Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bugün sabah işgenceydi resmen spermler sabah daha kaliteli oluyo diye 5de kalktik o jeli kullandim ama uykulu uykuluda ilişki hic cekilmiyomus bi göz kapali
Yerine gitmistir insallah canım o tüpü full doldurdunmu canım ? Yoksa elinlemi sürüyordun?

Yerine gitmistir insallah canım o tüpü full doldurdunmu canım ? Yoksa elinlemi sürüyordun?
ayy insallah canimm icersinde enjektör vardi canimm onu dogrudan altimdan iceriye sIktIm sonra 5dk bekleyin diyodu öyle yaptim.. aksam eve gelince digerlerinin resmini cekip atarim olmazsa buraya

Aa sende çok güzel öğrenmişsin maşallah, bana da nasip olur insAllah. Senin gibi olursa o zaman 24 ünde test yapsam bende de mi çıkar yani Ay yok hiç o kadar cesaretim yok ben regl tarihim 2 Ekim i bekliycem
Çıkabilir canım iğnenin etkisi en geç 14 günde geçiyormuş ben de o yüzden yapmıştım. Senin kesin olsun adeti bekle canım hayırlı haberlerle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…