kaldı diyen doktor o kadar çok ki.. O yüzden güleryüzlü anlayışlı doktor bulmak gerek işini iyi yapması da önemli ama moral vermesi daha önemliYok yanlis anlasilacak bi durum yok sonucta normal . Ama bizim zorumuza giden doktorun konusma uslubu ve kesin konusmasi
Aynen oyle insan moral verici seyler duymak ister en azindanBende onu diyorum zaten malesef bazı doktorlar böyle hatta Bi çok doktor böyle. İnsanların yüzlerine karşı kanserin şu kadar ömrün kaldı diyen doktor o kadar çok ki.. O yüzden güleryüzlü anlayışlı doktor bulmak gerek işini iyi yapması da önemli ama moral vermesi daha önemli
Öyle canım hayırlısı olsun17 siydi canım ama az önce pembe akıntım başladı hayırlısı diyorum
İnşallah sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz
Diğer işlerime de bakoyorım zaman zaman ne kadar acele etmişim dyorum
Halbuki çok zaman geçnwden duam gerçek olmuş ama işte insan o anda anlamıyor
Kuzum demek ki çatladı su alımına ve aynı saatte yapmaya dikkat ediyor musunKizlar dunku testim koyu olan acik olani simdi yaptimneden boyle siliklesti ki
Tskler cnm yaa inan guzel haberler bekliyodum sendenicecreamm canım hayırlı olsunn sen baya erkenden öğrendiğin için değerin öyle gelmiştir
İnşallah sağlıkla artar bizede dua et
İnşâllah bebiş gelmiştir inşallahhhKızımı servise bindirince sağlık ocağına gittim bende ilacim bitmişti onu yazdırdım adet olmazsn salı gel tahlil yapalım dedi bende eczaneden ilacımı aldım geldim bklm bi de test aldım cumartesi yaparım olmazsam
İğne yumurtlıklarını tetikliyor canım yumurtanın büyümesi için inşallah döllenecek güzel yumurtaların olur benim 4 yumurtam olmuştu biri döllenmişti. Doktor o zaman için çoğul gebelik olabilir hazır olun demişti.Benim de bugun ignelerimon 3. Gunu ve sol tarafimda tatli bir agri girip cikiyor yaklasik 1 saattir
Ne ilacı kullaniyosun cnmKızımı servise bindirince sağlık ocağına gittim bende ilacim bitmişti onu yazdırdım adet olmazsn salı gel tahlil yapalım dedi bende eczaneden ilacımı aldım geldim bklm bi de test aldım cumartesi yaparım olmazsam
Bugun 2 de yaptim dun 4 te ama iki saat once su almayi kesiyorum aksam bi daha yapicam neden boyle oldu anlamadim hicKuzum demek ki çatladı su alımına ve aynı saatte yapmaya dikkat ediyor musun
Tskler cnm yaa inan guzel haberler bekliyodum senden
Rabbim en yakin zamanda nasip etsin ins kuzum
Suphen varsa vercnmSağol canım benimde içimde öyle bi his vardı ama hayırlısı böyleymiş ben şimdi yarın asm ye gidip kan tahlili versem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?