Masallahh yaaaaaaaaa bir daha cocuk mocuk demezilk de
Saglikli olsunlar da
Maşallah canimMasallahh yaaaaaaaaa bir daha cocuk mocuk demez
Saglikli olsunlar dabnim babam da ikiz dedelerim de ikiz babamlan annem amca çocukları
Allah razı olsun cnm rabbim ins en yakın zamanda sevindirsin cumle isteyen kardesimi
Cok zooor o agriyi ben de cok cekerimmm Allah şifa versinKızlar karnım çok ağrıyor çok sancım var
Amin cnm Allah razı olsun son çare bide bunu deneyelimCanım hayırlısı ile gelsin inşAllah bebeğin. Tedaviye başlaman iyi oldu her şey yolunda gitsin amiin
Amin bebegim inşallahhakkında hayırlısı olsun insAllah canım güzel sonuçlar alırsın
Rabbim hayirlisindan nasip etsin insAllah canım benim de 5 yaşında bi kızım var bi yılı aşkın bizde istiyoruz olmuyor bu ay ilk tedaviye başladık henüz sonuçlanmadi
Amin kuzumHayrlisi olsun hakkinda hakkimzda
Cok zooor o agriyi ben de cok cekerimmm Allah şifa versin
Ne zaman randevun zuzuummAmin kuzum
Ahh kiyammmaaammm yaSağol canımm ve kalkıp yemek yapmam lazım ütüm de var
insAllah Rabbim gönlüne göre versin cnm
İğneyi ne zmn oldun canım
adetin gecikirse yapiyrsn cnmBugun git niye yarin
Bu test ne zaman yapılıyor benim bugün yumurtlamadan sonra 10. günüm mesela ne zaman yapmalıyım bu testi merak ettim
benim bi akraba asılamayla dördüzleri dogdu pazar günü
Cunkum kocam kaldirio kapiyi kitpetio her gun cumartesi pazar haric kitliom bi saat telde takiliom geri yatiomO saatte yatıp 7de nasıl kalktıgın ilgimi cekti suanda
Gecen haberlerde cikmis kadinin biri 17 sene cocuk sahibi olamamis ne yaptilarsa yok olmamis 17 yil sonunda tam dorduz bebegi olmus
Batları gecenleri sildim canım senin durumuna göre yeni bat vermedigin icin askıda kaldın sen durumuna göre eklicem kuzum
Ayy iste varya havalar herkezi dagitio dikkat etmk lazimKizlaar benimde bogazlarim cok kötü öküsürüp duruyorum bagrimda cok aciyor.. ilac icmiyorum ama nane cayi iciyorum.. nane cayinin bi zarari olmaz dimi yum haftasinda bi yan etki yapmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?