Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar bu totemden sonra hamile kalan var mı merak ettim doğrusu Katılım oldukça fazla mesajlar 2000 i geçmiş. Bende yeni gördüm grubu dahil olmak isterim Okuyamadım da tek tek.

Benim 1 oğlum var 5 yaşında ama ikinci bebeği istiyoruz bir yılı aştı olmuyor. ben tün tetkiklerimi yaptırdım bir sıkıntı görünmüyor. Hayırlısı diyorum artık takip etmiyorum.

Canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin ovulasyon yaptın mı?

N Nana Ana cnm yeni bat 17 Ekim sagolsun günü gününe gelir cmrtsi nasipse tüp bebeğe başlıyoruz dua edin kızlar bana lütfen
hakkında hayırlısı olsun insAllah canım güzel sonuçlar alırsın
Rabbim hayirlisindan nasip etsin insAllah canım benim de 5 yaşında bi kızım var bi yılı aşkın bizde istiyoruz olmuyor bu ay ilk tedaviye başladık henüz sonuçlanmadi

Amin canım teşekkür ederim. Sana da inşalla hayırlısyla nasip eder allah.
Tedavi ne yaptırıyorsunuz peki? Ben açıkçası tedavi olmayı düşünmüyorum. Hiç bir sorun yok diyor dr. Bu ay başında rahim filmimi çektirdim sonraki 4 ayı iyi değerlendirin dedi dr. Bu filim sonrası gebelik oranı %80 artıyormuş. Bakalım hayırlısıyla bekliyoruz. bizde.

Bi sorun yoksa tedaviye de gerek yok bence de canım boşuna hormon alma klomen-çatlatma iğnesi oldum canım bende pcis var yumurtlama da sıkıntı varmış başladık artık tedaviye esimde bi sıkıntı yok
Amin insAllah cümlemize nasip etsin insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…