Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun 2 de yaptim dun 4 te ama iki saat once su almayi kesiyorum aksam bi daha yapicam neden boyle oldu anlamadim hic
Kuzum zaten dün koyuydu demek ki çatladı yumurtan bu 2 3 günüde degerlendir sonra akışına bırak bi yerde okumuştum su alımı kadar yaptığın saatte önemli yazıyordu inşallah bebişin seninle olur bu ay olmazsa da üzülme daha ilk ayın kuzucum bak ben 3 yıldır bi umut bekliyorum

Saat 12 ile 4 arasi yapin son yaptginiz testle 8 saat olmasi yeterli arasinda demislerdi Allahim insallah seninde umutlarini bosa cikartmasin bebegim

Insallah benim çoğul gebelik olur

Saat 12 ile 4 arasi yapin son yaptginiz testle 8 saat olmasi yeterli arasinda demislerdi Allahim insallah seninde umutlarini bosa cikartmasin bebegim ♥
İnşâllah kuzucum bugün belli olacak bakalım regl gelirse tüp bebeğe başlıcam zaten Herşeyin hayırlısı

Bebek bebek bebek bebek eslemin gobusu bebisle dolsun bebek bebek bebek kizzz 40 kere soylersek olur belki ayyy hadi insallah hayirli saglikli bi sekilde bebis haberi verirsinn
Seni yerim m mm kızzz Amin bebeğim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah güzel haberler vermeyi

Ne güzel yaa 6 kala da baya erken maşallah csnm sağlıkla ilerlesin inşallah. benim iğnelerden dolayı göğüs agrım uyku isteği var test yapsam belkide pozitif görcem ama iğneden dolayı öyle görürüm o yüzden ekim i bekliycem insallah

Insallah benim çoğul gebelik olur
insAllah Rabbim gönlüne göre versin cnm
İğneyi ne zmn oldun canım

Aa sende çok güzel öğrenmişsin maşallah, bana da nasip olur insAllah. Senin gibi olursa o zaman 24 ünde test yapsam bende de mi çıkar yani Ay yok hiç o kadar cesaretim yok ben regl tarihim 2 Ekim i bekliycem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…