Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence çıkıp çıkmamasıyla alakası yok hepsi içinize gidemezki taşar elbet yani
En azından sıvılaşma olana dek içerde kalmasının şansı büyük oranda artıracağını söylüyor. Sperm testlerinde ilk satırlarda bununla ilgili bir değer var ne kadar süre içinde sıvılaştığı yazıyor kişiden kişiye değişiyormuş. Ama en iyi ihtimal 30 dakikadan başlıyor genelde.. ona binayen açıklayarak bu tip tüyolar vermişti

Benim eşimin testinde birşey süresi yazıyordu 50 dk çıkmıştı onunla mı alakalı bilmiyorum canım

Böyle ön yargılı taraflı sitelerden ben de hep uzak durmuşumdurben direkt yazılı delilli kaynakları tercih ederim kişileri değil
Uzun uzun tartısırdım bu konuyu ama bu topik yeri degil. Bu ülkenin diyanet isleri baskanı bile taraflıyken kız cocukları pantolonla gezmesin caiz degil diye fetva veriyorken delil dedigimiz kimin delili aceba oda mechul. Allahın verdigine adet gününde veriyor diye ben o evlada hayırsız evlatda diyemem ama o kadarda büyük degil
Herkes bildigi gibi yapmalı diyor konuyu güzellikle baglamak istiyorum

Bence de burası Bu konunun tartışılacağı yer değilherşeyin hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…