Kuzum zaten dün koyuydu demek ki çatladı yumurtan bu 2 3 günüde degerlendir sonra akışına bırak bi yerde okumuştum su alımı kadar yaptığın saatte önemli yazıyordu inşallah bebişin seninle olur bu ay olmazsa da üzülme daha ilk ayın kuzucum bak ben 3 yıldır bi umut bekliyorumBugun 2 de yaptim dun 4 te ama iki saat once su almayi kesiyorum aksam bi daha yapicam neden boyle oldu anlamadim hic
insAllah cnm hayırlısıİnşâllah bebiş gelmiştir inşallahhh
Agnucaston diye bi ilaç canım pms agrilari adet duzensizligi vs yazıyor kağıdında asm deki doktorumuza sordum kan tahlili verene kadar içebilirsin varsa Da sıkıntı olmaz dediNe ilacı kullaniyosun cnm
Suphen varsa vercnm
Tmm cnm ozaman ins guzel haberler verirsininsAllah cnm hayırlısı
Agnucaston diye bi ilaç canım pms agrilari adet duzensizligi vs yazıyor kağıdında asm deki doktorumuza sordum kan tahlili verene kadar içebilirsin varsa Da sıkıntı olmaz dedi
Saat 12 ile 4 arasi yapin son yaptginiz testle 8 saat olmasi yeterli arasinda demislerdi Allahim insallah seninde umutlarini bosa cikartmasin bebegimKuzum zaten dün koyuydu demek ki çatladı yumurtan bu 2 3 günüde degerlendir sonra akışına bırak bi yerde okumuştum su alımı kadar yaptığın saatte önemli yazıyordu inşallah bebişin seninle olur bu ay olmazsa da üzülme daha ilk ayın kuzucum bak ben 3 yıldır bi umut bekliyorum
Insallah benim çoğul gebelik olurİğne yumurtlıklarını tetikliyor canım yumurtanın büyümesi için inşallah döllenecek güzel yumurtaların olur benim 4 yumurtam olmuştu biri döllenmişti. Doktor o zaman için çoğul gebelik olabilir hazır olun demişti.
Ha ozaman senin yerinde olsam kadindoguma giderdim cnmYok canım hormonlar için
İnşâllah kuzucum bugün belli olacak bakalım regl gelirse tüp bebeğe başlıcam zaten Herşeyin hayırlısıSaat 12 ile 4 arasi yapin son yaptginiz testle 8 saat olmasi yeterli arasinda demislerdi Allahim insallah seninde umutlarini bosa cikartmasin bebegim ♥
Ha ozaman senin yerinde olsam kadindoguma giderdim cnm
Regli gelmesin diye mi dua edicez yani hayirlisiylaİnşâllah kuzucum bugün belli olacak bakalım regl gelirse tüp bebeğe başlıcam zaten Herşeyin hayırlısı
Çoğıl diye diye dördüz beşiz yapcan kızInsallah benim çoğul gebelik olur
Evet minnoşum regl degil bebek gelsinRegli gelmesin diye mi dua edicez yani hayirlisiyla
Bebek bebek bebek bebek eslemin gobusu bebisle dolsun bebek bebek bebek kizzz 40 kere soylersek olur belkiEvet minnoşum regl degil bebek gelsin
Seni yerim m mm kızzzBebek bebek bebek bebek eslemin gobusu bebisle dolsun bebek bebek bebek kizzz 40 kere soylersek olur belkiayyy hadi insallah hayirli saglikli bi sekilde bebis haberi verirsinn
Cnm 6 gun kala agrilardan dolayı yaptım hayalet çizgi çıkmıştı 2 gun kalada 25 çıktı değer
Benim için belirti 1 hafta kala leke gelirdi gelmedi ama bel kasik bacak ağrısı falan vardı bide işime ama bunlar adetimle hemen hemen aynı belirtiler zaten
Inş sene olumlu sonuçlar alirsin cnm
İkiz diye iste kız çoğul diye diye sonunu öle gördüm2 tene yeterli
insAllah Rabbim gönlüne göre versin cnmInsallah benim çoğul gebelik olur
İğneyi ne zmn oldun canımNe güzel yaa 6 kala da baya erken maşallah csnm sağlıkla ilerlesin inşallah. benim iğnelerden dolayı göğüs agrım uyku isteği var test yapsam belkide pozitif görcem ama iğneden dolayı öyle görürüm o yüzden ekim i bekliycem insallah
Herkes cogul diyor ben de oyle diyim dedimİkiz diye iste kız çoğul diye diye sonunu öle gördüm
Çatlatma iğnesinin 14. Günü aşılamanın12. Günüydü test yaptım pozitifti ertesi gün kan verdim 104 çıkmıştı değerim canım. Bu yaşadıkların hep iğnenin etkisi ben de yaşamıştım. Rabbim olumlu sonuç nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?